GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣΑυτά είναι τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στον Ιούλιο

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στον Ιούλιο

Αν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια οι πιθανότητες να χωρίσεις μέσα στον Ιούλιο είναι πολλές. Οκ, μη το δέσεις σκοινί-κορδόνι, αλλά καταλαβαίνεις πως τα άστρα και τα ζώδια σας βάλανε εμπόδια.

Μπορεί να μη θέλεις να το παραδεχτείς, αλλά κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό, κάτι έχει βαλτώσει, κάτι έχει ξεφουσώσει και μάλλον η σχέση πάει για απόσυρση.

Προφανώς και δεν είναι το τέλος του κόσμου. Άσε που καλοκαιράκι είναι, καιρός για φλερτ και ηρεμία. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τον μήνα Ιούλιο!

Κριός: Μάλλον παγιδεύτηκες φίλε Κριέ και δε σου αρέσει καθόλου το μαντρί. Έβαλες τον εαυτό σου μέσα σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να εκπληρώσεις, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δες τι σου συμβαίνει και πάρε τις αποφάσεις σου σύντομα.

Δίδυμοι: Αν δεν υπάρχει καρδιοχτύπι, σασπένς, εκπλήξεις και πολύ μπλα μπλα δεν μπορείς να μείνεις σε μια σχέση. Σου φαίνεται λίγη, μικρή και μίζερη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σέβεσαι και αγαπάς τον άνθρωπο που -ακόμα- είστε μαζί. Οι επιλογές είναι δύο: είτε μιλάς και θέτεις νέες βάσεις, είτε χωρίζεις.

Σκορπιός: Μπορεί τώρα να φαίνεται απάλευτη η ερωτική σου ζωή, αλλά περίμενε μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπου τότε θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τώρα την κατάσταση και ας πονάς. Αυτή η δύσκολη απόφαση θα σου βγει σε καλό. Και εσένα και του συντρόφου σου, που δεν αντέχει άλλο την νταρκίλα σου το τελευταίο εξάμηνο.

jenny.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS