GOING OUTΠροτάσειςΗ Μαρία επισκέφθηκε το Pharaoh, στα Εξάρχεια

Η Μαρία επισκέφθηκε το Pharaoh, στα Εξάρχεια

Αποφασίσαμε να πάμε τελευταία στιγμή. Βρήκαμε θέσεις για τέσσερα άτομα στο mirror counter, δεν μπορούσα να θυμηθώ πού ακριβώς βρισκόταν αυτό ο πάγκος, στις 6 η ώρα το βράδυ. Το σημείο που καθίσαμε ήταν υπέροχο. 

Είχαμε μεν γυρισμένη την πλάτη μας στην μπάρα και στους μάγειρες από πίσω, αλλά είχαμε όλη την εικόνα από τον καθρέφτη μπροστά μας.

Το μενού δεν το λες μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Επιλέξαμε πιάτα από τον ξυλόφουρνο, μια και το μαγείρεμα στη φωτιά του ξύλου χαρίζει άλλη νοστιμιά στο φαγητό, αγνοώντας τις επιλογές στα κάρβουνα. Δοκίμασα κολοκύθα σαβόρο, μοσχαράκι κοκκινιστό, πετεινό με κριθαράκι, συκώτι σοτέ με μανιτάρια και ζυγούρι με πιλάφι.

Μαμαδίστικα πιάτα, πεντανόστιμα και αξέχαστα. Στο τέλος στα γλυκά, το γαλακτομπούρεκο επιβάλλεται. Πολύ λυπήθηκα που αποσύρανε από το μενού τον υπέροχο σιμιγδαλένιο χαλβά τους.

Να πας με την πρώτη ευκαιρία γιατί η ατμόσφαιρα του μαγαζιού είναι μοναδική, το φαγητό είναι γευστικότατο, η λίστα με τα κρασιά είναι ιδιαίτερη και η μουσική, αποκλειστικά από βινύλια, είναι καταπληκτική.

Pharaoh, Εξάρχεια (Τ: +30 210 380 8412) 

Pharaoh 2 Pharaoh 3 Pharaoh 4 Pharaoh 5 Pharaoh 6 Pharaoh 7  Pharaoh

Food Diary, Περιοδικό Down Town τεύχος 890

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS