ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόρασηMasterChef 2022: Δείτε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (βίντεο)

MasterChef 2022: Δείτε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (βίντεο)

Oι 24 μάγειρες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef!

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του bootcamp με τις τελευταίες μαγειρικές μονομαχίες, για την κατάκτηση μιας θέσης στον διαγωνισμό του MasterChef 2022 και πλέον γνωρίζουμε την φετινή 24αδα, 24 παιδιά με διαφορετικούς χαρακτήρες και αγάπη για την μαγειρική που θα μας απασχολήσουν φέτος.

Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την ανατροπή, καθώς μετά το τέλος των μαγειρικών μονομαχιών κάλεσε κάποιους παίκτες που είχαν ήδη αποχωρήσει και τους ανέφερε πως στη δεύτερη φάση του bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου από τις επιδόσεις τους κι αποχώρησαν. Έτσι αυτόματα άνοιξαν θέσεις για τους ίδιους, που πήραν ποδιά και μπήκαν στο σπίτι του MasterChef.

Έτσι λοιπόν στο φετινό MasterChef θα δούμε 7 γυναίκες και 17 άνδρες που συνθέτουν τη μαγειρική 24άδα του Masterchef 6.

Οι γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι είναι οι: Βασιλική Δροσάτου, Ελισάβετ Κοντοκώστα, Φανή Ζιώγα, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Ελπίδα Μορφούλη, Αναστασία Ντιμίτρουκ και Τατιάνα Χορτάτι.

Οι άντρες διαγωνιζόμενοι είναι οι: Στάθης Ταπραντζής, Χριστόφορος Κατσιάνος, Τζόναθαν Χάρτνετ, ο Στέφανος Σαμάνης, Σταύρος Λορέντζας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Νίκος Μπέρκας, Μάριος Λιόλιος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μελανδίνος, Γιάννος Σδούγκας, Βασίλης Μπόλλος και Βασίλης Βαλέχας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS