ΜΟΔΑFASHION NEWSKylie Jenner και Dua Lipa, φόρεσαν το ίδιο, viral φόρεμα

Kylie Jenner και Dua Lipa, φόρεσαν το ίδιο, viral φόρεμα

To it dress που φόρεσαν οι δυο διάσημες γυναίκες.

Τις ακολουθούμε  στα social media για να μαθαίνουμε μεταξύ άλλων από πρώτο χέρι πράγαματα για τη ζωή τους, τάσεις που ακολουθούν αλλά και που δημιουργούν, αλλά και να βλέπουμε πώς περνούν στην καθημερινότητά τους.

Τα αγαπημένα μας it girls μπορεί να έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθούν τις ίδιες μεγάλες τάσεις ή φοράνε το ίδιο it piece.

Κάτι τέτοιο έγινε πρόσφατα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το κόκκινο viral mini φόρεμα που φορούσε η Kylie Jenner στο show του Jacquemus στην Νίκαια.

Λίγες μέρες πριν ένα άλλο αγαπημένο μας fashion icon, η Dua Lipa, είπε ναι σε αυτό το sold out σχέδιο του Γάλλου σχεδιαστή.

Το φόρεμα της Dua Lipa στηρίχθηκε στο κόκκινο της Jenner αλλά έγινε custom με κάποιες μικρές διαφορές. Ετσι το βλέπομε καταρχήν σε άλλο χρώμα, μαύρο, με ένα μεγάλο cut-out στην πλάτη και ένα κεντρικό leg cut ενώ έχει maxi γραμμή.

Τα 2 φορέματα έχουν ένα κοινό στοιχείο ένα sculpture 80s style στο πάνω μέρος με τονισμένους ώμους και ένα μικρό cut out.

Η Kylie συνδύασε το φόρεμά της στο front row του show με ασορτί τακούνια και μια τσάντα pillbox, ενώ η Dua συνδύασε την εμφάνισή της με statement ασημένια και χρυσά κοσμήματα.

View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS