ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόρασηΆρχισαν οι μνηστήρες να πολιορκούν τη Μαλέσκου: Με ποια κανάλια συζητά;

Άρχισαν οι μνηστήρες να πολιορκούν τη Μαλέσκου: Με ποια κανάλια συζητά;

Η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Σκάι ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και η λίστα με τους πιθανούς μνηστήρες της ξανθιάς «Πηνελόπης» φαίνεται να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Σε ποιο κανάλι άραγε θα υφαίνει του χρόνου τα «υφαντά» της.

Το καλοκαίρι του 2020 στον Σκάι αποφάσιζαν να επενδύσουν σε ένα νέο πρόσωπο που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ σε κανάλι εθνικής εμβέλειας. Από την Κρήτη όπου εμφανιζόταν σε τοπικό κανάλι, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην Αθήνα περικυκλωμένη από δάφνες, καθώς στο κανάλι θεωρούσαν πως έχουν βρει τη νέα Ελένη Μενεγάκη ή  έστω ένα φρέσκο τηλεοπτικό «προϊόν» που θα άφηνε το στίγμα του. Δύο χρόνια μετά, κι ενώ το «Love It» δεν βρέθηκε ποτέ στα υψηλά κλιμάκια της τηλεθέασης, αλλά είχε κατά βάση καθοδική πορεία, η Μαλέσκου και ο Σκάι χωρίζουν τους δρόμους τους, όπως ψιθυρίζεται από την περασμένη Δευτέρα στους διαδρόμους του σταθμού.

Η φετινή χρονιά ήταν καθοριστική για να πάψουν να επενδύουν στην παρουσία της, κυρίως μετά τα απανωτά μονοψήφια νούμερα που κατέγραφε η εκπομπή της. Η αλλαγή της ώρας ήταν μια κίνηση που πίστευαν πως θα βοηθήσει, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Παρόλα αυτά όμως η ίδια δεν μένει με δεμένα τα χέρια καθώς άρχισε ήδη τις επαφές με άλλα κανάλια που επιθυμούν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το ότι η ΕΡΤ έχει τα δύο τελευταία χρόνια καταφέρει να ξεχωρίσει με τις παραγωγές της είναι κάτι το αυταπόδεικτο. Οι εκπομπές και οι τηλεοπτικές σειρές της σε συνδυασμό με το μεγαθήριο ERTflix που κοντράρει στα ίσα τους συνδρομητικούς του ανταγωνιστές, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τη δημόσια τηλεόραση, η οποία ετοιμάζεται να… το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Πώς; Με μία μεταγραφή που αν τελικά καταφέρει να «κλειδώσει» θα μιλάμε και επίσημα για την έναρξη μιας νέας περιόδου για την ΕΡΤ, καθώς θα καταστήσει σαφές πως οι ιθύνοντες ξεκινούν να «κλείνουν» μεγάλα, εμπορικά ονόματα για το πρόγραμμά της. Ο λόγος για… την Ιωάννα Μαλέσκου.

Μπορεί μέχρι πρότινος να διαβάζαμε πως η Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τους ιθύνοντες του Open προκειμένου να «μετακομίσει» εκεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όταν δεν θα υφίσταται πια συμβόλαιο με τον Σκάι, η αλήθεια είναι όμως πως το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι το μοναδικό που διεκδικεί την ξανθιά παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την ΕΡΤ, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν αρκετά, καθώς οι δύο πλευρές συζήτησαν και το οικονομικό κομμάτι το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της Ιωάννας καθώς μιλάμε για εξαιρετικά υψηλές απολαβές.

Να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» τον περασμένο Ιανουάριο, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μαλέσκου δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη μετά το τέλος της συνεργασίας της από τον Σκάι.

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS