ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 31 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 31 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ζυγό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Από την Κυριακή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά, καθώς η «θεά του Έρωτα» περνά στον Λέοντα, όμως, στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις με τους γύρω σου. Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Το Σάββατο ο Ερμής περνά σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, ωθώντας σε ουσιαστικές κουβέντες με το ταίρι σου. Από την Κυριακή, όμως, η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Ταύρους που συγκατοικούν με το ταίρι τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την Τετάρτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε, λοιπόν, πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με τη χαρά, τη διασκέδαση και τον έρωτα, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα, όμως, από την Κυριακή και μετά η Αφροδίτη περνώντας στον Λέοντα σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ! Νέες γνωριμίες ευνοούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη κι αν φέρει κάποια πίεση, γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις. Θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε παρασύρει σε υπερβολικές συμπεριφορές. Η εβδομάδα αυτή φέρνει πίεση στα αισθηματικά μέχρι την Παρασκευή, ενώ η Αφροδίτη από την Κυριακή εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που φέρνει τάση για υπερβολές και βιασύνη. Την Τετάρτη, επίσης, έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η Αφροδίτη από την Κυριακή περνά στο ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου, επίσης, αυξάνεται στο μέγιστο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Οι καλές όψεις του Ερμή μέχρι το Σάββατο βγάζουν προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις και μπερδεμένες καταστάσεις…

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες, λόγω τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη. Επίσης, η πανσέληνος της Τετάρτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ το Σάββατο ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε, όμως, οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε, η πανσέληνος την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Κυριακή, όμως, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με περίεργους οιωνούς που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα τα οποία σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, ενώ η πανσέληνος της Τετάρτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι και την οικογένεια. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον. Παράλληλα, από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον φλογερό Λέοντα ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη, τώρα που ξεκινά ο Σεπτέμβριος δυναμικά! Από το Σάββατο ο Ερμής φέρνει συζητήσεις και κινητικότητα με πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Μπορείς, όμως, να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες. Μέχρι την Παρασκευή, πάντως, ο Ερμής με καλές όψεις φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Μέχρι το Σάββατο έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Κυριακή και μετά η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, όμως, φέρνει και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις. Σε γενικές γραμμές, έχεις σημαντικές ευκαιρίες, όμως, φρόντισε να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η Αφροδίτη από την Κυριακή και μετά περνά απέναντι το ζώδιό σου, έτσι οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα επιδιώξεις να βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε σίγουρα θα αναζωπυρωθεί η φλόγα!

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου που δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα και αυξάνοντας έτσι τις αποστάσεις με τους άλλους. Ο Ερμής φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σου θυμίζει ότι έχεις αφήσει μέσα σου μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Μέχρι το Σάββατο είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σκανδαλωδώς. Από την Κυριακή και μετά αφήνεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS