CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΣτο εξοχικό σαλέ της Ταμάρα Εκλεστόουν στις Άλπεις

Στο εξοχικό σαλέ της Ταμάρα Εκλεστόουν στις Άλπεις

Η Ταμάρα Εκλεστόουν με τον σύζυγό της, Τζέι Ράτλαντ, μας μίλησαν για τον έγγαμο βίο, τα οικογενειακά τους σχέδια και την κόρη τους, Σοφία, η οποία είναι το επίκεντρο της ζωής τους!.

Απόδοση: Εύα Βλαχάβα

Η φωτιά στο τζάκι, ο καθαρός βουνίσιος αέρας και το φρέσκο χιόνι είναι το ιδανικό χειμερινό σκηνικό για την οικογένεια Έκλεστοουν-Ράτλαντ. Γι’ αυτό η Ταμάρα, ο Τζέι και η κόρη τους, Σοφία, αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να περάσουν ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στο Γκστάαντ, απ’ όπου και μας παραχώρησαν αυτή την αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφιση.

Όταν τους επισκεφθήκαμε στο σαλέ τους, στο πολυτελές θέρετρο των Άλπεων, μας επιφύλαξαν μια εξαιρετικά θερμή υποδοχή, παρά την υπό το μηδέν θερμοκρασία που επικρατούσε έξω. Το σαλέ άνηκε παλιά στον πατέρα της Ταμάρα, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος το παραχώρησε στην κόρη του και την οικογένειά της πριν από δύο χρόνια, όταν αγόρασε ένα άλλο για τον ίδιο και τη σύζυγό του, λίγο πιο μακριά. Αφού πέρασαν εννέα μήνες ανακαινίζοντάς το και διακοσμώντας το με το προσωπικό τους στυλ, η Ταμάρα και ο Τζέι πέρασε εκεί τα πρώτα τους Χριστούγεννα, τα οποία μας περιέγραψαν ως ειδυλλιακά!

«Αυτό ήταν το σπίτι μου απ’ όταν ήμουν μικρή», εξηγεί η Ταμάρα. «Νιώθω υπέροχα να επιστρέφω εδώ με τη δική μου οικογένεια και να απολαμβάνω τον φρέσκο αέρα και την ησυχία του βουνού. Είναι πολύ μικρότερο από το σπίτι μας στο Λονδίνο, αλλά είναι τόσο ζεστό». «Εδώ βρίσκουμε πραγματική ησυχία. Όταν ερχόμαστε, κλείνουμε τα κινητά μας τηλέφωνα», συμπληρώνει ο Τζέι. Παρά τη χιονοθύελλα που είχε προηγηθεί, η οικογένεια, τυλιγμένη σε ζεστά ρούχα, βγήκε να απολαύσει το χιόνι. Η Σοφία, που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα τρία της χρόνια, ενθουσιάστηκε από τη βόλτα με το έλκηθρο και από το χιονοπόλεμο που έπαιξε με τους γονείς της.

H Ταμάρα και ο Τζέι παντρεύτηκαν στη γαλλική Ριβιέρα το 2013, έξι μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Και αυτή είναι η πρώτη κοινή τους συνέντευξη μετά την αποκατάσταση της ηρεμίας στο γάμο τους και τις ψευδείς, όπως αποδείχθηκε, κατηγορίες που βάραιναν πέρυσι τον Τζέι Ράτλαντ, ότι βοήθησε έναν έμπορο ναρκωτικών να διαφύγει της σύλληψης. «Ήξερα την αλήθεια και με ενοχλούσε το γεγονός ότι έπρεπε να το αποδείξω», σχολιάζει εκείνος. Την ίδια χρονιά, η ζωή του ζευγαριού ταράχτηκε από την απαγωγή της πεθεράς του Μπέρνι Έκλεστοουν, Απαρεσίδα Σανκ, στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, για την απελευθέρωση της οποίας ο μεγιστάνας κατέβαλε λύτρα περίπου 37 εκατομμύρια δολάρια. «Ήταν σοκαριστικό», σχολιάζει η Ταμάρα.


Πάνω: Το σαλόνι με το τζάκι, όπου η οικογένεια περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, κοσμούν μοναδικά έργα τέχνης, αλλά και πολλές φωτογραφίες της Σοφίας, η οποία διεκδικεί αποκλειστικά την προσοχή των γονέων της.

«Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά». Έχοντας αφήσει τις άσχημες στιγμές στο παρελθόν, το ζευγάρι διανύει μια αισιόδοξη περίοδο και θέλησε να δημιουργήσει τις πρώτες χαρούμενες αναμνήσεις για το 2017 στο σαλέ της Ελβετίας. Το υπέροχο σπίτι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, με θέα τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων. Στο υπόγειο υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, με την μπανιέρα σκαμμένη στο χιόνι. Στους χώρους, το φυσικό χρώμα του ξύλου καλύφθηκε από μια ελαφρά γκρίζα απόχρωση, καινούργια χαλιά έδωσαν πιο φρέσκο αέρα, ενώ μια μοντέρνα κουζίνα αντικατέστησε την προηγούμενη, που ήταν σε παραδοσιακό στυλ. Αγαπημένα τους κομμάτια τέχνης κοσμούν τους τοίχους, μαζί με οικογενειακές φωτογραφίες και, φυσικά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της μονάκριβης κόρης τους, Σοφία, η οποία έκανε για πρώτη φορά σκι σ’ αυτές τις διακοπές. «Τρελαίνεται για το χιόνι και δείχνει να αντιλαμβάνεται το σκι», λέει η περήφανη μητέρα της.

Εκτός από την κόρη της, η Ταμάρα απολαμβάνει να περνά χρόνο και με τον πατέρα της, ο οποίος μετά από 40 χρόνια στη διεύθυνση της Φόρμουλα 1, φέτος αποχώρησε. «Το Γκστάαντ είναι το αγαπημένο μέρος του πατέρα μου και μένει τόσο κοντά, ώστε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί», εξηγεί. Όσο για τη σκέψη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο Τζέι παίρνει αμέσως το λόγο λέγοντας: «Θα ήθελα να κάναμε και άλλο παιδί, αύριο κιόλας. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τρία». «Ας ξεκαθαρίσουμε τώρα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», τον διακόπτει η Ταμάρα γελώντας. «Θα ήθελα να κάνουμε και άλλο παιδί, αλλά δεν πιστεύω ότι το 2017 είναι η χρονιά μας. Προσωπικά δεν αισθάνομαι έτοιμη. Ούτε το σώμα μου. Θέλω πολύ να χαρίσω ένα αδελφάκι στη Σοφία και θέλω να ελπίζω ότι θα είναι αγόρι», προσθέτει. Η εμμονή της Ταμάρα με την κόρη της είναι γνωστή, άρα, υποθέτουμε, ο αυστηρός γονιός είναι ο Τζέι. «Και οι δύο θέτουμε τους κανόνες, αλλά ίσως εγώ να είμαι λίγο πιο αυστηρός από την Ταμάρα», λέει εκείνος. «Προσωπικά, δεν πιστεύω στην τιμωρία ως συμμόρφωση. Είμαι λίγο πιο φιλελεύθερη στην ανατροφή της Σοφία», συμπληρώνει η 32χρονη Ταμάρα.

 


Πάνω: Ο πατέρας της Ταμάρα, Μπέρνι Έκλεστοουν, με τη σύζυγό του, Φαμπιάνα Φλόσι, της οποίας η μητέρα απήχθη την περασμένη χρονιά και για την απελευθέρωσή της ο μεγιστάνας κατέβαλε λύτρα περίπου 37 εκατομμύρια δολάρια.

Σημαντική για τον ευτυχισμένο γάμο τους είναι, προφανώς, η οικονομική ανεξαρτησία που απολαμβάνουν. «Είναι ζωτικής σημασίας αυτό για εμάς», επιβεβαιώνει η Ταμάρα, η οποία διατηρεί τη δική της αλυσίδα κομμωτηρίων, «Show Beauty», ενώ ο Τζέι συνεχίζει την καριέρα του στον μεσιτικό τομέα.


Πάνω: Η Ταμάρα, χαρούμενη και ξεκούραστη, μας ξενάγησε στο σαλέ, το οποίο της παραχώρησε ο πατέρας της όταν αγόρασε άλλο για εκείνον και τη σύζυγό του. Έτσι, πλέον είναι γείτονες και απολαμβάνουν πολλές στιγμές μαζί. Κάτω: To master bedroom και το μπάνιο.


Πάνω: Η κουζίνα διαμορφώθηκε σ’ ένα φιλόξενο, μοντέρνο χώρο για υπέροχα γεύματα. Κάτω: Η Σοφία, που έκλεισε τα τρία πριν από λίγες ημέρες, παίζει στο playroom του σαλέ.


Πάνω: Μετά τις βόλτες με πόνι, που υπεραγαπά, η Σοφία απόλαυσε μαζί με τους γονείς της το έλκυθρο και το σκι.

Interview: Tracy Schaverien
Styling: Lucy Charlotte Packman
Styling Assistant: Hannah Thistleton
Hair: Mikey Kardashian using show beauty
Make-up: Buster Knight using MAC

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS