ΜΟΔΑΑυτό είναι ίσως το πιο πριγκιπικό φόρεμα που έχει φορέσει μέχρι στιγμής...

Αυτό είναι ίσως το πιο πριγκιπικό φόρεμα που έχει φορέσει μέχρι στιγμής η Μέγκαν Μαρκλ

Σε κάθε εμφάνισή της η Meghan Markle δείχνει κομψή τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης δεν περνά απαρατήρητη από τα Μέσα, τα οποία εστιάζουν κάθε φορά στα σύνολα που φοράει, αλλά και τα αξεσουάρ που επιλέγει σε κάθε δημόσια έξοδό της.

Στο Χάιντ Παρκ του Σίδνεϊ εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να αποτίνουν φόρο τιμής στο στρατιωτικό εκστρατευτικό σώμα Αυστραλών και Νεοζηλανδών που μετείχαν στον Ά Παγκοσμιο Πόλεμο με το ακρωνύμιο ΑΝΖΑΚ.

Διανύοντας την πέμπτη τους μέρα στην Αυστραλία, η Μέγκαν και ο Πρίγκιπας Χάρι κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων και φάνηκαν αρκετά συγκινημένοι εκείνη την στιγμή, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι σκούπιζε συνεχώς τα μάτια του.

Ωστόσο, τα βλέμματα για ακόμη μία φορά έκλεψε η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φόρεσε ένα μαύρο, πριγκιπικό φόρεμα που της πήγαινε τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε τις γόβες και φόρεσε flat για πρώτη φορά (εικόνες)

Προτιμώντας, λοιπόν, τη δημιουργία της Νεοζηλανδής σχεδιάστριας, Εμίλια Γικστεντ, αξίας 2.927 δολαρίων, η Μέγκαν Μαρκλ παρ΄ότι έκανε ακόμη μία εμφάνιση στα μαύρα, λόγω και της περίστασης, η επιλογή της ήταν κλασική, σικάτη και πριγκιπική.

Το μαύρο φόρεμα που τελείωνε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο είχε λευκά κουμπιά σε όλο το μήκος του, ενώ το κομψό μαύρο καπέλο και οι μαύρες αγαπημένες γόβες της Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωναν ιδανικά το σύνολο.

Οσο για τη σχεδιάστρια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι η πρώτη γαλαζοαίματη που φορά δημιουργία της Εμίλια Γικστεντ.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε προτιμήσει δημιουργία της Νεοζηλανδής σχεδιάστριας στην πρώτη της δημόσια εμφάνισή της μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού πριν 15 μέρες, επιλέγοντας ένα λίλα φόρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέγκαν Μαρκλ μόλις έδειξε την τριών μηνών φουσκωμένη κοιλίτσα της

Βέβαια η Μέγκαν Μαρκλ έχει μία περίπλοκη σχέση με την σχεδιάστρια, καθώς η Εμίλια μετά τον γάμο της Δούκισσας του Σάσσεξ είχε πει στην Daily Mail πως το νυφικό της Μέγκαν, δια χειρός Givenchy, ήταν αντίγραφο ενός δικού της.

Η σχεδιάστρια είχε κάνει τότε μεγάλο ντόρο για την επιλογή του νυφικού της Μέγκαν, ωστόσο η δούκισσα φαίνεται πως «ξέχασε» το περιστατικό και έκτοτε φόρεσε όχι μία αλλά δυο δημιουργίες της. Μία τον Ιούλιο και μία τώρα στην Αυστραλία.

 

Φωτογραφίες: AP

https://www.instagram.com/p/BpIjnIZAh1p/?hl=en&taken-by=meghan_markle

https://www.instagram.com/p/BpIinCCAbKO/?hl=en&taken-by=meghan_markle

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS