ΜΟΔΑΗ τσάντα που κράτησε η Meghan Markle στην τελευταία της εμφάνιση έχει...

Η τσάντα που κράτησε η Meghan Markle στην τελευταία της εμφάνιση έχει κρυφή σημασία (εικόνες)

Σε κάθε εμφάνισή της η Meghan Markle δείχνει κομψή τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης δεν περνά απαρατήρητη από τα Μέσα, τα οποία εστιάζουν κάθε φορά στα σύνολα που φοράει, αλλά και τα αξεσουάρ που επιλέγει σε κάθε δημόσια έξοδό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μία απρόσμενη εμφάνιση στο Belfast, παρά τα δημοσιεύματα πως θα έκαναν ένα διάλειμμα από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις μέχρι και μετά τον γάμο τους.

Ως συνήθως, ο γυναικείος πληθυσμός ξετρελάθηκε με το look της Meghan, ειδικά με τα βελούδινα Jimmy Choo παπούτσια της και την ονειρεμένη statement τσάντα της.

Αυτό που δεν συνειδητοποιήσαμε με την πρώτη ματιά, ωστόσο, ήταν πως η συγκεκριμένη τσάντα δεν ήταν τυχαία επιλογή. Εκτός απ’ το ότι είναι μία από τις πιο όμορφες που έχουμε δει, έχει σχεδιαστεί από κάποια που έχει πολύ στενές σχέσεις με την βασιλική οικογένεια.

Σχεδιασμένη από την Βρετανίδα Charlotte Elizabeth, η Meghan διάλεξε να υποστηρίξει μία μικρή επιχείρηση που αρχικά ξεκίνησε μέσα από το The Prince’s Trust.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Meghan Markle μόλις κράτησε μία τσάντα αρκετά εκκεντρική για γαλαζοαίματη (εικόνες)

Η Charlotte έμαθε πώς να ξεκινήσει μία επιχείρηση μέσα από μία σειρά μαθημάτων στον φιλανθρωπικό οργανισμό του πρίγκιπα Charles, που την βοήθησε να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.

Φορώντας ένα από τα σχέδιά της, η Meghan όχι μόνο δείχνει πως υποστηρίζει τους νέους Βρετανούς σχεδιαστές, αλλά και τις φιλανθρωπικές ενέργειες του πεθερού της. Χωρίς να αποτελεί καμία έκπληξη, η τσάντα είναι εντελώς sold out.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS