ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΕπιστροφή στη… φύση: Αύριο η πρεμιέρα του Survivor All Star!

Επιστροφή στη… φύση: Αύριο η πρεμιέρα του Survivor All Star!

Το «Survivor» γίνεται «All Star» και επιστρέφει μέσω του Σκάι στο Σίγμα στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors δίνουν και πάλι δυναμικά το παρών τους στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Αύριο, στις 21.00, στο Σίγμα, οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το «Survivor All Star» θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία.

Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη, αλλά για την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες.

Μόνο οι καλύτεροι έχουν θέση στο Survivor All Star.Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή. Το πρώτο του σφύριγμα θα σημάνει την αρχή μιας ιστορίας που θα είναι γεμάτη με δυνατές συγκινήσεις. Ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού είναι και ο πιο ακριβός. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το κάθε επεισόδιο κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ. Η επιτυχία πρέπει να θεωρείται βέβαιη για να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε θέματα τηλεθέασης αφού πρόκειται για ένα project στο οποίο οι υπεύθυνοι του Σκάι στηρίζουν τα τελευταία χρόνια την επιτυχία τους παρά τα σημάδια κόπωσης που παρουσίασε ο τελευταίος γύρος.

Σε αυτή την επιτυχία καλούνται να συμβάλουν τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Μαρία Μπακοδήμου όπου το μεγαλύτερο μέρος των εκπομπών τους θα βασίζεται στον σχολιασμό των επεισοδίων. Μάχη όμως δόθηκε και για την επιλογή των παικτών με δυνατά ονόματα όπως ο Τζειμς Καφετζής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πολλών άλλων ονομάτων που θα απουσιάζουν από τον φετινό κύκλο. Ο πρώτος λόγω των κακών σχέσεων που έχει με την εταιρία παραγωγής και ο δεύτερος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Βέβαια, στην τελευταία περίπτωση, δεν αποκλείεται να τον δούμε να «εισβάλει» στο σετ ως καλεσμένος. Στο άλλο άκρο συναντάμε παίκτες όπως ο Σχιζάς, Δαλάκα και ο Κατσούλης που έχουν κάνει συμφωνία μαμούθ για να μπουν στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ζητήσει ένα συγκεκριμένο ποσό πριν μπουν σου παιχνίδι πέρα από την αμοιβή των 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Illicali, αποδέχτηκε την πρόταση γιατί αλλιώς δεν θα είχε δυνατά ονόματα και έτσι αναγκάστηκε να χώσει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Αλλαγές στο παιχνίδι
Φέτος αφού μιλάμε για All Star edition δεν θα υπάρχουν και οι ομάδες όπως τις έχουμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι. γνωρίζαμε. Φέτος, θα έχουμε δύο ομάδες με διάσημους και θα υπάρξει και αλλαγή στα χρώματα τον ομάδων. Έτσι, θα έχουμε τους κίτρινους και τους πορτοκαλί.

Η λίστα με τους συμμετέχοντες είναι έτοιμη- εκτός απροόπτου- ενώ ορισμένοι από αυτούς θα μπουν αργότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως ο Τριαντάφυλλος, για παράδειγμα σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που επιστρέφουν στα εδάφη της Δομινικανής Δημοκρατίας είναι οι: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Έλενα Χαμπέρη, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλ Μαυρίδη, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μελίνα Μεταξά, Στέλλα Ανδρεάδου, Ελευθερία Ελευθερίου και Ροδάνθη Καπαρού.

Οι άντρες που πετάνε μπλουζάκι και φοράνε για ένα δεύτερο επαναληπτικό γύρο τεστοστερόνης και δύναμης είναι οι: Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασσάλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Στάθης Σχίζας, Τριαντάφυλλος, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Κρις Σταμούλης και Γιώργος Μπάρτζης.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS