ΜΟΔΑSHOPPINGΗ Tezenis παρουσιάζει τη νέα Limited Edition συλλογή της!

Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα Limited Edition συλλογή της!

Λαμπερή, πολύχρωμη και αισθησιακή.

Η νέα exclusive Limited Collection Φθινόπωρο/Χειμώνας από την Tezenis προσφέρει μια επιλογή, όχι μόνο εσωρούχων, αλλά και easywear κομματιών που μπορούν να φορεθούν έξω και να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε βραδινή εμφάνιση. 

Η cool, νεανική και ποπ ψυχή, ερμηνεύει τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν με μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ιδανική για ρούχα που δεν έχουν σκοπό να περάσουν απαρατήρητα. 

Μια ισορροπία μεταξύ κομψού στυλ, θράσους και αταξίας, με μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, η σειρά Tezenis Limited ξεχωρίζει για τον αισθησιασμό της χάρη στα see-through εφέ και τις σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας.

01 001 Poster R4 

Ολόσωμες φόρμες σε μεταξωτό εφέ και πιτζάμες, διακοσμημένες με φτερά εναλλάσσονται με λεπτομέρειες από πολύχρωμα στρας για να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο και κομψό στυλ.

Μια συλλογή σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μόδας που αγαπούν να τολμούν με θράσος και αισθησιασμό, εκφράζοντας μια τολμηρή θηλυκότητα σε όλες τις αποχρώσεις της.

 03 023 Poster R5 02 121 Poster R5

Ανακαλύψτε περισσότερα στο https://www.tezenis.com/cy/ και στα social media at @tezenisofficial

Μερικά από τα fashion items που ξεχωρίσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS