ΜΟΔΑΚαλλιστεία 2017: Οι τρεις λαμπερές εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στον τελικό

Καλλιστεία 2017: Οι τρεις λαμπερές εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στον τελικό

O μεγαλός τελικός των Star Κύπρος 2017 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Pavillion Hall στη Λευκωσία. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας που κατέκτησε τον τίλτο ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η νέα Star Κύπρος 2017 (εικόνες)

Η παρουσιάστρια ήταν απαστράπτουσα στη σκηνή και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με τo glam jumpsuit  που επέλεξε να φορέσει στην έναρξη του μεγάλου τελικού για την ανακήρυξη της ομορφότερης της Κύπρου. Μάλιστα δεν έλειψαν τα θετικά σχόλια για την ενδυματολογική επιλογή της που κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Για τη συνέχεια η παρουσιάστρια επιφύλασσε μια έκπληξη για το κοινό αλλάζοντας outfit και φορώντας ένα σεξι μίνι φόρεμα με διαφάνειες σε λευκό χρώμα. Τα ασημί αξεσουάρ, σκουλαρίκια και μποτάκια, συμπλήρωναν αρμονικά το σύνολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του μεγάλου τελικού των Star Kύπρος 2017 (βίντεο)

Η τρίτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου μάγεψε το κοινό, αφού επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε χρυσούς τόνους και στολισμένο με πολλά στρας. Ένα λαμπερό outfit που ταίριαζε απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς και την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS