ΠροτάσειςΛευκωσίαΗ Μαρία δοκίμασε την παλαιστιανική κουζίνα του MishMish, στην Λευκωσία

Η Μαρία δοκίμασε την παλαιστιανική κουζίνα του MishMish, στην Λευκωσία

Ήθελα από καιρό να δοκιμάσω το φαγητό του συγκεκριμένου μαγαζιού, το οποίο εστιάζει στη μοντέρνα παλαιστινιακή κουζίνα. Παραγγείλαμε, λοιπόν, delivery μέσω πλατφόρμας και αποφασίσαμε να πάρουμε όλες τις επιλογές του μικρού μενού τους. 

Cheese pastry με αραβικό τυρί (2 τεμάχια), pastry με κιμά (2 τεμάχια), Batata Harra Fries, αρωματικό κοτόπουλο και πατάτα stew και Musakhan. Δεν εντυπωσιάστηκα με το φαγητό, αν και δεν ήταν κακό, ούτε ιδιαίτερα με το πακετάρισμα. Κάποιες σάλτσες παραήταν νερουλές και σε  διαχωριστική θήκη σε πλαστική συσκευασία όχι κατάλληλη, με αποτέλεσμα η σάλτσα να χύνεται.

Ξεχώρισα τα «πουρεκάκια» με κιμά και το Musakhan, το εθνικό φαγητό της Παλαιστίνης, το οποίο φτιάχνεται με κοτόπουλο, σουμάκ και κόκκινο κρεμμύδι. Στο MishMish το συνδυάζουν με ρύζι και το ψήνουν σε φύλο μπακλαβά. Θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία, γιατί αγαπώ πολύ τη συγκεκριμένη κουζίνα και γιατί οι ιδιοκτήτριες του MishMish είναι αξιόλογες και μου είναι ιδιαίτερα αγαπητές, χωρίς να τις γνωρίζω προσωπικά. 

Θέλω πολύ επίσης να δοκιμάσω τα Wara Enab, τα δικά μας κουπέπια, που μόνο καλά λόγια έχω ακούσει. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν το επισκεφθώ, γιατί φήμες λένε ότι θα βγάζουν μερικά τραπεζάκια για dine-in. Ανυπομονώ! 

Mish Mish, Λευκωσία (T 96005679)

Masti 1
Masti 3
Masti
Masti4
Masti5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS