ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόραση«Αλλαγή πορείας» για την Κάτια Ζυγούλη

«Αλλαγή πορείας» για την Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη και η ομάδα της έρχονται να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τη ζωή μας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, αφιερωμένο σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή… πιο όμορφη και αισιοδοξία».

Οι «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά μας. Ένας νέος κύκλος ανοίγει και είναι αφιερωμένος σε όλα αυτά τα μικρά καθημερινά που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή πιο όμορφη.

Ένα εμπειρικό ταξίδι της Κάτιας Ζυγούλη στη νέα πραγματικότητα με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία, θα προσπαθήσει να προτείνει λύσεις και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μας αφορούν στη νέα εποχή.

Έχετε νιώσει ποτέ ότι η δουλειά που κάνετε δεν σας ταιριάζει; Ότι το περιβάλλον στο οποίο περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας, δεν σας ικανοποιεί; Πόσο θάρρος χρειάζεται για να αλλάξουμε επαγγελματική πορεία και, εντέλει, ζωή;

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, τη Δευτέρα στην ERT World στις 20.00, η Κάτια Ζυγούλη, συναντάει ανθρώπους που αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους μια πρώτη καριέρα, να δώσουν διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά τους και να κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη και ουσιαστική μακριά από το άγχος της καθημερινότητας κι απ’ όλα όσα τους έκαναν να μιζεριάζουν.

Για το θέμα μιλούν οι καλεσμένοι της εκπομπής: Ιφιγένεια Ματαράγκα, ειδικός ανακαίνισης επίπλων, Κατερίνα Γρηγοροπούλου, designer/ιδιοκτήτρια concept store, Γιάννης Σλήμαν μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, Στέφανος Λιβάνιος, αρτοποιός, Καλλιόπη Χαραλάμπους, διευθύντρια Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Μυρτώ Ξανθοπούλου, σύμβουλος, Κοινωνία των Πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS