ΜΟΔΑΓνωστές Κύπριες φοράνε τη νέα τάση στα παντελόνια (εικόνες)

Γνωστές Κύπριες φοράνε τη νέα τάση στα παντελόνια (εικόνες)

Το είδαμε για πρώτη φορά στις πασαρέλες από τους μεγάλους οίκους μόδας για τη νέα σεζόν και τώρα φιγουράρει στις λαμπερές βιτρίνες καταστήματων.

Το pyjama style παντελόνι με stripes στο πλάι (κάποια παντελόνια διαθέτουν και μεγάλα κουμπιά) έχει γίνει ανάρπαστο και τελικά αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018.

Fashion bloggers και Influencers το φόρεσαν και το ανέδειξαν με το δικό τους στιλ ποζάροντας στον φακό για τον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media.

Αν και είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι μπορούν να γίνουν χιλιάδες συνδυασμοί. Από τους πιο δημοφιλείς, είναι να φορεθεί με ένα oversized πουλόβερ για casual ντύσιμο ή με ένα μεσάτο πουκάμισο για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα, όπως επέλεξε να το φορέσει η πάντα κομψή Victoria Beckam.

Φυσικά οι πιο νεαρές ηλικίες ταίριαξαν το παντελόνι με τα stripes με ένα crop top και δημιούργησαν μια σεξι εμφάνιση, όπως το τόλμησε και το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid.

Πρόκειται για ένα κομμάτι μπαλαντέρ, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα σχέδια και να συμπληρώσει το καθημερινό ή βραδινό outfit μας. Ένα ιδιαίτερο top, όπως ένα βελούδινο ή μεταξωτό καμισόλ με ένα μπλέιζερ συμπληρώνει αρμονικά το σύνολο με το παντελόνι.

Victoria Beckam

Gigi Hadid

d

 

Γνωστές Κύπριες ακολούθησαν την τάση πιστά εντάσσοντας το συγκεκριμένο κομμάτι στην ντουλάπα τους και παίζοντας με διάφορους συνδυασμούς και χρωματισμούς.

Δείτε εδώ πως το φόρεσαν:

Έλενα Θεοδώρου

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

https://www.instagram.com/p/Bbj8lbFjp5r/?hl=en&taken-by=ramonfilip

Εύη Οδυσσέως

Έβελυν Καζαντζόγλου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS