ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ cow glam τάση επιστρέφει και θα τη βλέπουμε παντού τη νέα...

Η cow glam τάση επιστρέφει και θα τη βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν

Είναι το επόμενο viral trend που θα λατρέψουμε!

Η Beyonce εντυπωσίασε στα φετινά βραβεία Grammy με την εμφάνισή της, η οποία αποτελεί αφορμή για να επιστρέψει μια τάση που τόσο αγαπήσαμε στο παρελθόν τόσο εμείς όσο και οι αγαπημένες μας celebrities.

Συγκεκριμένα η cowgirl τάση αφορά ρούχα εμπνευσμένα από τον κόσμο των γουέστερν και σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε αυτό το style να επιστρέφει στις hot τάσεις.

Τόσο η εμφάνιση της τραγουδίστριας όσο και η epic collection για τον οίκο Louis Vuitton που παρουσίασε ο Pharell Williams πριν από λίγο καιρό, μας προετοίμασαν για το cowboy-core που επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν.

Ο Ralph Lauren είναι ο μόνος σχεδιαστής που εντάσσει πάντα την western αισθητική στις συλλογές του αλλά με high end αισθητική και φέτος είδαμε και τον Pharell Williams να δημιουργεί μία ολόκληρη collection για τον Louis Vuitton.

Louis Vuitton – Runway – Paris Fashion Week – Menswear Fall/Winter 2024-2025
View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Αγαπημένες μας celebrities όπως η Βella Hadid, Kim Kardashian λατρεύουν το συγκεκριμένο στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που το υιοθέτησαν και το απογείωσαν με τους συνδυασμούς που επέλεξαν.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η Emily Ratajkowski στο the Paris Fashion Week Του Σεπτέμβρη το 2022:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS