ΜΟΔΑFASHION NEWSΜητέρα και κόρη δημιουργούν τις HAPPY HOUR ROBES!

Μητέρα και κόρη δημιουργούν τις HAPPY HOUR ROBES!

H H.H.R. (Happy Hour Robes) παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή με resort wear, που σχεδίασαν μητέρα και κόρη, η Εύα και η Στάλω Σάντη. 

Το κοινό τους πάθος για τη διαχρονική κομψότητα, οδήγησαν την Εύα και την Στάλω να δημιουργήσουν μια συλλογή από luxury robes και cover ups, που θα ενισχύσουν τις ενδυματολογικές επιλογές των διακοπών σας με ρούχα που θα σας δώσουν αίγλη και κομψότητα από την παραλία μέχρι τα απογευματινά κοκτέιλ και από το δείπνο μέχρι το πάρτι. 

Παρόλο που και οι δύο ασχολούνται με το design, η Στάλω είναι αρχιτέκτονας και interior designer και η Εύα επίσης interior designer, ο σχεδιασμός αυτής της συλλογής ήταν μια επιθυμία που είχαν από κοινού για πολλά χρόνια. 

Έτσι, μόλις κατάφεραν να συντονίσουν τα προγράμματα τους, οι κοινές τους αναζητήσεις για ρούχα που φαντάζονταν αλλά δύσκολα έβρισκαν για να αγοράσουν, τις οδήγησαν στο σχεδιασμό αυτής της συλλογής. Και μόλις βρέθηκε η κατάλληλη βιοτεχνία στη Κύπρο που μπορούσε να τις βοηθήσει να υλοποιήσουν τα designs τους προχώρησαν στη παραγωγή.

Hhr 23 1 1Τώρα είναι έτοιμες να παρουσιάσουν την συλλογή τους στο ευρύ κοινό. Το λανσάρισμα θα γίνει σήμερα Τετάρτη 12 Ιούλιου από τις 5 μ.μ. μέχρι και τις 9:30 μμ. στο pop-up κατάστημα τους στην οδό Άννης Κομνηνής 25Γ, 1061 στην Λευκωσία.

Hhr 23 1 3Το pop-up κατάστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί και τις επόμενες δύο μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ. και από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

Επίσης αγορές θα μπορούν να γίνονται και μέσω της σελίδας των HAPPY HOUR ROBES στο Instagram @happyhourrobes.

Hhr 23 1 5
Hhr 23 1 6
Hhr 23 1 7

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS