ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟ«Μια τεράστια έκρηξη» από την ΕΘΑΛ

«Μια τεράστια έκρηξη» από την ΕΘΑΛ

Σε μια περίοδο που τα περισσότερα έργα αφορούν στις επιπτώσεις του εγκλεισμού λόγω της συνθήκης της πανδημίας, η ΕΘΑΛ επιλέγει να ανεβάσει ένα έργο που διαπραγματεύεται το αιώνιο τραύμα της ενηλικίωσης, μέσα από την κωμωδία, αφού ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο. Το έργο «Μια τεράστια έκρηξη» του Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, αφορά ειδικά τους νέους, που ψάχνουν τι θα απογίνουν και αν μεγαλώνουν σωστά και όπως τους επιβάλλει η κοινωνία. Πολλά νέα παιδιά προσπαθώντας να εκπληρώσουν επιθυμίες των γονιών τους και της κοινωνίας, καταλήγουν σε λάθος επιλογές και σε μια βιαστική ενηλικίωση με αποτέλεσμα να ζουν τις ζωές που ονειρεύτηκαν κάποιοι άλλοι και Το έργο, έχοντας ως βασικό αποτελεί ένα εγχειρίδιο για το πώς να βρεις το δρόμο».

Η υπόθεση: Ο μικρός Γιώργος είναι ο εκλεκτός, ο ήρωας που θα σώσει το σύμπαν ή έτσι ονειρεύεται τουλάχιστον, παρακολουθώντας τον «Πόλεμο των Άστρων» στη τηλεόραση του πατρικού του σπιτιού, διαβάζοντας κόμικς και παίζοντας με action figures. Προστατευμένος από γονείς που αρνούνται να παίξουν το ρόλο του κακού αγγελιαφόρου και να τον ενημερώσουν σε τι κόσμο ήρθε, φαντάζεται το μέλλον του γεμάτο αστρικά ταξίδια, ηρωικές πράξεις, πνευματικούς δασκάλους και μαχητικές πριγκίπισσες.

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Καλλή, Μυρτώ Κουγιάλη και Βασίλης Χαραλάμπους.

Πρεμιέρα: 18 Φεβρουαρίου, Θέατρο ΕΘΑΛ, Λεμεσός, 20.30. Παραστάσεις: 19, 22, 25, 26 Φεβρουαρίου 2022, 20.30 & 20 και 27 Φεβρουαρίου 2022, 18.30, Θέατρο ΕΘΑΛ. Πληρ. & κρατήσεις :25877827. Προπώληση εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com και σε όλα τα καταστήματα Στεφανής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS