ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSUnder the CK influence: 5 influencers σου δείχνουν πώς να πετύχεις το...

Under the CK influence: 5 influencers σου δείχνουν πώς να πετύχεις το τέλειο Calvin Klein outfit

Το φθινόπωρο είναι μία δύσκολη εποχή από στυλιστική άποψη: μια ζέστη, μια ψυχρούλα, και δεν ξέρεις πολλές φορές τι να βάλεις, αφού ο καιρός μπορεί να αλλάξει και μέσα στο ίδιο 24ωρο.

Είναι λοιπόν λογικό να ψάχνεις ιδέες και tips για τα φθινοπωρινά σου outfits, γι’ αυτό κι εμείς κάναμε μια μίνι έρευνα στο Instagram και στα προφίλ πέντε super stylish influencers και σου παρουσιάζουμε πέντε διαφορετικά look που φέρουν όλα την υπογραφή Calvin Klein.

Κι ως γνωστόν, όπου βλέπεις CK σημαίνει εμφανίσεις που κλέβουν τα βλέμματα και αναδεικνύουν την πιο fashion πλευρά σου, κάθε εποχή του χρόνου!

Η Μαίρη Ζαβού είναι ένα fashion girl που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κι εδώ παραδίδει μαθήματα leather styling με το υπέροχο, ψηλόμεσο αλλά baggy δερμάτινο CK παντελόνι, συνδυασμένο με μπεζ μακρυμάνικο crop εφαρμοστό μπλουζάκι και τη μαύρη δερμάτινη τσάντα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Mary

Ο Λένος Χατζηδημητρίου δεν παίζει μόνο το makeup στα δάχτυλα, αλλά ξέρει και πώς να δημιουργεί τα πιο wow casual outfit. Εδώ συνδυάζει το μπεζ CK hoodie του μ’ ένα τζιν γιλέκο, που είναι ένα από τα must της σεζόν, και το αγαπημένο του Calvin Klein Jeans παντελόνι.

Lenos

Η Χριστιάνα Ευθυβούλου δεν εμφανίζεται τυχαία σε λίστες και άρθρα με τις πιο καλοντυμένες Κύπριες. Εδώ, δημιουργεί την πιο effortlessly μίνιμαλ εμφάνιση, συνδυάζοντας την άνεση με τη θηλυκότητα, φορώντας την ribbed CK εφαρμοστή ζακέτα της με τα ιδιαίτερα κοψίματα με το mid-rise Calvin Klein Jeans της και τα πιο stylish μπεζ chunky sneakers.

Christiana

Ο Nick Christopher τολμά ένα full purple look και παίρνει άριστα στο παιχνίδι του φθινοπωρινού στυλ! Τα μονόχρωμα outfits είναι άλλωστε πιο hot από ποτέ αυτή τη στιγμή και ένα trendsetting brand όπως η Calvin Klein δεν θα μπορούσε να μην έχει μια τέτοια επιλογή στη συλλογή της.

Nicolas

Η ραδιοφωνική παραγωγός και influencer Μαρία Πορφυρίου δημιουργεί το απόλυτο total black look, φορώντας κατάσαρκα την ribbed CK ζακέτα της σε συνδυασμό με το μαύρο Calvin Klein Jeans παντελόνι της, και αποθεώνει το concept του street style.

Maria Porfiriou

Info: Η γυναικεία και η ανδρική συλλογή Calvin Klein για το Φθινόπωρο του 2023 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS