GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗ5 τροφές για να αποκτήσεις «μέση - δαχτυλίδι»

5 τροφές για να αποκτήσεις «μέση – δαχτυλίδι»

Η περιοχή της μέσης ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες όσον αφορά στο σώμα τους κι αυτό γιατί δεν αποτελεί και την πιο εύκολη περιοχή να σμιλεύσεις όπως θες. Ακόμη κι αν δεν έχεις περιττά κιλά και το βάρος σου κινείται στα φυσιολογικά για την ηλικία και το ύψος σου επίπεδα, η μέση δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε βοηθάει να σχηματίσεις ένα σώμα-κλεψύδρα.

Μερικές τροφές, όμως, υπόσχονται ότι μπορούν να σε βοηθήσουν στον στόχο σου και να χάσεις πιο εύκολα λίπος από την περιοχή της κοιλιάς.

Ποιες είναι αυτές;

Raspberries: Τα raspberies έχουν μία καλή ποσότητα διαλυτής ίνας και σαν αποτέλεσμα σε βοηθούν να χορτάσεις πιο γρήγορα και να μειώσεις την ποσότητα του φαγητού που τρως, άρα και να διευκολύνεις στη λέπτυνση της μέσης.

Σπαράγγια: Είναι μία υγιεινή επιλογή, χωρίς πολλές θερμίδες, αφού δεν έχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Επιπρόσθετα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φολικό οξύ και βιταμίνη C, οπότε μπορούν να έχουν και αντιοξειδωτική δράση.

Κινόα: Το κινόα έχει μεγάλη διατροφική αξία, ενώ η υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες το κάνει ιδανική τροφή για νιώσεις κορεσμό και να μην καταναλώσεις περιττές θερμίδες.

Μαύρα, άσπρα ή κόκκινα φασόλια: Αυτά τα φασόλια δεν έχουν καθόλου λίπος, έχουν πολύ λίγες θερμίδες, ενώ έχουν υψηλή συγκέντρωση πρωτεΐνης, που έχει την ικανότητα να σε κρατάει χορτάτη για περισσότερη ώρα.

Αποξηραμένα βερίκοκα: Με χαμηλή συγκέντρωση θερμίδων, ελάχιστο λίπος κι υψηλή ικανότητα κορεσμού, τα αποξηραμένα βερίκοκα αποτελούν το τέλειο σνακ για όσους κάνουν δίαιτα και θέλουν να χάσουν λίπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS