GOING OUTΕστιατόριαΤο Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη»: Αέρας ανανέωσης στο γνωστό στέκι της πρωτεύουσας

Το Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη»: Αέρας ανανέωσης στο γνωστό στέκι της πρωτεύουσας

Αέρας ανανέωσης φύσηξε τις τελευταίες βδομάδες στο γνωστό στέκι της πρωτεύουσας, που εδώ και 14 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία για τους κατοίκους της πόλης, για το μεσημεριανό γεύμα, το δείπνο, αλλά και τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.  

Ένας χώρος που μας έχει κερδίσει για το περιβάλλον, τη γευστική ποιότητα, αλλά και τους ανθρώπους του – τον διευθυντή Κωστή Κωνσταντίνου, που εξυπηρετεί κάθε μέρα, έναν προς έναν τους πελάτες, αλλά και τον Περικλή Χριστοφορίδη, το δημιουργικό μυαλό που κρύβεται πίσω από το καθετί. Κρατώντας τη φιλοσοφία που ορίζει τον χαρακτήρα του Παντοπωλείου, με γεύσεις από την ελληνική και κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα, πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον σεφ Μπάμπη Καραούζα παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο μενού, με σύγχρονα στοιχεία.

Μέσα από αυτό, η παράδοση αλλά και η ποιότητα των πρώτων υλών από την ύπαιθρο, είναι παρούσα ακόμα κι όταν πρόκειται για πιο διεθνή πιάτα, όπως το Λαβράκι Καρπάτσιο με lime και αρωματικό ελαιόλαδο και ο Τόνος Ταρτάρ, που σερβίρεται με πουρέ από λουβί. Από τις ωραιότερες στιγμές του μενού, το Κουνουπίδι Λεμονάτο, μαριναρισμένο σε χυμό λεμονιού, που σερβίρεται με στραγγιστό γιαούρτι και αρωματικό ελαιόλαδο και το Χταπόδι με Μοσχολέμονο, με μασκαρπόνε, πουρέ πράσινου μήλου και σαλάτα φοινόκιο.

Μετοχίου 38, Έγκωμη, Λευκωσία, 99 075151.

2.carpaccio Lavraki
3.tonos Tartar
4.carpaccio Pantzari
5.xtapodi
7.flat Bread
8.gnocchi
9.soupia Souvlaki
Pic02 1
Pic05 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS