ΜΟΔΑSaddle bags: Η must τσάντα της σεζόν

Saddle bags: Η must τσάντα της σεζόν

Αυτή τη σεζόν οι saddle bags έχουν την τιμητική τους! Οι saddle τσάντες βρίσκονται εδώ και 2 χρόνια στο προσκήνιο αλλά φέτος είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες στα trends των τσαντών.

Τι τις κάνει όμως να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες; Το σχήμα τους! Οι saddle bags είναι οι μικρές ή μεσαίου μεγέθους τσάντες ώμου με ημικυκλικό σχήμα και καπάκι. Μπορούν να φορεθούν τόσο χιαστί όσο και στο ώμο, με εξίσου στιλάτο αποτέλεσμα!

Οι saddle bags είναι βολικές και άκρως κομψές! Μπορούν να σας συνοδεύσουν τόσο στις πρωινές όσο και στις απογευματινές σας εμφανίσεις. Το μέγεθος τους είναι ιδανικό για να έχετε πάντα μαζί σας τα απαραίτητα, αλλά και τέλειο για να μην μπορείτε να τις αποχωριστείτε.

tsanta

Τα διάσημα brands και οι μεγάλοι οίκοι δεν παρέλειψαν φέτος να λανσάρουν τις δικές τους γυναικείες τσάντες τύπου saddle, με στρογγυλεμένο σχήμα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα!

Miu Miu, Chloe, Michael Kors, Prada, Kate Spade, Rebecca Minkoff και Marc Jacobs είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που υπογράφουν φοβερές saddle τσάντες. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από χρώματα, υφές και στυλ.

Σας προτείνουμε τις δερμάτινες και τις suede saddle τσάντες που είναι διαχρονικές επιλογές, διακοσμημένες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως μεταλλικά διακοσμητικά, φουντίτσες ή κρόσσια.

tsanta3

tsanta2 tsanta4

tsanta6

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS