ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΝέο, λαχταριστό μενού για πρωινό & brunch στο The Gallery του Parklane,...

Νέο, λαχταριστό μενού για πρωινό & brunch στο The Gallery του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Λαχταριστά πιάτα και νόστιμες vegan επιλογές!

Με ένα πλούσιο και ανανεωμένο μενού για κάθε διατροφική προτίμηση, λαχταριστά πιάτα με πρωταγωνιστή το αυγό αλλά και νόστιμες vegan καλωσορίζει την Άνοιξη το εστιατόριο The Gallery, το all-day lounge bar-restaurant του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στην Λεμεσό. 

Μέσα από μία πληθώρα λαχταριστών πιάτων εμπνευσμένων από την κυπριακή και τη διεθνή κουζίνα θα βρείτε το νέο μενού για πρωινό και brunch το οποίο είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1 μ.μμ και στο μενού που σίγουρα θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, πρωταγωνιστής  είναι το αυγό.

Η τοπική παραγωγή αναδεικνύεται στο Κυπριακό Πρωινό, στο οποίο τα αυγά συναντούν τη λούντζα, το κυπριακό λουκάνικο, το χαλλούμι και τις ντομάτες στη σχάρα. Για όσους προτιμούν τα ποσέ αυγά, είναι στη διάθεσή τους ο συνδυασμός τους με αβοκάντο, τυρί cottage και μια πικάντικη νότα από τη σάλτσα Hollandaise-Sriracha, όπως και τα διεθνώς δημοφιλή πιάτα Eggs Benedict και Eggs Florentine.

Dem09101

Τα αυγά ορτυκιού, από την άλλη, συνδυάζονται με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και αβοκάντο, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι vegetarian επιλογές: ομελέτα με ασπράδια, σπανάκι, ντομάτα και αβοκάντο, για ένα ελαφρύ ξεκίνημα της ημέρας, και Shakshuka, το ελκυστικό πιάτο αυγών σε σάλτσα ντομάτας με πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο και ελαιόλαδο.

Για τους vegans, αλλά και όσους προτιμούν μία άκρως υγιεινή επιλογή για πρωινό ή brunch, προτείνονται τα healthy bowls: Granola with berries (γκρανόλα με ανάμεικτα μούρα και γιαούρτι καρύδας), Acai bowl (smoothie με φρούτα του δάσους, γκρανόλα, γιαούρτι καρύδας και φρέσκα φρούτα) και Chia pudding (σπόροι τσία με γάλα αμυγδάλου και ανάμεικτα μούρα).

Vegan είναι και τα pancakes του μενού, με φράουλες και ταχίνι, για εκείνους που επιθυμούν μία γλυκιά εναλλακτική, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η, γεμάτη θρεπτικά συστατικά, πιατέλα με φρούτα εποχής.

Dem09030 Edit

Το νέο μενού για πρωινό και brunch έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη δημοφιλείς επιλογές για γεύμα και δείπνο που προσφέρει το μοναδικής αισθητικής lounge bar The Gallery, με τα έργα τέχνης, τη σοφιστικέ ατμόσφαιρα, το υπαίθριο shisha bar στη βεράντα, τα world class cocktails και την αναζωογονητική θέα στους κήπους και στη θάλασσα.

Parklane

Το μεσημέρι, μία σειρά από σνακ και πιάτα διεθνούς κουζίνας (club sandwich, burger, πιάτα ζυμαρικών κ.ά.) προσφέρουν ευχαρίστηση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε ιαπωνικό sushi spot και σερβίρει το καλύτερο sushi της περιοχής, το οποίο ετοιμάζεται επί τόπου από τον επιδέξιο σεφ.

Σαγηνευτικές γευστικές επιλογές που θα σας ξετραλάνουν σε έναν ζεστό αλλά και ήσυχο χώρο που σάς περιμένει από το πρωί, αλλά και κάθε ώρα της ημέρας, για μια εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που θα σας μείνει αξέχαστη!

Αν θέλετε να καλωσορίσετε την Άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο, σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε το The Gallery. 

Dem09119

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS