ΜΟΔΑΤα cropped παντελόνια είναι το πιο hot trend της άνοιξης

Τα cropped παντελόνια είναι το πιο hot trend της άνοιξης

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Το νέο τρεντ που παρακολουθήσαμε να κάνει θραύση στις πασαρέλες αλλά και στο street style, είναι τα cropped παντελόνια με άνοιγμα στο τελείωμα.

Το νέο αυτό trend αγαπήθηκε πολύ και έγινε σύντομα απαραίτητο κομμάτι της φετινής γκαρνταρόμπας μας. Υιοθετήθηκε χωρίς ενδοιασμούς στα καθημερινά outfits μας, αφού συνδυάζεται εύκολα με όλους τους τύπους των παπουτσιών.

Ένα cropped παντελόνι με ψηλοτάκουνες γόβες αναδεικνύει το βραδινό ντύσιμο, ενώ συνδυασμένο με μποτάκια δημιουργεί ένα άνετο και καθημερινό look. Το είδαμε όμως και με αθλητικά παπούτσια και μας άρεσε πολύ γιατί είναι ιδιαίτερο, δυναμικό και στιλάτο.

Τα cropped παντελόνια έκαναν δυναμική εμφάνιση και στην ανοιξιάτικη σεζόν. Γνωστές Κύπριες φόρεσαν τα cropped παντελόνια στις καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις τους σε πιο φωτεινά και παλ χρώματα.

Iδιαίτερα καλοκαιρινή ήταν η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με λινό cropped παντελόνι στην απόχρωση του ροζ, ενώ η Χριστιάνα Αριστοτέλους προτίμησε μια πιο casual εκδοχή, στο αγαπημένο μας τζιν ύφασμα.

Η Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου πάντρεψε άψογα το casual με το κλασικό πετυχαίνοντας ένα πολύ σικ σύνολο.

Ενυπωσιακός είναι ο συνδυασμός της Ραμόνα Φίλιπ που επέλεξε να συνδυάσει cropped jean με μποτάκια σε μπορντό χρώμα.

Για τις επίσημες εξόδους η σχεδιάστρια μόδας, Έφη Παπαϊωάννου, παρουσίασε μια διαφορέτικη άποψη επιλέγοντας cropped παντελόνι με βολάν τελειώμα στην πιο κλασική απόχρωση, αυτήν του μαύρου.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Χριστιάνα Αριστοτέλους

https://www.instagram.com/p/BRIIiS7hY3R/?taken-by=christianaari&hl=en

Κάλια Ελευθερίου

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

Έφη Παπαϊωάννου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS