ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΤέλος από το GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή - Το trailer με...

Τέλος από το GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή – Το trailer με τους 3 κριτές

Εκτός GNTM 5 θα βρίσκεται από την επόμενη εβδομάδα η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη αφού είναι ένα πρόσωπο που σχολιάστηκε αρκετά, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Το γνωστό μοντέλο δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα καθόταν στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής μόνο για τις auditions, αν και αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να συνεχίσουν να την βλέπουν.

Η φάση στην οποία δεν θα δούμε λοιπόν την Σοφία, είναι στα ID Catwalk αφού οι υποχρεώσεις της τελειώνουν κάπου εκεί. Έτσι σε εκείνη τη φάση του διαγωνισμού τα μοντέλα θα κριθούν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου.

Αυτό που έμεινε είναι να δούμε που θα δώσει τη wildcard της προτού φύγει από το ριάλιτι μόδας και φυσικά θα αναμένουμε να δούμε και την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού μετά από αυτή την αποχώρηση, μιας και πρόκειται για μια προσωπικότητα που πολλοί λάτρεψαν και αρκετοί μίσησαν.

Δείτε το trailer του 5ου επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης: GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή μετά από καβγά με τους κριτές για την 18χρονη Ειρήνη από Κύπρο (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: GNTM: Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που ενθουσίασε τους κριτές! (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: GNTM 5: H 18χρονη κύπρια που είναι “φτυστή” η Kendall Jenner τρέλανε τους κριτές (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS