ΜΟΔΑΑριστοτέλους - Ευριπίδου: Βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις τους (εικόνες)

Αριστοτέλους – Ευριπίδου: Βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις τους (εικόνες)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα τη νέα σεζόν στην απογευματινή ζώνη. Ανανεωμένες και με φρέσκιες ιδέες επέστρεψαν στις μικρές οθόνες μας και εντυπωσίασαν από τις πρώτες μέρες της εμφάνισής τους.

Τόσο η Κωνσταντίνα όσο και η Χριστιάνα επιμελήθηκαν με λεπτομέρεια το ντύσιμό τους επιλέγοντας ξεχωριστά κομμάτια και δημιουργώντας μοντέρνα και στιλάτα outfits. Ωστόσο, υπήρξαν και κάποια μικρά λαθάκια στην εμφάνισή τους τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Συγκεντρώσαμε τις τελευταίες εμφανίσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε:

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Με φθινοπωρινή διάθεση εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επιλέγοντας μίνι φόρεμα με τρία τέταρτα στα μανίκια και έντονα μοτίβα. Η παρουσιάστρια έπαιξε με τη διχρωμία του χρυσού και του μαύρου αγκαλιάζοντας όμορφα τα moody χρώματας της εποχής. (10/10)

Την τελευταία τάση της μόδας φόρεσε η παρουσιάστρια επιλέγοντας το leopard print σε πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με κόκκινη παντελόνα και μαύρα πέδιλα. Το top ήταν κομψό και φινετσάτο, όπως και το υπόλοιπο σύνολο. Ωστόσο, θα προτιμούσαμε η παρουσιάστρια να παντρέψει το animal μοτίβο με πιο γήινους χρωματισμούς αποφεύγοντας τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις. (7/10)

Σε παλ αποχρώσεις κινήθηκε η Κωνσταντίνα, όπως βλέπουμε στην πιο πάνω φωτογραφία, ταιριάζοντας το ροζ και το λευκό και δημιουργώντας ένα ρομαντικό σύνολο. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αέρινο και φινετσάτο σύνολο που μας άρεσε πολύ. (9/10)

Επίσης, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, επιλέγοντας να φορέσει παντελόνι παραλλαγής και να το συνδυάσει με μαύρο top και μποτάκια σε χακί χρώμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το outfit ξέφευγε από το στιλ της παρουσιάστριας που συνήθως είναι σικ και συνάμα μοντέρνο. Παρόλο που χαιρόμαστε που το τόλμησε, ωστόσο την προτιμούμε με πιο κλασικούς συνδυασμούς. (5/10)

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λεύκο φόρεμα με βολάν και σε κοντό μήκος ήταν η επιλογή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για να εμφανιστεί την πρώτη μέρα στην εκπομπής της. H girly και αέρινη εμφάνιση της παρουσιάστριας μας άρεσε πολύ, καθώς ταίριαζε απόλυτα με τη χαρούμενη διάθεσή της. (9/10)

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κορίτσι του «Με αγάπη Χριστιάνα» επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένο τη φετινή σεζόν επιλέγοντας πιο μίνιμαλ κομμάτια. Όπως βλέπουμε παρακάτω φόρεσε το αγαπημένο της τζιν σε μαύρο – γκρι και το συνδύασε με ένα καμισόλ σε πράσινο χρώμα. Ωστόσο, θα προτιμούσαμε το top της να μην είχε τόση γυαλάδα. (7/10)

Μια επιλογή της παρουσιάστριας μέσα στην εβδομάδα ήταν ένα μάξι φόρεμα με μεγάλα μοτίβα και σε κόκκινη απόχρωση. Ένα outfit που ξέφευγε από τις girly και δροσερές επιλογές που έκανε τις πρώτες μέρες της εκπομπής της και δεν πρόβαλε τόσο τη fun διάθεσή της.  (5/10)

View this post on Instagram

💖💖💖💖💖💖🌸🌸🌸💖💖💖

A post shared by Christiana (@christianaari) on

Τζιν σαλοπέτα και λευκό φανελάκι ήταν ένας απλός και συνάμα ακαταμάχητος συνδυασμός για την παρουσιάστρια. Επίσης, η επιλογή της να κρατήσει τα μαλλιά της λιτά και ίσια έδωσε περισσότερους πόντους στο καθημερινό και απλό ντύσιμο που επεδίωξε η παρουσιάστρια για να εμφανιστεί το απόγευμα στην εκπομπή της. (10/10)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους που αγαπά τόσο το ροζ χρώμα, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να φορέσει την απόχρωση αυτή στον αέρα. Ωστόσο η επιλογή του φορέματος σε κοντό μήκος και σχέδια με κυματισμούς στη λαιμόκοψη και ανάγλυφα μεγάλα λουλούδια στο φόρεμα δημιουργούσαν μια υπερβολή στο φόρεμα που δεν χρειαζόταν. (6/10)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS