ΜΟΔΑΗ πιο καυτή συλλογή της σεζόν

Η πιο καυτή συλλογή της σεζόν

Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές μόδας την πολιορκούσαν για μούσα τους. Το ανεπιτήδευτο στυλ της, η τολμηρή και εξωστρεφής φύση της και ο τσαμπουκάς της όταν διεκδικεί ανθρώπινα δικαιώματα κάνουν την Zendaya ακαταμάχητη.  Ο οίκος Tommy Hilfiger είναι αυτός που τελικά την έπεισε να σχεδιάσει μαζί του μια συλλογή αποκλειστικά για τις γυναίκες.

Από την Τώνια Σταυρινού

Η δυναμική σιλουέτα της δεκαετίας του ‘70 εξακολουθεί να εμπνέει τις νεαρές γυναίκες που δεν κολλάνε πουθενά: ούτε στην αμφισβήτηση ούτε στα στερεότυπα που υφαίνει γι’ αυτές ο κοινωνικός ιστός. Μία τέτοια γυναίκα, η ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και μαχητική ακτιβίστρια από την Oakland που έγινε γνωστή από το Disney Junior κι έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ το καλοκαίρι του 2017 δίπλα στον Spiderman, η Zendaya έρχεται να μας εκπλήξει με μια σούπερ συνεργασία στη μόδα.

Η πρώτη συλλογή TommyXZendaya γιορτάζει τη δύναμη και την ελευθερία της δεκαετίας του 1970, ξεχειλίζοντας από αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Τα ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια, η εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα του μπορντό, του navy blue, του κρεμ και του κόκκινου Cabernet με κεντημένα το «Z» και «T», τα θηλυκά μακριά wrap φορέματα και τα πολυτελή σατέν πουκάμισα, οι γραμμές ουράνιο τόξο και τα πολύχρωμα prints, που είναι εμπνευσμένα από τον ζωδιακό κύκλο, δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση στην έτσι κι αλλιώς αγαπημένη μας εποχή.

Η 22χρονη Zendaya που έγινε γνωστή από τη σειρά Shake it Up του Disney Channel, είναι οτιδήποτε εκτός από μια τυπική celebrity που απέκτησε φήμη σε πολύ νεαρή ηλικία και μεταμορφώθηκε σε μια κακομαθημένη προσωπικότητα.

Στα 18α γενέθλιά της αντί για ένα μεγάλο πάρτι με κότερα και σαμπάνιες, πέρασε ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι και κάλεσε τους followers της στο Instagram, αντί για δώρο να καλύψουν τη διατροφή 150 παιδιών σε αναπτυσσόμενες χώρες για ένα χρόνο.

Στα 19 της έκανε ακριβώς το ίδιο: «αντί για δώρα ζήτησε από το κοινό της να στηρίξει οικονομικά τρία αδέρφια στη Νότιο Αφρική που είχαν χάσει τους γονείς τους από το AIDS και μέσα σε μερικές ώρες τα παιδιά έλαβαν 50 χιλιάδες δολάρια. Το να αποτελεί πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο είναι μια «δουλειά» που ανέλαβε χωρίς να το επιδιώξει και την οποία κάνει εξαιρετικά καλά.

Γιορτάζοντας τα νιάτα και την ομορφιά της με τον πιο θετικό τρόπο, η νεαρή καλλιτέχνις δεν θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερη επιλογή για τον Tommy Hilfiger, ο οποίος έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας το μότο «να είσαι ο εαυτός σου και να μην απολογείσαι ποτέ γι’ αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS