ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHot trend: Αυτά είναι τα παπούτσια που κάθε fashion girl πρέπει να...

Hot trend: Αυτά είναι τα παπούτσια που κάθε fashion girl πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του!

Οι celebrities του εξωτερικού και οι top Κύπριες influencers τα έχουν ήδη αποκτήσει!

«Δώσε σ’ ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο» είχε πει κάποτε πολύ σοφά η Marilyn Monroe. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Καμιά γυναίκα δεν είπε ποτέ όχι σ’ ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, πολύ απλά γιατί για καμιά γυναίκα, τα παπούτσια ποτέ δεν είναι αρκετά!

Το φετινό φθινόπωρο, έχει τρομερό ενδιαφέρον σε ότι αφορά στις τάσεις που κυριαρχούν στα υποδήματα, οι οποίες μας δίνουν πληθώρα επιλογών για να «παίξουμε» με το στυλ και το ντύσιμό μας.

Αδιαμφισβήτητα, όπως θα έχετε παρατηρήσει και στις αναρτήσεις των σημαντικότερων fashion girls στο Instagram σε Κύπρο και εξωτερικό, οι μπότες βρίσκονται στην κορυφή των shoe trends για αυτή τη σεζόν. High-leg boots, cowboy και ankle boots συγκαταλέγονται στα must-have κομμάτια της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας, με το snakeskin, να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Η Gigi Hadid, η Jessie Bush και η Άντρια Αλετράρη, κέρδισαν το στιλιστικό στοίχημα, επιλέγοντας να φορέσουν τα κόκκινα Mango snake effect ankle boots στις εξόδους τους, ενώ η Σύλβια Μαυροπούλου απογείωσε το look της με τις μπεζ Mango snake effect high-leg boots. Στο συγκεκριμένο trend δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η ηθοποιός Natalie Dormer, εντυπωσιάζοντας με τα καφέ Mango snakeskin μποτάκια της.

Το animal print όμως έχει αυτή τη σεζόν έναν ισχυρό… αντίπαλο.

Πριν από μερικά χρόνια θα σου φαινόταν αδιανόητο να φορέσεις λευκά παπούτσια το χειμώνα. Όχι, πια. Η Winnie Harlow, το μοντέλο με λεύκη που έκανε την πάθησή της τεράστιο προσόν, επέλεξε σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της να φορέσει ένα ζευγάρι λευκές μπότες Mango επιβεβαιώνοντας ότι, με… αέρα 70’s, το χρώμα της αθωότητας ήρθε για να μείνει στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

Στη νέα συλλογή Mango θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από μπότες σε διάφορα στυλ, χρώματα και μοτίβα, με τις τιμές να είναι οικονομικές και να απευθύνονται σε όλα τα γούστα.

Mango girls, αυτά τα είναι τα παπούτσια που θα φορέσετε αυτή τη σεζόν!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS