ΜΟΔΑ5 νέα fashion trends πoυ πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις αυτή τη σεζόν

5 νέα fashion trends πoυ πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις αυτή τη σεζόν

H κάθε σεζόν σηματοδοτείται από μερικά fashion micro-trends τα οποία είναι ικανά να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό, μονότονο, θα τολμούσαμε να πούμε και βαρετό χειμερινό σου σύνολο.

Φέτος τα φτερά, τα πολύχρωμα κοντά καλτσάκια, τα φωτεινά μοτίβα (και όχι τα μουντά όπως θα περίμενες λόγω καιρού) είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, μαζί με άλλες δύο τάσεις οι οποίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες και έρχονται να δώσουν ένα twist στην γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Θέλεις να βάλεις ένα oversized πουλόβερ; Σου λέμε με τι σκουλαρίκια πρέπει να το συνδυάσεις, θες να αποκτήσεις ένα και μόνο ένα blazer; Σου αποκαλύπτουμε από τι υλικό πρέπει να είναι για να είσαι fashionable ντυμένη.

Οι κάλτσες μέσα από πέδιλα: Δεν είναι η πρώτη σεζόν που είναι επίκαιρος αυτός ο συνδυασμός και κάτι μας λέει πως δεν θα είναι και η τελευταία. Αν, δε, ταιριάξεις μία sporty κάλτσα με ένα classy πέδιλο τότε έχεις κάνει το πιο cool fashion statement του χειμώνα.

Tα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι: Μπορεί να τα έχεις συνδέσει στο μυαλό σου με καλοκαιρινές εμφανίσεις και με ρούχα τύπου JLo, αλλά αυτή η χρονιά έρχεται για να σε διαψεύσει. Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια είναι παντός καιρού και όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο εύκολα τα φοράς ακόμα και με oversized πουλόβερ.

Φωτεινά prints: Και μπορείς να τους κάνεις και mix&match συνδυασμούς ενώνοντας δύο διαφορετικά μοτίβα μαζί. Φρόντισε μόνο να κυμαίνονται σε αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους για να υπάρχει κάποια σύμπνοια στο τελικό αποτέλεσμα.

Φτερά: Δεν υπάρχουν πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε ρούχα από αυτές που περιλαμβάνουν τρουκς, πέτρες και φτερά στη δική μας περίπτωση τα οποία είναι huge trend αυτόν τον χειμώνα. Προσοχή όμως σε λεπτομέρειες, σε ολόκληρα κομμάτια το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό.

Bελούδο: … Kαι κοτλέ μην είμαστε απόλυτες! Και τα δύο αυτά πολυτελή υλικά είναι ό,τι πιο hot μπορείς να αποκτήσεις φέτος τον χειμώνα σε blazer, παντελόνα και φούστα. Διάλεξε ένα κομμάτι σε μπορντό, μπλε, κεραμίδι και κυπαρισσί απόχρωση και κάνε τη διαφορά με τα winter looks σου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS