ΠροτάσειςΛευκωσίαH Μαρία επισκέφθηκε το DOT, στη Λευκωσία

H Μαρία επισκέφθηκε το DOT, στη Λευκωσία

Με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας του DOT, βρέθηκα με ευχάριστη παρέα στον ανακαινισμένο χώρο του. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και να απολαύσω τη νέα πρόταση του μαγαζιού, η οποία εστιάζει στη μεσογειακή κουζίνα και συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία της. Πιάτα τα οποία μοιράζεσαι με την παρέα σου, πίνοντας κρασί από την ενημερωμένη λίστα του μαγαζιού και απολαμβάνοντας εξαιρετικά μουσικά ακούσματα. 

Μοιράστηκα με την παρέα μου ουκ ολίγα πιάτα. Αρχίσαμε με δύο απολαυστικές σαλάτες και συνεχίσαμε με κεφτέδες με σπανάκι και αρωματικά βότανα, καλαμάρι sauté με κρέμα σελινόριζας, σεβίτσε από φαγκρί, φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και μπρουσκέτα με χταπόδι και λευκό ταραμά από τα ορεκτικά.

Από τα κύρια πιάτα, δοκίμασα το χορτοφαγικό ριζότο με μανιτάρι και τρούφα, τις βίγκαν gluten free πέννες με μανιτάρι, γλυκοπατάτα και σάλτσα καρύδι, το στήθος πάπιας με σάλτσα teriyaki και πορτοκάλι, ένα εξαιρετικό αρνίσιο κότσι και φιλέτο από φαγκρί με ρύζι σπανακιού και τσιπς γλυκοπατάτας. Πεινούσαμε πολύ!

Τα τρία γλυκά στο τέλος, η σοκολατίνα με κρέμα σοκολάτας, το παντεσπάνι με κρέμα pistachio και το τιραμισού ήταν πολύ εύγεστα.

Ευχαριστώ τον Πόλυ για το υπέροχο δείπνο και την υπέροχη παρέα. Θα πάω ξανά!

DOT, Λευκωσία (Τ: 22101228)

Dot4
Dot9

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS