GOOD LIFEΣΠΙΤΙ5 έξυπνοι τρόποι για να αποκτήσεις κομοδίνο σε μικρό χώρο!

5 έξυπνοι τρόποι για να αποκτήσεις κομοδίνο σε μικρό χώρο!

Έχεις μικρό χώρο; Βρήκαμε 5 έξυπνους τρόπους για να αποκτήσεις πρωτότυπα κομοδίνα σε μικρό χώρο!

Οι μικροί χώροι δεν σχεδιάζονται για άνεση, όμως μπορούν πολύ εύκολα να μεταμορφωθούν σε παραδείγματα δημιουργικότητας και πρακτικής σκέψης. 

  1. Μια μικρή σκάλα που βάφτηκε στα χρώματα του δωματίου, εξυπηρετεί και τα δύο μονά κρεβάτια ως κομοδίνο. Όμορφο και πρακτικό! Οι λάμπες με μανταλάκι είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

2. Μικρός χώρος ώστε να δημιουργηθούν δύο κομοδίνα. Χωράει δεκάδες πράγματα, ενώ δεν ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος. Εντοιχίστηκαν ξεχωριστά το ράφι και από κάτω το ντουλαπάκι. Ειλικρινά δεν μπορείς να πεις πολλά για μια τόσο έξυπνη λύση. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

3. Εδώ λοιπόν είναι δύσκολα τα πράγματα. Οι δίσκοι είναι κρεμαστοί από το ταβάνι γεγονός που σίγουρα δημιουργεί ταλάντωση και μπορεί να πέσουν τα αντικείμενα. Όμως πιστεύουμε πως είναι κάτι που συνηθίζεται και πως τα ατυχήματα δεν θα είναι τόσο συχνά. Πρακτικά δεν είναι απόλυτα λειτουργικά. Διακοσμητικά είναι τόσο όμορφο που θα θέλαμε να το έχουμε σκεφτεί εμείς!

4. Αν το παράθυρο σου είναι ο μοναδικός ελεύθερος χώρος και γειτνιάζει με πεζουλάκι, τότε έχεις λύσει το ζήτημα «κομοδίνο» και δεν το ξέρεις. Σαφώς και το ανοιχτό παράθυρο μπορεί να ενοχλεί όταν κοιμάσαι. Αν αφήνεις πάντα κλειστή την αριστερή μεριά, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

5. Σε περιπτώσεις που δεν έχεις καθόλου πλαϊνό χώρο διαθέσιμο, μπορείς πάντα να τοποθετήσεις ράφια πάνω από το κρεβάτι. Στην Ελλάδα αυτό ελλοχεύει τον κίνδυνο σε περίπτωση σεισμού, κάτι που τονίζουμε πάντα, οπότε μπορεί στο μέσον της κατασκευής να μπει μια μεταλλική ράβδος βαμμένη στο χρώμα του ραφιού, ώστε να συγκρατεί τα αντικείμενα. Στο πάνω ράφι αποθηκεύονται λεπτές κουβέρτες, κάτι αντίστοιχα έξυπνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS