ΜΟΔΑFASHION NEWSMet Gala 2022: Η Kim Kardashian φόρεσε ένα από τα πιο iconic...

Met Gala 2022: Η Kim Kardashian φόρεσε ένα από τα πιο iconic φορέματα της Marilyn Monroe

Το Met Gala επέστρεψε και τα φλας πήραν φωτιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 02 Μαίου ήταν γεμάτη πολυτέλεια, μόδα, εντυπωσιακές δημιουργίες, αίγλη και πολλά φλας.

Το κορυφαίο fashion event επέστρεψε και πρόκειτα για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία βρίσκονται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Μπορεί οι γνωστοί οίκοι της μόδας να έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κλέψουν τις εντυπώσεις, όμως πρωταγωνίστρια της βραδιάς για άλλη μια χρονιά είναι η Kim Kardashian. Όχι μόνο, γιατί εμφανίστηκε στο πλευρό του νέου συντρόφου της Pete Davidson, αλλά γιατί το φόρεμα που επέλεξε, είναι ένα ρούχο πραγματική ιστορία για την Αμερική. Μέρες τώρα υπήρχαν οι φήμες ότι η Kim θα εμφανιστεί με το αυθεντικό, vintage Jean Louis φόρεμα σχεδιασμένο από τον Bob Mackie για την Merilyn Monroe, με το οποίο η θρυλική star τραγούδησε Happy Birthday στον Πρόεδρο Kennedy.

Η ίδια εξομολογήθηκε στο κόκκινο χαλί, ότι χρειάστηκε να χάσει αρκετά κιλά για να μπορέσει να βάλει το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS