CELEBRITIESTVΚάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Πρόκειται για εβδομαδιαία, σαρανταπεντάλεπτη εκπομπή αφιερωμένη στη μόδα, σε παραγωγή Foss Productions, σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανωνίδη ενώ στη θέση της αρχισυντάκτριας θα δούμε την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σάντυ Τσαντάκη (σ.σ. παρουσίαζε τις «Ιστορίες Μόδας» για δύο συναπτά έτη).

Να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει δική της εκπομπή στην τηλεόραση (σ.σ. διατηρεί ήδη το κανάλι της στο Youtube) ενώ την αρχική της συστολή διαδέχθηκε γρήγορα ο ενθουσιασμός.

Η συμφωνία αφορά σε 20 επεισόδια -με κόστος 8.982 ευρώ το ένα, περιλαμβάνεται και η αμοιβή της παρουσιάστριας- ενώ στο σύνολό της η εκπομπή θα θυμίζει καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ με ανάλογη κινηματογραφική προσέγγιση και αισθητική.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προσεχώς -πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας η 7η ή 14η Φλεβάρη- ενώ στα πρώτα επεισόδια από τις οθόνες μας θα περάσουν θέματα όπως η ελληνική μόδα, το κόσμημα, social media και influencers, φωτογραφία και μόδα, θέατρο και μόδα.

Η απόφαση για την προβολή της εκπομπής εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και εν συνεχεία, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» ενώ ήδη έχει συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια τόσο για την επιλογή της Κάτιας Ζυγούλη ως κεντρικής παρουσιάστριας αλλά και για το συνολικό κόστος αυτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS