ΠροτάσειςΛευκωσίαH Μαρία επισκέφθηκε το Κασκαντέρ, στα Λύμπια

H Μαρία επισκέφθηκε το Κασκαντέρ, στα Λύμπια

Είναι το μπαρ που πολύ θα ήθελα να είχα στη γειτονιά μου. Είναι προσιτό σε όλους, καθόλου δήθεν, ξέρει να φτιάχνει τη διάθεσή σου χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό και ήδη έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς. 

Αγαπώ να κάθομαι στην μπάρα του Κασκαντέρ με τον Μιχάλη απέναντι. Επαναλαμβάνομαι, το έχω γράψει ξανά, αλλά είναι η αλήθεια. Το αγαπώ πολύ!

Πρόσφατα το Κασκαντέρ γιόρτασε το Μαραθεύτικο με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μαραθεύτικου και φιλοξένησε τους οινοποιούς Μάρκο Ζαμπάρτα, ιδιοκτήτη του Οινοποιείου Ζαμπάρτα και τον Λευτέρη Μοχιανάκη από το The Anama Concept. Στη φωτιά σιγόβραζε γίδα βραστή (τσούρα), την οποία τίμησα δεόντως, μαζί με μακαρόνι χοντρό (στα 7 ευρώ). Εξαιρετικός συνδυασμός. Αγοράζεις ποτήρι (20 ευρώ) και δοκιμάζεις, ποσότητα γευσιγνωσίας, όλα από τα Μαραθεύτικα που ανοίχτηκαν, κουβεντιάζοντας. Πήγα νωρίς, στις 7 μμ, και κάθισα με την παρέα μου στο μπαρ. 

Εκεί βρισκόταν ο Μάρκος Ζαμπάρτας, ο Λευτέρης Μοχιανάκης και ο συμπαθέστατος Μιχάλης Ττερλικκάς, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την παραδοσιακή μουσική. Σπουδαίος τύπος και η ψυχή της παρέας εκείνο το βράδυ στο Κασκαντέρ. Γίναμε αμέσως μια παρέα. Ανάμεσα σε κουβέντα και πολλά γέλια, δοκιμάσαμε Brut Maratheftiko του Βλασίδη, δύο Μαραθεύτικα από το The Anama Concept, δύο του Οινοποιείου Ζαμπάρτας και τελειώσαμε με Aeon Magnum Μαραθεύτικο 100%  του 2016 του κτήματος Vasilikon. Σπουδαία κρασιά, σπουδαία βραδιά. Αυτό όλο είναι που αγαπώ στο Κασκαντέρ!

Κασκαντέρ, Λύμπια (Τ: 99446051) 

Κασκαντέρ 2
Κασκαντέρ 3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS