ΜΟΔΑΤο διαχρονικό αξεσουάρ της Kate Middleton που δεν αλλάζει εδώ και 14...

Το διαχρονικό αξεσουάρ της Kate Middleton που δεν αλλάζει εδώ και 14 χρόνια

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για τη συνήθειά της να ανακυκλώνει τα αγαπημένα της looks. Την έχουμε δει αρκετές φορές να φορεί το ίδιο σύνολο σε διάφορες εκδηλώσεις, με πολλούς να θεωρούν ότι αυτό είναι και ένα από τα δυνατά μηνύματα που στέλνει. Τέτοια αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της, με τα οποία την έχουμε δει να φορεί επανειλημμένα, είναι το λιλά φόρεμα, δημιουργία της Emilia Wickstead, το λευκό μίντι φόρεμα με μπλε λουλούδια του brand L.K. Bennett, ένα εντυπωσιακό κόκκινο ταγέρ, ένα παλτό-φόρεμα, επίσης δημιουργία της Emilia Wickstead, ένα φόρεμα σε μιλιτέρ ύφος του Alexander McQueen και άλλα.

 

Στα αγαπημένα της αξεσουάρ τώρα, εντάσσεται ένα ζευγάρι μπότες, αξίας αξίας 499 λιρών, που έχει στην ντουλάπα της εδώ και 14 χρόνια! Η πρώτη φορά που ο φακός απαθανάτισε την Kate Middleton να φοράει τις συγκεκριµένες µπότες ήταν στην εκδήλωση «Game Fair», στο ανάκτορο Μπλενχάιµ, τον Αύγουστο του 2004.

Εκείνη την περίοδο η µετέπειτα δούκισσα του Κέιµπριτζ βρισκόταν στο στόχαστρο των φωτογράφων, καθώς είχαν µόλις κυκλοφορήσει οι πρώτες φήµες για τη σχέση της µε τον πρίγκιπα William. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί ως πρωτοετείς στο πανεπιστήµιο Σαιντ Άντριους, λίγα χρόνια νωρίτερα.  Το 2005, επίσηµη αγαπηµένη πλέον του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, η Kate επέλεξε τις αγαπηµένες της δερµάτινες καφέ µπότες για µια country εµφάνιση στη διάρκεια υπαίθριου φεστιβάλ, στο πάρκο Γκάτκοµπ. Μέσα στο 2016 τις µπότες Penelope Chilvers τις φόρεσε στην περιοδεία της στον Καναδά και την έβγαλαν ασπροπρόσωπη συνδυασµένες µε τα casual σύνολά της!

Η πιο πρόσφατη ήταν πριν από μερικές εβδομάδες, κατά την επίσκεψη της στο Sayers Croft Forest School και στον Κήπο Άγριων Ζώων, στο δυτικό Λονδίνο. Η 36χρονη δούκισσα συνδύασε το αγαπημένο της ζευγάρι Penelope Chilvers μ’ ένα skinny τζιν Zara και μάλλινο πουλόβερ σε πράσινους τόνους, ενώ αντιμετώπισε τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα στο Λονδίνο μ’ ένα χακί μπουφάν της δημοφιλούς αθλητικής σουηδικής μάρκας Fjallraven, αξίας 175 λιρών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS