ΠροτάσειςΛεμεσόςΗ Μαρία επισκέφθηκε το εστιατόριο Salone στη Λεμεσό

Η Μαρία επισκέφθηκε το εστιατόριο Salone στη Λεμεσό

Με το που μπήκα στον χώρο του, ενθουσιάστηκα. Μπαίνοντας, αντικρίζεις αμέσως τον πάγκο εργασίας και την ανοιχτή κουζίνα στο βάθος. Ο χώρος είναι όμορφος και αρκετά εντυπωσιακός.

Προσφέρει δε διάφορες επιλογές για το πού να καθίσεις, είτε σε τραπέζι, είτε στη στενόμακρη τάβλα ή στην εντυπωσιακή μπάρα με τους πολυελαίους. Μπορεί να είναι κάπως βαρυφορτωμένο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι όμορφο, καθώς η κάθε λεπτομέρεια, όπως τα κεριά, οι πετσέτες με την αναγραφή λέξεων, όπως felicita, bellezza, vino μεταξύ άλλων, συμβάλλει στην ωραία εικόνα του εστιατορίου. Η λίστα κρασιού, αν και αρκετά αξιόλογη, έχει μόνο δύο επιλογές κόκκινου στα 41 και 42 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες είναι από 55 ευρώ και πάνω. Το δε ακριβότερο, το Sassicaia Tenuta San Guido, Tuscany, είναι στα 650 ευρώ. Ουάο!

Η παρέα μου κι εγώ παραγγείλαμε ένα φανταστικό κόκκινο από την Puglia, στα 42 ευρώ. Αρχίσαμε το γεύμα με δύο ωμές επιλογές, το Tuna Crudo και το Scallop Crudo. Απολαυστικά και τα δύο. Συνεχίσαμε με πίτσα και ακολούθησε το πιάτο Orecchiette Napoletana with Kamchatka Crab (ζυμαρικά για 2 άτομα) στα 45 ευρώ, το οποίο μοιράστηκε και σερβιρίστηκε μπροστά μας. Στο τέλος, παραγγείλαμε το τιραμισού. Σερβιρίστηκε μπροστά μας από τo μεγάλο μπολ και ήταν καταπληκτικό. Το σέρβις ήταν άψογο, μόνο μια σερβιτόρα μιλούσε ελληνικά.

Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και οι τιμές εδώ τσιμπάνε. Θα ξαναπάω όμως.

Salone, Λεμεσός (Τ: 95951602)

Salone 3 1
Salone 5 1
Salone 6 1
Salone 7 1
Salone 8 1
Salone 9 1
Salone 12 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS