ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑH άσκηση για γλουτούς που λατρεύουν οι fitness experts

H άσκηση για γλουτούς που λατρεύουν οι fitness experts

Ποια γυναίκα δεν θέλει καλίγραμμα πόδια και σφιχτούς γλουτούς; Oι περισσότερες αυτό επιδιώκουμε, είτε με διατροφή είτε με γυμναστική είτε σε συνδυασμό αυτών των δύο.

Βέβαια, μπορεί να κάνουμε περισσότερο κόπο με λανθασμένες ασκήσεις, ή και ασκήσεις που ουσιαστικά δεν βοηθάνε στο σημείο που εμείς επιθυμούμε, όπως για παράδειγμα οι γλουτοί.

Πάντως για πολλές το γυμναστήριο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή κι εμείς καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιλογή σου να προσπαθείς με διάφορες ασκήσεις μόνη στο σπίτι.  Αρκεί να γίνονται οι σωστές ασκήσεις, για τα σωστά σημεία ώστε να δούμε άμεσα αποτέλεσμα.

Η fitness expert Cindy Leos, αποκάλυψε την άσκηση που τονώνει πολλούς μύες ταυτόχρονα:

«Μία από τις πιο αγαπημένες και αποτελεσματικές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς γρήγορα είναι η γέφυρα γλουτών. Και ναι, δεν στοχεύει μόνο τα οπίσθια αλλά δυναμώνει το εσωτερικό των μηρών και την κοιλιά».

Πώς η άσκηση για τέλειους γλουτούς θα γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική; H Leos προτείνει να τοποθετήσουμε τα πόδια μας σε ένα ανυψωμένο σημείο, όπως ένα κρεβάτι, μία καρέκλα ή ένας καναπές.

«Βεβαιώσου πως είσαι χαλαρή και η κίνηση σου ξεκινάει ελεγχόμενα από τους γλουτούς. Μη πας πολύ ψηλά και σφίξε την κοιλιά σου» εξηγεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS