ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΗ Εβελίνα Σκίτσκο σου δίνει την απαραίτητη έμπνευση για να ξεκινήσεις γυμναστική

Η Εβελίνα Σκίτσκο σου δίνει την απαραίτητη έμπνευση για να ξεκινήσεις γυμναστική

Η γυμναστική και μια σωστή ρουτίνα προπόνησης είναι κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία μας και κάτι που θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να έχουμε ενέργεια και όρεξη.

Εξάλλου έστω και 10 λεπτά άσκησης την ημέρα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά για να βάλουμε τα θεμέλια που χρειάζεται το σώμα μας, γι’ αυτό ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε την αρχή.

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι ένα εντυπωσιακό και ταλαντούχο κορίτσι αλλά και πολύ αγαπητό όπως και το ιδανικό πρόσωπο να μας δώσει την έμπνευση που ίσως χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να αγαπάμε λίγο περισσότερο την γυμναστική και να την βάλουμε στη ζωή μας.

Το γνωστό μοντέλο σχεδόν καθημερινά μέσα από βιντεάκια που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει πόσο προσέχει τον εαυτό της αφού ακολουθεί ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής.

Η ίδια έχει αναφέρει αρκετές φορές στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η γυμναστική είναι η ρουτίνα της και διαθέτει ένα υπέροχο σώμα το οποίο φαίνεται ότι αγαπάει και φροντίζει.

Εμείς βρήκαμε κάποια βιντεάκια που μοιράστηκε μαζί μας στο κατά καιρούς και στα οποία μας δείχνει πως διατηρεί αυτό το καλίγραμμο κορμί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS