ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΤζο Μαριδάκη για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την...

Τζο Μαριδάκη για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της»

Η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor All Star είναι η Τζο Μαριδάκη η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παρά το ότι ήθελε να παραμείνει λίγο ακόμα, δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό αφού φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, ενώ αναφέρεται και στην τακτική της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, να ψηφίζει μόνο γυναίκες.

«Από τη μία ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες και πιστεύω ότι αν είχα λίγο χρόνο ακόμα, θα πήγαινα καλύτερα. Παρόλα αυτά, τελικά καλύτερα που αποχώρησα γιατί αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έζησα αυτή την εμπειρία και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί έχει πιο πολύ ριάλιτι. Έχουν πάει όλοι μέσα συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Τζο εξήγησε ότι «Με τον Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα, έβλεπα όμως μια ομάδα που δεν ψηφίζει έναν από τους παίκτες της, παρόλο που δεν φέρνει νίκες. Ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, δεν στεναχωριέται όταν φέρνει νίκες, αλλά όταν τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, τον πείραξε», πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως ψηφίζει μόνο γυναίκες. «Η Μαριαλένα πιστεύω ότι ψηφίζει τις γυναίκες, επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της, για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί», σημείωσε η Τζο Μαριδάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS