ΜΟΔΑFASHION NEWSAll in Red με Stradivarius! Τα Valentine’s day κομμάτια που ξεχωρίσαμε

All in Red με Stradivarius! Τα Valentine’s day κομμάτια που ξεχωρίσαμε

Το κόκκινο χρώμα είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μόδας. Αυτή τη σεζόν, η Stradivarius ποντάρει τα πάντα σε αυτό το χρώμα του οποίου η δύναμη βασίζετε όχι μόνο στον συμβολισμό που έχει αλλά και στην επίπτωση που μπορεί να έχει στην διάθεση και στα συναισθήματα μας. 

15 Enero New In San Valentin Carlos Pedro Sara0832

10 Ene 24 Ana Josu Biju St Valentin3259 Copia

Το κόκκινο είναι παρόν σε γιλέκα, πουκάμισα, πλεκτές ζακέτες και φορέματα. Η Stadivarius το συνδυάζει με ριγέ διαμαντένιες στάμπες, αναμειγνύοντας το κόκκινο με άλλους τόνους όπως το λευκό, το μπλε ή το μαύρο.

15 Enero New In San Valentin Carlos Pedro Sara2016Κόκκινα καλσόν και κάλτσες συνοδεύονται από χαμηλοτάκουνα παπούτσια και μπαλαρίνες. Όπως και οι τσάντες, που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα outfit, γιατί όταν πρόκειται για το κόκκινο χρώμα, όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.

15 Enero New In San Valentin Carlos Pedro Sara2980

Για να παίξετε και να ρισκάρετε, η Stradivarius λανσάρει μια καινούρια και ελκυστική συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένα από κόκκινα φρούτα όπως κεράσια και φράουλες, τέλεια για να δώσουν μια διασκεδαστική πινελιά σε κάθε ντύσιμο.

15 Enero New In San Valentin Carlos Pedro Sara1571

Robert Indiana x Stradivarius

0261321801003 DΗ Stradivarius γιορτάζει την αγάπη με μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από το πιο εμβληματικό κομμάτι του Αμερικάνικου καλλιτέχνη Robert Indiana. Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της ποπ-αρτ είναι η προέλευση αυτής της συλλογής από μπλουζάκια και φούτερ σε αποχρώσεις του μπλε, κόκκινου και λευκού.

0261221800301 D

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο www.stradivarius.com και στα social media του brand.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS