ΜΟΔΑFASHION NEWSΤα κρυφά μηνύματα στα ρούχα & το στιλ της βασιλικής οικογένειας

Τα κρυφά μηνύματα στα ρούχα & το στιλ της βασιλικής οικογένειας

Όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να εκφραστείς δημόσια για όσα θα ήθελες, όπως και δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για πολιτικά και προσωπικά θέματα, εκτός αν αποφασίσει το Παλάτι.

 

 

Και βέβαια υπάρχουν πολλές απαγορεύσεις σχετικά με την εμφάνισή τους, τα ρούχα που επιλέγουν, ακόμα και τα αξεσουάρ. Δεν επιτρέπονται οι ακρότητες και οι… επιπολαιότητες, απαγορεύεται να φανεί το εσώρουχο, δεν αγαπούν καθόλου τα πιο casual looks, εκτός κι αν υπάρχει λόγος που εξυπηρετεί πρακτικά το Παλάτι.

Το σίγουρο είναι ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας, η Κέιτ Μίντλτον, η Μέγκαν Μαρκλ και όλα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, βρίσκουν τρόπο  να περνάνε τα μηνύματά τους. Ένας “κρυφός” τρόπος, που αν κάποιος είναι παρατηρητικός και έχει μία σχετική τριβή με το Πρωτόκολλο μπορεί να αναγνωρίσει τα πάντα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 

-Το μικρό μαύρο φόρεμα που φόρεσε η Λάιδη Ντι στις 31 Αυγούστου του 1997 συζητήθηκε από όλους για το πόσο στενό ήταν. Αυτό, όμως, χαρακτηρίζεται ως το «φόρεμα της εκδίκησης», αφού εκείνη τη μέρα στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών Μέσων βρισκόταν ο άπιστος σύζυγός Κάρολος, που παραδεχόταν δημόσια την απιστία του.

-Τα λευκά γάντια της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν και μήνυμα και πρακτικό λόγο. Τα γάντια είναι η στιλιστική υπογραφή της 93χρονης βασίλισσας και ο τρόπος της να κρατά μακριά τα μικρόβια, αφού υποχρεούται σε χειραψίες και συχνή επαφή με πολύ κόσμο.

-Το πουά φόρεμα της Κέιτ στην έξοδό της από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Τζορτζ. Ήταν ο δικός της ευγενικός τρόπος να αποτίσει έναν φόρο μνήμης και τιμής  στην Νταϊάνα, που κι εκείνη στην πρώτη της έξοδο από το μαιευτήριο φορούσε ένα πουά φόρεμα.

-Μήνυμα ενθάρρυνσης και αγάπης για το σώμα μας ήταν αυτό που έστειλε με το νυφικό της η πριγκίπισσα Ευγενία. Υπέφερε από σκολίωση και άντεξε ένα εξαιρετικά επώδυνο και δύσκολο χειρουργείο που της άφησε βαθιές ουλές στην πλάτη. Επέλεξε νυφικό με ανοιχτή πλάτη για να δώσει θάρρος σε ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα και να υπογραμμίσει ότι παρά τις δυσκολίες, αγαπά το σώμα της και στέκεται όρθια μετά τη μάχη που κέρδισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS