CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΣοφία Βεργκάρα - Τζόε Μανγκανιέλο: Φωτογραφίζονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους

Σοφία Βεργκάρα – Τζόε Μανγκανιέλο: Φωτογραφίζονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους

Interview: Cristy Marrero

Απόδοση: Εύα Βλαχάβα

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζόε Μανγκανιέλο μας υποδέχθηκαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους, όπου περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα με ωραία συζήτηση, πολύ γέλιο και απολαμβάνοντας μια υπέροχη τούρτα. «Πάντοτε έχω φαγητό και πολλά γλυκά στο σπίτι», μας αποκαλύπτει η άψογη οικοδέσποινα. «Ο Τζόε και ο γιος μου, ο Μανόλο, με κοροϊδεύουν και μου λένε ότι κάνω το σπίτι να μοιάζει με ξενοδοχείο. Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει να βάζω μπουκαλάκια με νερό στα κομοδίνα κάθε βράδυ», εξηγεί γελώντας. «Αλλά έχω περάσει τη μισή καριέρα μου στα ξενοδοχεία, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Fuera de Serie”, και έχω συνηθίσει».

Διπλώνετε και τις πετσέτες σε σχήμα κύκνου;
ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ: Το έχω κάνει κι αυτό, αλλά δεν είναι μια από τις εμμονές μου. (γέλια) Δεν είμαι πολύ τακτική ή οργανωτική, αλλά είμαι τελειομανής.
Είναι φανερό ότι τη διακόσμηση του σπιτιού την αναλάβατε προσωπικά.
Σ.Β.: Ναι, ήθελα να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Ο διακοσμητής με συμβούλεψε σε κάποια θέματα, αλλά ήξερα πώς ήθελα να είναι το σπίτι μας. Η ανιψιά μου μένει μαζί μας, ο αδελφός του Τζο, η νύφη του και η ανιψιά του μας επισκέπτονται πολύ συχνά, οπότε θέλαμε ένα σπίτι που να είναι λειτουργικό και να μπορούν όσοι έρχονται να το χαίρονται.

Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπετε στον Τζόε να ξαπλώνει με τα παπούτσια στον καναπέ;
Σ.Β.: Φυσικά! Στον Τζόε αρέσει να κάθεται στο σαλόνι και να τρώει παρακολουθώντας τους αγώνες του αμερικανικού ποδοσφαίρου τα σαββατοκύριακα. Είναι το αγαπημένο του μέρος. Δικό μου αγαπημένο είναι το μπάνιο. Και η γκαρνταρόμπα μου, φυσικά. Επειδή αρχικά δεν ήταν όσο μεγάλη ήθελα, έκανα κάποιες αλλαγές. Πήρα τη μεριά του Τζόε! «Αγάπη μου», του είπα, «δε χρειάζεσαι τόσο μεγάλη ντουλάπα». «Έχεις δίκιο καρδιά μου», απάντησε. «Μπορείς να πάρεις τη δική μου»!

Τζόε, καταλαβαίνουμε ότι είστε πολύ εύκολος άνθρωπος. Ασχοληθήκατε κι εσείς με τη διακόσμηση του σπιτιού;
ΤΖΟΕ ΜΑΝΓΚΑΝΙΕΛΟ: Ναι, μου άφησε το γυμναστήριο και το γραφείο! (γέλια) Έχω χόμπι να πηγαίνω σε εκθέσεις ζωγραφικής και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους, ο οποίος συλλέγει και εκτιμά έργα τέχνης, με είχε βοηθήσει να αποκτήσω τη δική μου συλλογή. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να διακοσμήσουμε το καινούργιο μας σπίτι, χρησιμοποίησα τα έργα που είχα μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια.
Σ.Β.: Είναι καλόβολος. Με βοήθησε πάρα πολύ. Τα τελευταία δύο χρόνια, ό,τι έβλεπα σε περιοδικά ή βιβλία διακόσμησης του το έδειχνα. Μετά αποφασίζαμε μαζί αν θα το αγοράσουμε ή όχι.
ΤΖ.Μ.: Χάρηκα που το στυλ της Σοφίας ταίριαζε απόλυτα με τους πίνακές μου.

Με άλλα λόγια, και στη συγκατοίκηση βιώνετε την απόλυτη αρμονία.
Σ.Β.: Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αγαπάμε το σπίτι μας. Το χόμπι μου είναι ν’ αγοράζω διάφορα πράγματα γι’ αυτό και να προσκαλώ κόσμο. Σε κάθε αφορμή λέω: «Ας κάνουμε ένα πάρτι»! Ο Τζόε χρησιμοποιεί το σπίτι ακόμα και για τα επαγγελματικά του ραντεβού, για την εταιρεία παραγωγής που έχει ιδρύσει μαζί με τον αδερφό του. Μ’ αρέσει που έρχεται κόσμος και ειδικά που αισθάνονται όλοι άνετα. Γι’ αυτόν το λόγο έχω πάντα φαγητό, όπως θα έκανε και η Γκλόρια (σ.σ. ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά του ABC, «Modern Family»).

Με αυτή την αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφιση το καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ μας δίνει μια γεύση από τη ζωή του. Συνήθως δε μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές, με εξαίρεση κάποιες φωτογραφίες στα social media.
Σ.Β.: Ο γάμος μας ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμάς και θελήσαμε να τη μοιραστούμε με το κοινό μας. Γι’ αυτό κάνουμε και τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Γενικά, μας αρέσει ν’ απολαμβάνουμε τη σχέση μας μακριά από τα φώτα, αλλά παράλληλα ξέρουμε ότι θα χαρεί ο κόσμος που θα μας δει.
ΤΖ.Μ.: Από τις πρώτες στιγμές της σχέσης μας περνούσαμε μοναδικά. Μιλούσαμε με τις ώρες και γελούσαμε. Μ’ αρέσει που μοιραζόμαστε με τη Σοφία το ίδιο χιούμορ και τις ίδιες αξίες.
Σ.Β.: Είναι τόσο ευχάριστος ο Τζόε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Καμιά φορά μιλάμε με αστείες φωνές ο ένας στον άλλον. Αν μας άκουγε κανείς, σίγουρα θα έλεγε: «Τι πρόβλημα έχουν;». Επίσης, ο Τζόε δεν έχει ποτέ κακή διάθεση. Εγώ δεν είμαι έτσι, αλλά προσπαθώ να διατηρώ την ηρεμία μου, να μην εκνευρίζομαι για πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω και να τα δέχομαι.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η γνωριμία σας ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;
ΤΖ.Μ.: Ναι, από την πρώτη στιγμή ο ένας έβαλε ως προτεραιότητα την ευτυχία του άλλου και υπήρχε απεριόριστη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, που είναι όσα χρειάζονται για μια κοινή ζωή. Το επόμενο βήμα έπρεπε να γίνει από εμένα, δηλαδή ν’ αγοράσω το δαχτυλίδι και να της κάνω πρόταση γάμου.
Σ.Β.: Θυμάμαι ότι είχα παγώσει και ξαφνικά φώναξα: «Φυσικά και δέχομαι»! Ο Τζόε είναι πνευματώδης και διαχειρίζεται πολύ ήρεμα τη ζωή του. Αυτό μου δημιουργεί κι εμένα γαλήνη και ηρεμία.

Παντρευτήκατε έξι μήνες μετά τη γνωριμία σας.
Σ.Β.: Ναι! Και δεν το μετανιώσαμε ούτε λεπτό. Οργανώσαμε μαζί το γάμο μας, στον οποίο είχαμε καλέσει 400 άτομα, και παράλληλα διακοσμούσαμε το σπίτι μας. Και δεν καβγαδίσαμε ούτε μία φορά! Αυτό που θυμάμαι έντονα από εκείνη την ημέρα, είναι η συγκίνηση του γιου μου, του Μανόλο. Δε με έχει ζήσει με σύντροφο, γιατί ήμουν μόνη απ’ όταν εκείνος ήταν ενός έτους. Δε συγκατοίκησα με κανέναν άλλο μέχρι ο Μανόλο να πάει σχολείο. Εν μέρει, επειδή δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά κυρίως επειδή δεν ήθελα να δημιουργήσω οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα στο γιο μου. Μάλλον γι’ αυτόν το λόγο επέλεγα να κάνω σχέσεις από απόσταση.

Τζόε, πώς έχετε πάρει το ρόλο σας ως οικογενειάρχης;
ΤΖ.Μ.: Αν με τη δουλειά μου δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς, θα έβρισκα άλλη. Η αρχή κάθε άντρα είναι να παρέχει ασφάλεια σε μια γυναίκα, κι εγώ αυτό το είχα πάντοτε πρώτο στη λίστα. Δε θα περνούσα όλη μου τη ζωή κυνηγώντας ένα άπιαστο όνειρο μόνο και μόνο για να με μάθει ο κόσμος. Από την αρχή της καριέρας μου πίστευα στον εαυτό μου και έχω δοκιμαστεί σε διάφορους τομείς. Αλλά πάντοτε έμενα πιστός στο στόχο μου: να έχω μια καλή ζωή, όποια δουλειά κι αν επέλεγα να κάνω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS