ΜΟΔΑΤρεις γνωστές Κύπριες φόρεσαν το νέο trend στα παπούτσια και έκαναν τη...

Τρεις γνωστές Κύπριες φόρεσαν το νέο trend στα παπούτσια και έκαναν τη διαφορά! (εικόνες)

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Οι γούνες φέτος σε όλα τα μεγέθη και χρώματα αποτέλεσαν την απόλυτη τάση για τον φετινό χειμώνα. Εκτός από τα γούνινα παλτά και τις ζακέτες ξεχώρισαν και τα γούνινα αξεσουάρ.

Ακόμη λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι οι μικρές γούνινες επιφάνειες που διακοσμούν διάφορα υφάσματα, όπως τα πουλόβερ μας, σε σημεία όπως στις τσέπες, στα μανίκια ή στη λαιμόκοψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα instagirls της Κύπρου ποζάρουν με άνετο και αθλητικό στιλ! (εικόνες)

Εντυπωσιακό στοιχείο που επικράτησε στις γκαρναρόπμπες μας ήταν τα πέδιλα διακοσμημένα με γούνα στο μπροστινό μέρος.

Όπως φαίνεται, αυτή η τάση, η οποία πλασαρίστηκε αρκετά στα μεγάλα ντεφιλέ, αγαπήθηκε γρήγορα από τις fashionistas του εξωτερικού, αλλά και της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αριστοτέλους και Ευριπίδου με το ίδιο φόρεμα – Ποια το φόρεσε καλύτερα; (εικόνες)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Χριστιάνα Αριστοτέλους και Ανδρεάνα Φραγκούδη φόρεσαν τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους και τα ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο:

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Ανδρεάνα Φραγκούδη

View this post on Instagram

Mornings 🖤

A post shared by A N D R E A N A FRANGOUDES (@andreanafrangoudes) on

Χριστιάνα Αριστοτέλους

View this post on Instagram

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Χριστιάνα Αριστοτέλους που με προσκάλεσε στην εκπομπή της ( Με αγάπη Χριστιάνα )💕🎶🎤 Θα ‘θελα επίσης να ευχαριστήσω το @goldandwhite_boutique_ για την επιμέλεια της εμφάνιση μου!!🔝👗 Ευχαριστω επίσης και τον καλό μου φίλο @xaralampos_xaralampous που μου έκανε την τιμή να με Συνοδέψει Μαζί με την κιθάρα του!! #thebest 🎸🎸 #meagapichristiana #alfatv #cyprus #christianaaristotelous #tv #singing #thevoiceofgreece #thevoice #thevoicegr #voice #teamsakis @meagapichristiana @christianaari @goldandwhite_boutique_ @christodoula_tsaggara @xaralampos_xaralampous

A post shared by Χριστοδούλα Τσαγγαρά (@christodoula_tsaggara) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS