ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΓυμναστική στο... κρεβάτι! Aσκήσεις για να κάνεις κάθε πρωί

Γυμναστική στο… κρεβάτι! Aσκήσεις για να κάνεις κάθε πρωί

Ναι, όσο κι αν δεν θες να το πιστέψεις με τίποτα γιατί και εσύ όπως και όλοι εμείς είμαστε σε καραντίνα λόγω του Κορονοιού και όταν όλο αυτό τελειώσει και επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας, το Καλοκαίρι θα είναι ήδη εδώ.

Ναι, πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα περάσουν οι εβδομάδες, όσο κι αν τώρα όλοι κάνουμε τα παράπονά μας γιατί δεν μπορούμε να βγούμε έξω και θα φτάσει η στιγμή που θα φορέσεις το μαγιό σου και θα βγεις με λαχτάρα στην παραλία για το πρώτο σου μπάνιο.

Πολλές από τις φίλες σου έχουν σίγουρα μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και τώρα ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά τους -ναι ξέρουμε πώς δεν το θες πολύ, αλλά η αλήθεια είναι πως χωρίς ιδρώτα και στέρηση δεν φτιάχνεις τέλειο κορμί.

Άλλωστε όλη μέρα στο σπίτι το μόνο που οι περισσότεροι κάνουμε είναι να σερφάρουμε, να ακούμε μουσική, να διαβάζουμε βιβλία, να βλέπουμε ταινίες, να μαγειρεύουμε, να μιλάμε στο τηλέφωνο και φυσικά να… τρώμε. Ναι, να τρώμε πολύ.

Και επειδή θέλουμε να σου κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή σου βρήκαμε ένα φανταστικό βιντεάκι που διαρκεί πέντε λεπτά και είναι γεμάτο με ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι σου.

Δες το παρακάτω βίντο και…. πιάσε δουλειά -δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην το κάνεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS