ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Νοέμβριο

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Νοέμβριο

Κριός

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σου δίνουν την δυνατότητα να επανεφεύρεις και να αναδημιουργήσεις την σχέση σου με τους άλλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, με προοπτική να έλθει μια νέα μορφή συσχετισμού και ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι και έχεις οικονομικές συνδιαλλαγές. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς λοιπόν να προετοιμάσεις καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων κατά την διάρκεια του μήνα.

Η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει αρκετές σκέψεις και συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, αλλά σε βάζει και σε διαδικασία να αναζητήσεις, να ψάξεις και να διερευνήσεις βαθύτερα τις κινήσεις και τα μηνύματα που παίρνεις από τον σύντροφο, καθώς αισθάνεσαι ότι κάτι κρύβει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που είναι βοηθητικές και ενισχυτικές για την καριέρα σου και την θέση σου στην κοινωνία και αρχίζουν σταδιακά να εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής σου θέσης ή για μια καλύτερη και πιο λειτουργική οργάνωση της επαγγελματικής σου ζωής.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό κάνουν το κλίμα αρκετά εύφλεκτο και παρορμητικό, με εντάσεις που καλείσαι να τις υπερβείς ώστε να μην χάσεις ούτε τον πολύτιμό σου χρόνο, ούτε όμως και να εμπλακείς σε διαδικασίες που θα σου κοστίσουν ηθικά και οικονομικά, ενώ παράλληλα κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια συναντάνε τώρα εμπόδια και θα πρέπει να βρεις διαφορετικές λύσεις αυτή την φορά ή απλά να περιμένεις για μια πιο κατάλληλη στιγμή. Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου και τώρα είναι καλό να βασιστείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, που μπορεί να σου προτείνει λειτουργικές λύσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αλλά ουσιαστικά με την δύναμη που έχεις να αναγεννηθείς και να προχωρήσεις μπροστά έχοντας πρώτα μεταμορφώσει την αδυναμία και την εξάρτηση σε δύναμη και αυτονομία.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με μακρινά ταξίδια, νομικά ζητήματα, αλλά ουσιαστικά με το όραμα που έχεις για την ζωή σου, τα όνειρα και τις μεγάλες σου επιθυμίες. Τα παραπάνω  πλέον γίνονται σημαντικά θέματα για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον ένατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αναπτύξεις μια λογική θεώρηση πιο ανοιχτή και να σκεφτείς ελεύθερα και δημιουργικά και τελικά μέσα από σημαντικές επαφές και συζητήσεις μπορείς να προσεγγίσεις με πιο άμεσο τρόπο ένα όνειρό σου και να το κάνεις πραγματικότητα. 
    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των οικονομικών σου και συγκεκριμένα σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, δάνεια και χρέη που τώρα καλείσαι να ρυθμίσεις και να τα βάλεις σε μια σειρά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες στην αυτοπεποίθηση και την πίστη που έχεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν είσαι και τόσο ανεξάρτητος και πως δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου, χωρίς την υποστήριξη των σημαντικών άλλων στην ζωή σου, είτε πρόκειται για την σχέση σου είτε για έναν συνεργάτη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα αρχίζει μια περίοδος που παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου τομέα που σε βοηθάνε να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες ή ακόμη και να επωφεληθείς από συμπτώσεις και να ανέβεις με χάρη αλλά και με την αξία σου την κλίμακα της επιτυχίας. Γυναικεία πρόσωπα μπορούν άμεσα ή έμμεσα να σε βοηθήσουν αρκετά στους στόχους σου, αλλά φρόντισε  να μην μπερδέψεις την δουλειά με την διασκέδαση. Στα οικονομικά σου ο μήνας θέλει προσοχή γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο τώρα να χάσεις την ισορροπία είτε γιατί προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα, είτε γιατί σκορπάς απερίσκεπτα ο ίδιος αυτά που κερδίζεις από την εργασία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το παιχνίδι της δύναμης και του ποιος έχει το πάνω χέρι γίνεται αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα και ίσως θα ήταν καλό να προσέξεις να μην το παρακάνεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει τόσο ώστε να αρχίζεις να βλέπεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν ή να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος συνωμοτεί πίσω από την πλάτη σου και σχεδιάζει κάτι δυσοίωνο και αρνητικό. Είναι μια περίοδος που είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, δεσμεύεσαι βαθύτερα με τον σύντροφο, αλλά και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σχέση σας και αυτό μπορεί να σε κάνει κάποιες στιγμές να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και ότι χάνεις τον εαυτό σου.
Ταύρος
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν στον τρόπο που δομείς την επικοινωνία σου και χτίζεις την σχέση σου με τον σύντροφο και δημιουργεί δυνατότητες εξέλιξης μιας συνεργασίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

Η είσοδος του Ερμή στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου τονίζει για το επόμενο διάστημα την δυνατότητα καλύτερης και πιο ουσιαστικής επαφής με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς τώρα ο τρόπος που γίνονται οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες σου αποκτά έναν βαθύτερο επίπεδο ανάγνωσης και η σκέψη σου μπορεί να προσεγγίσει τον πυρήνα του άλλου ατόμου και να φτάσεις σε συμπεράσματα που δεν μπορούσες να διανοηθείς προηγουμένως. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν αποκαλύψεις που αλλάζουν βαθύτατα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον ένατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε οδηγούν σταδιακά σε φώτιση και σε βαθιά συνειδητοποίηση σημαντικών παραγόντων που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα και είναι μια περίοδος που σε φέρνει πιο κοντά στην αίσθηση οράματος και προορισμού, ενώ παράλληλα βρίσκεις βοήθεια και υποστήριξη γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές, μακρινά ταξίδια, σεμινάρια που στοχεύουν στην αυτοβελτίωσή σου ή γνώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρακτικά στην δουλειά σου και να έχεις υλικό όφελος.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε φέρνουν αντιμέτωπο με εντάσεις και προβλήματα στην εργασία σου και είναι μέρες που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε λεπτομέρειες, να είσαι επιφυλακτικός και ψύχραιμος στις αντιδράσεις και στην συνεννόηση που έχεις με συνεργάτες και να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που μπορεί να έρχονται από ανώτερα πρόσωπα στον τομέα της καριέρας σου, καθώς η τάση σου να επαναστατήσεις και να τα πεις ένα χεράκι σε όλους είναι δυνατή και αυτό μπορεί τελικά να σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά ΄που νομίζεις ότι θα λύσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών και η προσοχή σου δεν πρέπει να είναι στραμμένη μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στην σχέση που έχεις με τον σύντροφο και σε όσα θέλεις να αλλάξουν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα οικονομικά και εκκρεμότητες που υπάρχουν οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, όπως επίσης χρειάζεται να διερευνήσεις και να ξεκαθαρίσεις από την ρίζα τους θέματα που δημιουργούν προβλήματα και εξάρτηση από τον σύντροφο. Όλα τα παραπάνω πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον όγδοο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες πιο συγκρατημένες και το βλέμμα σου πιο διερευνητικό. Λες λιγότερα, κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και περιμένεις να δεις πρώτα τα χαρτιά της άλλης πλευράς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα απέναντί σου φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τώρα είναι κατάλληλο διάστημα να κάνεις κινήσεις που στόχο έχουν την μεταμόρφωση και την ριζική ανανέωση στους παραπάνω τομείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα και γίνεται στον άξονά σου για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα που σχετίζονται με τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου μέχρι τώρα. Μπορεί να θελήσεις να δώσεις μια διαφορετική κατεύθυνση στην ζωή σου, κάτι που θα επηρεάσει όμως την σχέση που έχεις ή την επαγγελματική σου ταυτότητα και λειτουργία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μήνας κατά τον οποίο οι συνεργασίες, ήδη υπάρχουσες ή μια καινούργια συνεργασία που κάνεις τώρα, είναι πολύ σημαντικές και σε κάποιο βαθμό αφήνεσαι να σε οδηγήσουν οι άλλοι στις αποφάσεις και στις επιλογές που κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή, πράγμα που από μόνο του δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, φτάνει όμως αυτά τα πρόσωπα να τα εμπιστεύεσαι και να έχεις και στο παρελθόν τεστάρει την αξιοπιστία τους και την αποτελεσματικότητά τους. Διαφορετικά, λίγη προσοχή και επιφυλακτικότητα δεν θα έβλαπτε. Ο μήνας πάντως φέρνει γενικά την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην επαγγελματική σου ζωή και καριέρα και καλό είναι να τολμήσεις κάτι καινούργιο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σταθερή σου σχέση αυτόν τον μήνα περνάει από μια φάση μεγάλης μεταμόρφωσης και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται, τουλάχιστον από την πλευρά του συντρόφου, αρκετά επιθετικά ή να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς και εσύ να μην μπορείς να ακολουθήσεις, όχι γιατί δεν θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά γιατί ο τρόπος του σε αναγκάζει να κινηθείς διαφορετικά από αυτό που θα ήθελες και έτσι να αισθάνεσαι ότι τον ακολουθείς, ότι δεν συμμετέχεις ισότιμα στην σχέση ή ότι θυσιάζεις προσωπικά σου κομμάτια για την σχέση. Με την έκλειψη του μήνα στον άξονα των σχέσεων, τα πάντα έχουν έναν τόνο καρμικό και μοιάζουν ότι είναι προδιαγεγραμμένα.
Δίδυμοι
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν στην καθημερινότητά σου και κάνουν την ζωή σου πιο ενεργή, δραστήρια και παραγωγική. Τα επίπεδα άγχους όμως ανεβαίνουν και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις κανόνες στον εαυτό σου και να αλλάξεις τις συνήθειες που δεν προάγουν την ποιότητα της ζωής σου και να προσέξεις την υγεία σου, την διατροφή σου και τις καταχρήσεις κάθε είδους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις μοτίβα και συμπεριφορές που δεν σε βοηθάνε στην δουλειά και να κάνεις με κάποιο τρόπο την εκτέλεση των καθημερινών σου υποχρεώσεων πιο εύκολη.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει αυτόν τον μήνα αρκετά πιο παρατηρητικό και εύστροφο στο τι συμβαίνει γύρω σου, η διαίσθησή σου αυξάνεται και μπορείς πολύ ευκολά να καταλάβεις πού πάει μια κατάσταση και να αποφύγεις επικίνδυνες στροφές και εμπόδια, κυρίως στα επαγγελματικά σου, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει και οι υποχρεώσεις γίνονται τώρα πιο εύκολα διαχειρίσιμες και μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και να την έχεις ή να διαμοιράσεις αρμοδιότητες σε άλλα άτομα και έτσι να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και ειδικότερα με τα έξοδά σου ή τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Είναι μια περίοδος που οι συνθήκες σε ευνοούν να καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά και να βρεις την βοήθεια που είναι απαραίτητη σε κάποιες περιπτώσεις. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου συγκεντρώνεται έντονα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπαίνεις σε μια διαδικασία αναζήτησης των βαθύτερων κινήτρων που μπορεί να κρύβονται πίσω από την συμπεριφορά του.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος από το συνηθισμένο και τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να έχεις έντονα την ανάγκη να ξεσπάσεις, να βγάλεις την ένταση και τα απωθημένα σου ή ακόμη και τελικά να διαπιστώσεις ότι αυτό που φοβάσαι δεν είναι τόσο ισχυρό ώστε να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και αυθεντικά. Αυτό βέβαια μπορεί να πάει πίσω τα σχέδιά σου και να κάνεις αναστροφή στον δρόμο του οράματός σου, αλλά είναι μια παράκαμψη που έχεις ανάγκη να κάνεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την εργασία και την καθημερινότητά σου, αλλά και με την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Είναι η στιγμή που πρέπει να αλλάξεις το σύστημα που ακολουθείς στην ζωή σου και να προσαρμόσεις τα δεδομένα στις ανάγκες σου ή να προσαρμοστείς εσύ στα δεδομένα.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει απέναντί σου και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον έβδομο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου το άγχος της καθημερινότητας και τους περιορισμούς του προγράμματος και να εστιάσεις στο επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σου, προσπαθώντας να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, και τώρα μπορείς να κάνεις μια φρέσκια και δυναμική αρχή στους παραπάνω τομείς, διορθώνοντας σε βάθος τα προβληματικά σημεία. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις απόψεις και σε βάζει μέσα από γεγονότα σε μια διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να υποτάξεις το παράλογο που κρύβεις μέσα σου και που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις δημιουργικά και παραγωγικά στην καθημερινότητά σου ή που σε δυσκολεύει στο να πετύχεις επαγγελματικά τους στόχους σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Υπερβολικά δραστήριος και αγχωτικός μήνας στα επαγγελματικά σου και η καθημερινότητά σου μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη, κάνοντας κάθε μέρα στην δουλειά απρόβλεπτη, με φόρτο εργασίας αλά και με ξαφνικές ευθύνες που παρουσιάζονται. Έχεις όμως την δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια και δρας άμεσα με το μυαλό σου να λειτουργεί εύστροφα και να φροντίζει για το παρόν αλλα και να προβλέπει για το μέλλον. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα απόφυγε κινήσεις, επενδύσεις και συνεργασίες ή διευκολύνσεις που μπορεί να φαίνονται καλές, αλλά κρύβουν παγίδες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη για ένα μεγάλο διάστημα θα παραμείνει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι πλέον ένα ανάλαφρο παιχνιδάκι, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις αρκετά θέματα, ώστε να καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να αισθανθείς καλά και θετικά εντέλει με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνος σου και σε αναζήτηση μιας σχέσης, η μαγνητικότητά σου αυτή την περίοδο είναι τέτοια ώστε να προσελκύσεις πρόσωπα κοντά σου και να κάνεις γνωριμίες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για να μπεις σε μια σχέση, αντιθέτως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, καθώς η ενέργεια είναι περισσότερο ερωτική και σεξουαλική, κάτι που σαφώς θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, αλλά δεν βοηθά την δημιουργία μιας σχέσης σταθερής και με αμοιβαιότητα.
Καρκίνος
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε ανανεώνουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να λειτουργήσεις κάνοντας μια φρέσκια και ίσως απαραίτητη νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή και αρχίζεις να φλερτάρεις ξανά με τον σύντροφο, ενισχύοντας τον δεσμό σου ή γνωρίζεις νέα πρόσωπα που σε κάνουν να χαμογελάς αλλά και να σκέφτεσαι, ενώ παράλληλα το επόμενο διάστημα φέρνει νέα δημιουργικά σχέδια και όρεξη για ζωή και δημιουργία.

Η είσοδος του Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο εκφραστικό και ανοίγεσαι στους ανθρώπους γύρω σου περισσότερο, αποκτάς μια καλύτερη επαφή με τα παιδιά σου και έρχεσαι κοντά τους συζητώντας τα θέματά τους, ενώ παράλληλα οι επαφές και οι επικοινωνίες που έχεις με άτομα που ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν, αρχίζουν τώρα να φέρνουν αποτελέσματα και βλέπεις τα σχέδιά σου, επαγγελματικά και όχι μόνο, να προχωράνε σε μια κατεύθυνση που θέλεις και περίμενες καιρό τώρα.

Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σου και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που βοηθάνε και σου παρέχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις και να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή και να γλυκάνεις την καθημερινότητα στην σχέση σου και την επαφή σου με τον σύντροφο, αλλά και να αναβαθμίσεις τις συνεργασίες σου με τρόπο τέτοιο που φέρνει χαρά και κέρδος τόσο σε σένα όσο και στην άλλη πλευρά της συνεργασίας. Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις, τόσο οι σχέσεις σου όσο και οι συνεργασίες σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν και να νιώσεις ότι έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν ανατροπές και εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια και να αισθανθείς ότι η υποστήριξη από τα πρόσωπα στα οποία βασιζόσουν και υπολόγιζες τώρα δεν υπάρχει ή αλλάζει με τρόπο που μετριάζεται η παροχή βοήθειας που χρειάζεσαι. Μπορεί ακόμη να νιώσεις προδομένος από φίλους που τώρα αποφασίζουν να ακολουθήσουν ένα δικό τους πρόγραμμα που δεν σε συμπεριλαμβάνει ή που είναι κόντρα στις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Όλα αυτά σε οδηγούν να επανεξετάσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να προσπαθήσεις να αποσυνδέσεις την χαρά σου και την επιτυχία σου από τις ζωές των άλλων, πράγμα που ουσιαστικά σε εξελίσσει και σε ωριμάζει ψυχολογικά.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην ζωή σου την συγκεκριμένη περίοδο και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που τελικά μπορεί να σε οδηγούν σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχες στο μυαλό σου. Παράλληλα κάτι σημαντικό αλλάζει στην σχέση που έχεις με τα παιδιά σου ή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πλέον την χαρά και την απόλαυση που παίρνεις από ό,τι έχει να σου προσφέρει η ζωή,

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την προσφορά σου στο σύνολο, με την εργασία σου και με την υγεία σου, θέματα τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον έκτο ηλιακό σου οίκο κάνει την καθημερινότητά σου πιο επικοινωνιακή και δραστήρια, γεμίζοντας το πρόγραμμά σου με επαφές και συναντήσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των αισθηματικών υποθέσεων και της δημιουργικής και αληθινής σου έκφρασης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και η περίοδος προμηνύει μια σημαντική νέα γνωριμία που θα κάνεις ή μια καινούργια αρχή στα αισθηματικά.  Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και σε θέματα πρωτοβουλιών, δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ο μήνας που από την μια θέλεις να κυνηγήσεις περισσότερο τα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια και η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της δουλειάς σου δεν σε αφήνουν να το κάνεις ή σου δημιουργούν την αίσθηση ότι χάνεις χρόνο σε κάποια πρότζεκτ ενώ θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό. Έτσι λοιπόν τώρα βασίζεσαι περισσότερο σε βοηθούς και συνεργάτες αφήνοντας κάποια πράγματα να τα διεκπεραιώσουν άλλοι, ενώ εσύ ασχολείσαι με πιο ευχάριστα και δημιουργικά θέματα που σε εξιτάρουν και σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Αν σε απασχολεί η εργασία και βρίσκεσαι σε αναζήτηση, τώρα είναι μια ευνοϊκή περίοδος που σε βοηθά να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και σου αρέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι σαφέστατα ένας μήνας που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο αισθηματικό σου κομμάτι και ειδικότερα με την έκλειψη που συμβαίνει στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την έκφραση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται αν είσαι μόνος, αυτόν τον μήνα να κάνεις μια πολύ σημαντική και σχεδόν καρμική γνωριμία που θα σου αλλάξει την ζωή και θα σου φέρει τα πάνω κάτω! Ακόμη όμως και αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που θα πάρεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, πολύ περισσότερο καθώς η Αφροδίτη έρχεται από αυτόν τον μήνα να καθήσει απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και να σου στέλνει την ενέργειά της για ένα μεγάλο διάστημα μπροστά, καλώντας σε μέσα από τον σύντροφο και τις πράξεις του να πάρεις την απόφαση να δοθείς και να αφοσιωθείς με όλο σου τον εαυτό στην σχέση.
Λέων
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε οδηγούν στην απόφαση να μιλήσεις γενικότερα για τα θέματά σου και τις απόψεις σου πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα, φέρνοντας και τους άλλους στην θέση να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να σου πουν την αλήθεια για το πού στέκονται και τι θέλουν από σένα. Ειδικά μάλιστα, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, η αρχή του μήνα είναι σημαντική γιατί θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις πολλά και να κάνεις μια νέα αρχή που σε βοηθά να ξέρεις πού πατάς και πού μπορείς να επενδύσεις τον χρόνο σου και την ενέργειά σου. Επίσης τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά σου πρόσωπα και αδέλφια, αν υπάρχουν θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και να μπορέσεις βιώσεις μια θετική και αληθινή σχέση μαζί τους, εφόσον όμως τηρούνται τα προσωπικά όρια και ο σεβασμός και από τις δυο πλευρές.

Η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την δύναμη και αυξάνει την ευστροφία σου γύρω από την καθημερινότητα και τις σχέσεις σου με τους άλλους και το περιβάλλον σου και σε κάνει να ενδιαφέρεσαι τώρα για θέματα που σε κάνουν να έχεις περιέργεια, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και να ανανεώνεις το μυαλό σου με ευχάριστες έρευνες και αναζητήσεις, ενώ παράλληλα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σου ανοίγονται περισσότερο, έρχονται πιο κοντά σου και αισθάνεσαι ότι μπορείς να βοηθήσεις και να δώσεις τα φώτα σου, κάτι που και εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, αλλά και βοηθά στο να χτίσεις καλύτερες σχέσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη και θετική.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα, αλλά και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις τον εαυτό σου, τις προσωπικές σου ανάγκες και τις δημιουργικές σου ιδέες και υπάρχει εύνοια που σε βοηθά να πετύχεις κάτι σημαντικό και να θέσεις βάσεις σε μια προσωπική σχέση, στην σχέση σου με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας ή ακόμη και σε κάποια ιδέα που έχεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να ασχοληθείς με κάτι που μέχρι τώρα μπορεί να ήταν απλά ένα ενδιαφέρον, αλλά τώρα γίνεται κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εμπόδια και εντάσεις που πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο σκοπός και το όραμα που έχεις στην ζωή σου για το επόμενο διάστημα δεν είναι σωστός και μάλλον θα πρέπει να εγκαταλείψεις και να εστιάσεις σε κάτι διαφορετικό, αλλά η πεσμένη σου αισιοδοξία δεν θα κρατήσει πολύ και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια επιμένοντας και κυνηγώντας το όνειρό σου. Σίγουρα η καθημερινότητα, η δουλειά και οι ανάγκες των άλλων που θέλουν τον χρόνο σου και την βοήθεια σου, αυτό το δεκαήμερο δεν σε αφήνουν να εστιάσεις στην δική σου, προσωπική ατζέντα, αλλά αυτό θα αλλάξει σε λίγο και θα πάρεις πάλι τα πάνω σου βλέποντας πιο θετικά τα πράγματα. Μην βιαστείς λοιπόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα!

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την επαφή που έχεις με το περιβάλλον σου και αυτόν τον μήνα τονίζεται και διογκώνεται η ανάγκη σου να αλλάξεις και να έχεις πλέον πιο ουσιαστικές και κυρίως ευχάριστες σχέσεις με τους ανθρώπους που δεν βασίζονται στην εκμετάλλευση της θετικής σου ενέργειας και με το να τους βοηθάς να λύνουν τα προβλήματά τους μόνο, αλλά είναι σχέσεις που έχουν χαρά και σου δίνουν την δυνατότητα να περνάς όμορφα και δημιουργικά. Έχεις βαρεθεί πλέον να σε απορροφούν τα προβλήματα των άλλων και με αυτή την έκλειψη υπάρχει η ανάγκη να απομακρύνεις κάθε τοξικό στοιχείο  από το περιβάλλον σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, την οικογένειά σου και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και με θέματα πρακτικά που άπτονται του σπιτιού και ης ακίνητης περιουσίας σου, τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις κινήσεις σου γύρω από τα παραπάνω δραστήριες και ενεργές με αποτέλεσμα κατά το τελευταίο κομμάτι του μήνα να αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις πολλά κρυμμένα πράγματα στα συρτάρια του μυαλού σου και να βάζεις τάξη στην ζωή σου και κυρίως στο μυαλό και την ψυχή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στις επικοινωνίες, τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κάνοντας το διάστημα επιρροής πολύ κινητικό και παραγωγικό, ενώ παράλληλα βοηθά στο να θέσεις μια καινούργια βάση στην σχέση σου με στενούς συγγενείς και αδέλφια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα ονείρων και προσδοκιών ή επιθυμιών σε σχέση με την πραγματικότητα και τα δεδομένα που έχεις και τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις αν θα συνεχίσεις να κυνηγάς ένα συγκεκριμένο όνειρο ή αν θα το κλείσεις στο χρονοντούλαπο της προσωπικής σου ιστορίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα θέματα εργασίας σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα και τώρα χρειάζεται να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια και χρονοδιάγραμμα γιατί οι συνθήκες είναι πιεστικές και τα πάντα τρέχουν. Γύρω στα μέσα του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές και καθυστερήσεις ή ακόμη και εντάσεις και δεν χρειάζεται να προβείς σε αγχωμένες κινήσεις για να αποδείξεις την αξία σου, γιατί θα γίνουν λάθη που δεν θα ήθελες να γίνουν. Χρειάζεται καθαρή και ψύχραιμη σκέψη και φυσικά να φροντίσεις να μην εξαντλείσαι και να προσέχεις την υγεία σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι αποδοτικός και αποτελεσματικός. Προτάσεις ή ιδέες για κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις ή η σκέψη να παραιτηθείς και να αλλάξεις εργασία ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσεις για μια άλλη στιγμή καθώς δεν ευνοείται τώρα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη που από αυτόν τον μήνα αρχίζει την διέλευσή της στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τα αισθηματικά σου κινούνται και θα κινούνται για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα μπροστά, καθώς ο πλανήτης λόγω αναδρομής θα παραμείνει περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου. Το στοίχημα του μήνα είναι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για σένα, αν είσαι μόνος και αναζητάς σύντροφο, ή να βελτιωθεί και να αποκτήσει βάρος και αξία η ήδη υπάρχουσα σχέση που διατηρείς. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία στο αισθηματικό κομμάτι και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι υψίστης σημασίας και τώρα τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν έτσι όπως είναι, χωρίς περιστροφές και κυρίως χωρίς διπλωματία που συνήθως σώζει καταστάσεις, αλλά τώρα λειτουργεί εις βάρος της αλήθειας και δυσκολεύει τις σημαντικές αποφάσεις. Επικοινωνιακά εσύ έχεις αυτή την περίοδο την άνεση να μιλήσεις ανοιχτά, να φλερτάρεις χωρίς περιστροφές και να έχεις άμεσα αποτελέσματα και κυρίως δεν διατίθεσαι πλέον να χάσεις άλλον χρόνο.
Παρθένος
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν σε σχέση με την αυτοπεποίθησή σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και στα ταλέντα σου και σε βοηθά να θέσεις μια καινούργια και καλύτερη βάση στα οικονομικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος δυναμική και η δράση σου στοχεύει σαφώς στην αύξηση των εσόδων σου, αλλά και στο να καταφέρεις να εστιάσεις σε ένα πράγμα που έχει καλύτερες απολαβές, παρά σε περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα που όμως σε αποσυντονίζουν και κατακερματίζουν την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να έχεις μικρότερο όφελος με περισσότερη προσπάθεια.

Η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να σκεφτείς έξυπνα αλλα κυρίως αποτελεσματικά και μπορείς να διακρίνεις τώρα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν και στον οικονομικό τομέα που προαναφέρθηκε, αλλά και στο να μπορέσεις να εκφράσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια τις ανάγκες σου, καλύπτοντας έτσι τις ελλείψεις και επενδύοντας καλύτερα τον χρόνο και το χρήμα σου.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να φέρεις την πολυπόθητη αρμονία και ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια και να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές ευθύνες. Η διέλευση θα βοηθήσει επίσης στο να μπορέσεις να αναβαθμίσεις τον προσωπικό σου χώρο και να εισάγεις στοιχεία που τον κάνουν όμορφο, αλλά και πρακτικό, ενώ μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή αγοραπωλησίες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα και καλό είναι να προσέξεις τις επενδύσεις που κάνεις αυτή την περίοδο γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Επίσης μπορεί κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια να πάνε αναγκαστικά πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ματαιώνονται. Σε οτιδήποτε αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σου, αυτές τις μέρες πρέπει να είσαι προσεκτικός και μετρημένος.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά και με την αυτοπεποίθησή σου και είναι γενικότερα μια περίοδος που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές ή και ανατροπές, ειδικότερα αν επηρεάζεσαι συγκεκριμένα από την έκλειψη.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τους συγγενείς σου, τα αδέλφια σου και γενικότερα την επικοινωνία σου και τις μετακινήσεις σου, θέματα που πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο δραστήριο καθημερινά, περισσότερο επικοινωνιακό, αλλά και περισσότερο βιαστικό, καθώς δεν θέλεις άλλο να περιμένεις και απαιτείς με τον τρόπο σου άμεσες απαντήσεις και τοποθετήσεις από το άμεσο περιβάλλον σου. Η διέλευση επίσης σε βοηθά να αναπτύξεις καινούργια ενδιαφέροντα και ίσως να ξεκινήσεις σεμινάρια και μαθήματα που σε ενδιαφέρουν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των οικονομικών και της αυτοπεποίθησης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις για μια καλύτερη οικονομική διαχείριση, να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι που αξίζει ή να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου έχοντας πρακτικό όφελος. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σε αποδεσμεύουν από χρέη ή φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και άγχος ανάλογα με την δομή του προσωπικού σου χάρτη, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενώ η καθημερινότητα στα επαγγελματικά σου θέματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου συνεχίζεται απαιτητικά είτε βρίσκεσαι στην δουλειά που βρισκόσουν, είτε έχεις πρόσφατα αλλάξει επαγγελματικό χώρο, αντικείμενο ή εργοδοσία, το κλίμα του μήνα σε βάζει σε μια διαδικασία μεγαλύτερης δράσης και προσπάθειας, αυτή την φορά όχι μόνο για να διεκπεραιώσεις το αντικείμενό σου, αλλά και για να βρεις τρόπους που μπορείς να έχεις μεγαλύτερο όφελος και υψηλότερο εισόδημα. Είναι βασικό θέμα αυτόν τον μήνα τα οικονομικά σου και χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια σημαντική τόνωση στο πορτοφόλι σου ή έχεις ανάγκη ένα κεφάλαιο γιατί θέλεις να επενδύσεις σε μια δημιουργική σου ιδέα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις βρίσκονται σε μια περίοδο αλλαγής και γενικότερα δεν είσαι πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα της αισθηματικής σου ζωής, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν προχωρά όπως θα ήθελες, είτε είσαι μόνος και σε αναζήτηση έτερου μισού, αλλά στον ορίζοντα παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν σε καλύπτουν ή πρόσωπα που δεν έχουν κανένα κοινό έδαφος με σένα. Είναι μια περίοδος που το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στρέφεται (ή καλό θα ήταν να στραφεί) σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ παράλληλα αποδεσμεύεσαι από την επίδραση και την έλξη που σου ασκεί το πρόσωπο με το οποίο μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου και κινείσαι σε πιο μοναχικά μονοπάτια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάμωσης.
Σκορπιός
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε βάζουν σε τροχιά αναζήτησης λύσεων και σημαντικών αποφάσεων, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Τώρα είναι μια περίοδος για σένα που θέλεις να κάνεις μια καινούργια και φρέσκια αρχή σε κάθε τομέα της ζωής σου, προσοχή όμως μην κάψεις μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Χρησιμοποιείς την δύναμή σου και την επιμονή σου για να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου και όχι για να αυτοκαταστραφείς πρώτα και να ξαναγεννηθείς μετά, όπως συνήθως κάνεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου από τις αρχές του μήνα σαφώς και σε βοηθά να διακρίνεις πιο εύκολα τώρα τις αληθινές ευκαιρίες από τους ευσεβείς πόθους και σε δραστηριοποιεί κοινωνικά, επικοινωνιακά και πρακτικά, με την διαίσθησή σου να σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις και σε ξεκαθαρίσματα που έχουν καθυστερήσει καιρό τώρα. Οι αποφάσεις που παίρνεις αυτόν τον μήνα είναι σημαντικές και οι επαφές και σχέσεις που έχεις αποδεικνύονται πρακτικά χρήσιμες και βοηθητικές προσωπικά, γι’αυτό μην χάνεις χρόνο με πρόσωπα που ξέρεις ότι δεν έχουν τίποτε ουσιαστικό να σου προσφέρουν πλέον ή δεν σου πρόσφεραν τίποτα ουσιαστικό ποτέ.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που διεγείρουν την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και να γνωρίσεις καλύτερα τις καθημερινές σου επαφές που μέχρι τώρα ήταν στον αυτόματο και ήταν απλά μέρος του σκηνικού. Επίσης είναι μια περίοδος που βοηθά να βελτιωθούν οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, εφόσον βέβαια υπάρχει το κατάλληλο έδαφος και η πλευρά τους έχει αντίστοιχες προθέσεις. Αν σε απασχολούν τέτοια θέματα, τώρα είναι μια περίοδος που δίνονται οι τελευταίες ευκαιρίες ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις μια και καλή, θετικά ή όχι..

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τους στόχους σου, ούτε μπορείς να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες να ικανοποιούνται χωρίς μεγάλη προσπάθεια και επιμονή, ενώ γενικότερα η ζωή στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους ή θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή αγοραπωλησίες μένουν στάσιμα. Χρειάζεται υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις ή τελεσίγραφα τα οποία δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αντιθέτως θα χειροτερέψουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον άξονα σχέσεις και συνεργασίες και τώρα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και επηρεάζεσαι άμεσα από το φαινόμενο.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με την αυτοπεποίθηση και την δύναμη που αντλείς από τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις επαφές συμφέρουσες και μπορείς να έχεις μεγάλο όφελος, οικονομικά και όχι μόνο, από πληροφορίες και από ενημέρωση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα στο ζώδιό σου φέρνει ενέργεια που την μετατρέπεις σε δύναμη και αποφασιστικότητα, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν βαθύτερα την ζωή σου και το μέλλον σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται απέναντί σου είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη που έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, καλώντας σε να μεταμορφώσεις την ζωή σου και να προχωρήσεις σε ένα καινούργιο και σημαντικό κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω πια το παρελθόν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι γενικότερα ένας μήνας που βράζει και γίνονται πολλά και ακόμη περισσότερα πίσω από τις κουρτίνες, όχι μόνο στα επαγγελματικά σου αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου, καθώς ή έκλειψη απέναντί σου επηρεάζει το κλίμα και τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν χρειάζεται λοιπόν να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου στον επαγγελματικό χώρο ή να θέσεις σε κίνδυνο με τις αποφάσεις σου πρόσωπα που εξαρτώνται από σένα. Είναι μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάτι καλύτερο, αρκεί να κινηθείς επιφυλακτικά, να διερευνήσεις πρώτα κάθε πιθανότητα και να πάρεις αποφάσεις αφού έχεις συλλέξει όλα τα δεδομένα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται από τα μέσα του μήνα και μετά, ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες ξεκαθαρίζουν και όλοι δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αρχίζεις και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκδηλωτικός γενικότερα με το περιβάλλον σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έτσι ο μήνας σου δίνει την αίσθηση ότι τα θέματα στην αισθηματική σου ζωή προχωράνε καλύτερα και τώρα υπάρχουν οι ευκαιρίες ή το κλίμα είναι κατάλληλο για να ξεπεραστούν εμπόδια που σε κρατούσαν σε μια κάποια απόσταση από την σχέση σου ή που δεν σε άφηναν να εκφράσεις άνετα το ενδιαφέρον σου και να φλερτάρεις με καινούργια πρόσωπα. Μην σκέφτεσαι πάρα πολύ και μην αφήνεις χωρίς ανταπόκριση τις κινήσεις των άλλων, ακόμη και αν σε αυτή την χρονική περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν πολύ γιατί με την έκλειψη αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σου μπορεί να αισθάνεσαι ότι το νόημα βρίσκεται αλλού και όχι στις σχέσεις, αλλά η έκλειψη έρχεται για να επηρεάσει και τις σχέσεις σου και τώρα ένα νέο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει.
Τοξότης
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε καλούν να πάρεις αποφάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, αλλά ταυτόχρονα η ατμόσφαιρα γεμίζει μυστήριο και το άγχος σου ανεβαίνει καθώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που βλέπεις και πληροφορείσαι, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις σωστές αποφάσεις, εκτός και αν ξεπεράσεις σενάρια που κάνει το μυαλό σου και αφήσεις τους φόβους που σε κυριεύουν πίσω σου. Είναι σαφώς μια περίοδος που είναι καλό να αναζητήσεις την βοήθεια κάποιου που μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά και να σε συμβουλέψει σωστά. Είναι επίσης όμως μια περίοδος που καλό είναι να κρατήσεις τα σχέδιά σου και τις θέσεις σου μυστικές και να μην κοινολογείς τα πάντα στους πάντες.

Η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να ψάξεις βαθύτερα μέσα σου και να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις και βάζεις αυτογκόλ τα σχέδια αλλά και στον εαυτό σου και να το διορθώσεις, ενώ παράλληλα όσο διαρκεί αυτή η διέλευση φτάνουν σε σένα πληροφορίες που δεν γνώριζες και σου αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές ενός θέματος που σε ενδιαφέρει, μετά από δική σου έρευνα και ψάξιμο…

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που επηρεάζουν τα οικονομικά σου και σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να περιορίσεις τα έξοδά σου και καλό είναι μέσα στην γενικότερη αίσθηση αφθονίας και ασφάλειας να μην κάνεις υπερβολικά και κυρίως αναίτια έξοδα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις και προβλήματα στην καθημερινότητά σου και η υγεία σου επιβαρύνεται, κάτι που πρέπει να προσέξεις γιατί δεν είναι μόνο το σώμα, αλλά και η ψυχή σου που υποφέρει αυτή την περίοδο και πιέζεται και έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή σου, να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να μιλήσεις έτσι όπως θες. Οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο δεν οφείλονται τόσο στις αντίθετες απόψεις, όσο στον συσσωρευμένο σου θυμό και στην εσωτερική σου ένταση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία σου, την καθημερινότητά σου, τους ρυθμούς σου και την εργασία σου και καλείσαι από αυτόν τον μήνα να βάλεις ένα όριο και να λειτουργήσεις με ισορροπία και μετριοπάθεια.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου, την μέχρι τώρα πορεία σου και με το πού θέλεις να φτάσεις τώρα, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα, να δώσεις απαντήσεις στα διλήμματά σου και να μιλήσεις πιο συγκροτημένα και εστιασμένα πάνω σε αυτά που θέλεις και αυτή την φορά η φωνή σου εισακούγεται.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον υποσυνείδητο τομέα και η περίοδος σε αγχώνει και σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς ουσιαστικά και σε βάθος με τους φόβους και τις ιδεοληψίες που συντηρείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας και σε αναγκάζει να προσαρμόσεις το όραμά σου στα δεδομένα της πραγματικότητας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας μήνας που σε ενεργοποιεί υπερβολικά στον επαγγελματικό τομέα και τώρα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό κυνηγώντας τους στόχους σου και πλησιάζοντας την επιτυχία. Ίσως όμως θέτεις τον πήχυ πιο ψηλά από ό,τι χρειάζεται με αποτέλεσμα να εξαντλήσεις τον εαυτό σου και να αδειάζεις αντί να γεμίζεις από ενέργεια, πράγμα που εξαντλεί και εσένα φυσικά, αλλά και τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου. Ο μήνας επίσης φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά και δεν είναι ο κατάλληλος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις χωρίς να έχεις πρώτα όλα τα καινούργια δεδομένα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα αποκτά μια σημαντική θέση στις ανάγκες σου και τώρα δίνονται ευκαιρίες να ξεπεράσεις διάφορες σκέψεις και φόβους που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω και παίρνεις την απόφαση να κάνεις τις κινήσεις που σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις την χαρά και την ευτυχία. Συνεχίζεις να κινείσαι με προσοχή και με λογική και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το πάθος ή από την γοητεία που σου ασκούν κάποια πρόσωπα που ξέρεις ότι δεν είναι τα κατάλληλα για σένα, γιατί τώρα αυτό που θες και χρειάζεσαι είναι να βρεθείς σε μια σχέση που έχει τα φόντα για να εξελιχθεί στο μέλλον και να μπορείς μαζί με το ταίρι να χτίσεις μια ασφαλή και σταθερή συνθήκη που σε εξασφαλίζει τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά στην καθημερινότητα. Αν είσαι μόνος, υπάρχει η ευκαιρία να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις θέματα και να θέσεις πιο σωστές βάσεις στην σχέση σου.
Υδροχόος
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε βάζουν σε διαδικασία να σκεφτείς καλύτερα και να οργανώσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που τρέφεις αυτή την περίοδο και ταυτόχρονα να θέσεις τις βάσεις για να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στην υλοποίηση τους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που κάνει σημαντικές τις σχέσεις με τους φίλους και τα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους και άρα μπορούν να σε βοηθήσουν, όπως επίσης ένα διάστημα που καινούργιες γνωριμίες μπορεί να φανούν χρήσιμες σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο επικοινωνιακό και τώρα οι επαφές σου είναι όχι απαραίτητα περισσότερες, αλλά γίνονται πιο ποιοτικές και πιο ουσιαστικές, ενώ τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου περνάνε πρώτα από εξονυχιστικό έλεγχο γιατί θέλεις να είσαι σίγουρος ότι αξίζει να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια στην αλληλεπίδραση μαζί τους. Η διέλευση φέρνει όμως και αποκαλύψεις και μυστικά καλά κρυμμένα έρχονται στο φως για να καταλάβεις ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος μπορεί να σου σκάβει τον λάκκο, στην δουλειά ή σε μια φιλία.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο θετικά τα πράγματα γύρω σου και τώρα παίρνεις τα πάνω σου ξέροντας ότι η ικανότητά σου να πείσεις τους άλλους γίνεται μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική και αυτό φέρνει θετικά αποτελέσματα στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα η έλξη που ασκείς είναι μεγαλύτερη, αλλά και σε όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, καθώς με μια σου λέξη τώρα μπορούν να ανοίξουν πολλές πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν αναστάτωση, καθυστερούν δημιουργικά σου σχέδια, επηρεάζουν την σχέση σου με τα παιδιά σου αν είσαι γονέας και γενικότερα συναντάς αντίσταση και εναντίωση στους στόχους σου, ενώ κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να αποδειχτεί κατώτερο από την αξία που του έδινες μέχρι τώρα, κάτι που μπορεί να σε πληγώσει πολύ. Θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη επιφύλαξη και προσοχή αυτό το διάστημα και να μην πάρεις κανένα ρίσκο που μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου ή την γενικότερη αξία που έχεις στην κοινωνία ή την αυτοπεποίθησή σου.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την χαρά της ζωής, τους φίλους σου και τους στόχους σου και είναι τώρα  στιγμή που κάτι σημαντικό αλλάζει στα παραπάνω θέματα και καλείσαι να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, ειδικότερα αν ο προσωπικός σου χάρτης επηρεάζεται από το φαινόμενο.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και τους φόβους που σε εμποδίζουν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου ή που σε περιορίζουν να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές ή ακόμη και να αποκτήσεις την επιτυχία που θέλεις, αλλά ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αναλύσεις βαθύτερα την ψυχή και το μυαλό σου και ίσως να είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει πώς να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις μέσα σου και να τις βάλεις σε μια σειρά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στους σημαντικούς στόχους που θέτεις αυτή την περίοδο και τις φιλοδοξίες που έχεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, και τώρα μπορείς να θέσεις σημαντικές βάσεις για ενδιαφέρουσες εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και στο να επενδύσεις στην υποστήριξη ατόμων.  Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, στο φλερτ, στην σχέση που έχεις με τα παιδιά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και γενικότερα σε βοηθά να ωριμάσεις και να διαχωρίσεις καλύτερα το προσωπικό από το δημόσιο κομμάτι σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πάντα σε απασχολούν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και η βελτίωση της καριέρας σου, ακόμη και αν δεν είσαι διοικητικό στέλεχος σε πολυεθνική και κάνεις μια καθημερινή δουλειά. Αυτόν τον μήνα όμως η επαγγελματική σου εξέλιξη σε ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο και οι προσπάθειές σου εντείνονται καθώς για κάποιο λόγο αποφασίζεις αυτή την περίοδο συγκεκριμένα να θέσεις τον πήχυ λίγο ακόμη πιο ψηλά. Είσαι αρκετά μαγνητικός και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πειθώ σου μέσα από ευγενικούς τρόπους και διπλωματία για να πετύχεις αυτό που θέτεις ως στόχο αυτόν τον μήνα, ενώ οι οποιεσδήποτε αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου δεν σε τρομάζουν ούτε σε αποκαρδιώνουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά θέματα και η ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις από την επιτυχία της σχέσης που έχεις ή της γνωριμίας που θα κάνεις και θέλεις να είναι η κατάλληλη για μέλλον και διάρκεια, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα πλέον με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου κατά τις αρχές του μήνα και να παραμένει στο ζώδιό σου για ένα αρκετά μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο αυτή την φορά! Η ατζέντα της καρδιάς ανοίγει λοιπόν και αυτός ο μήνας φέρνει αρκετές εξελίξεις, κάποιες από τις οποίες σε δικαιώνουν και σου δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κάποιες άλλες όμως σε φέρνουν σε οριακό σημείο και ίσως να σκεφτείς τον χωρισμό ή την αποστασιοποίηση. Οι δύσκολες όψεις του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα χτυπάνε την ομαλότητα που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή και φέρνουν αναστάτωση και εντάσεις με το αγαπημένο πρόσωπο και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να έχουν να κάνουν με πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά επηρεάζουν αρνητικά τον αισθηματικό τομέα και καλό είναι να προσέξεις τις ισορροπίες.
Ιχθείς
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν πνευματικά και όχι μόνο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει και να ονειρευτεί πιθανά σενάρια που θα ήθελες να δεις να γίνουν πραγματικότητα και να θέσεις τώρα τις βάσεις για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις κατά την διάρκεια του μήνα. Το διάστημα αυτό όμως μπορεί παράλληλα να έχει εντάσεις, να σε απασχολήσουν νομικά ζητήματα ή να θολώσει η κρίση σου και να μπλοκάρει η δημιουργική σου φαντασία, με αποτέλεσμα να μην επενδύσεις στο σωστό όνειρο αυτή την περίοδο.

Η είσοδος του Ερμή στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να μπορέσεις να διακρίνεις καλύτερα αυτό που είναι πιο εφικτό να υλοποιηθεί από τα όνειρά σου αυτή την περίοδο και μέσα από συμβουλές και πληροφορίες που παίρνεις από ειδικούς στον τομέα που σε απασχολεί ή μέσα από την ίδια την διαίσθησή σου, καταφέρνεις να επενδύσεις την ενέργειά σου σε σχέδια που θα σου φέρουν χαρά και επιτυχία, ενώ παράλληλα ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό ή είναι κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις ένα σεμινάριο ή να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στα δημιουργικά σου σχέδια, αυξάνουν την επιρροή σου σε άτομα που χρειάζεσαι να σε βοηθήσουν στους στόχους που θέλεις να επιτύχεις αυτή την περίοδο και ίσως να φέρνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, κάτι που δεν είναι και τόσο αναπάντεχο, καθώς ήδη έχεις υποψιαστεί και δει κάποια σημάδια.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις στις επικοινωνίες σου, κάνουν τα σχέδιά σου και τις μελλοντικές σου προβολές να χάνουν την σιγουριά και την καθαρότητά τους στο μυαλό σου και γενικότερα αρχίζουν να προβάλλουν φόβοι και εμπόδια που βάζεις εσύ ο ίδιος στα σχέδια και τα όνειρά σου. Μιλώντας με κάποιον ειδικό ή με έναν γνώστη, θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στον στόχο σου με καθαρό βλέμμα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνείς, σχετίζεσαι και έχεις επαφή με το περιβάλλον σου και με τα άτομα της καθημερινότητάς σου και αυτό είναι ένα διάστημα που κάτι σημαντικό αλλάζει στον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να αλλάξουν καίριες συνθήκες που επηρεάζουν τις σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα καριέρας, φιλοδοξίας και επιτυχίας έννοιες που γίνονται πλέον σημαντικές για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δέκατο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες στην καριέρα σου σημαντικές και κινείσαι πλέον πιο έξυπνα και πιο ευέλικτα στον τομέα της καριέρας.


    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στα όνειρα που κάνεις αυτή την περίοδο και σε βοηθά να θέσεις τις βάσεις για να τα κάνεις πραγματικότητα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα επικοινωνίας και επαφής με τα στενά σου συγγενικά πρόσωπα και οι σχέσεις σου με αυτά αλλάζουν, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα ίσως αισθανθείς ότι έρχεται η στιγμή να αλλάξεις κάτι σημαντικό στην κατεύθυνση που ακολουθούν τα επαγγελματικά σου, ίσως ακόμη να θέλεις να αλλάξεις το αντικείμενό σου εντελώς και να βρεις απασχόληση σε κάτι άλλο που είναι πιο κοντά στα όνειρα που κάνεις ή στις θεωρητικές γνώσεις που έχεις και οι οποίες δεν αξιοποιούνται μέσα από την δουλειά σου. Όμως η περίοδος δεν είναι κατάλληλη τώρα για μια τόσο σημαντική αλλαγή, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το σκέφτεσαι και να το σχεδιάζεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας γίνεται ιδανικός αυτόν τον μήνα και τώρα εσύ έχεις την ανάγκη αλλά και την πρόθεση να ζήσεις αυτο που ονειρεύεσαι και να χτίσεις τις βάσεις στην πραγματικότητα μιας υπέροχης σχέσης που ξεκινάει από την επαφή και την επικοινωνία και συνεχίζει να εξελίσσεται φτάνοντας μέχρι και την εδραίωση μέσω συμβίωσης. Είναι ένας μήνας που θα μετριάσεις την ονειροπόληση και τον ρομαντισμό και θα εστιάσεις σε πρακτικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στο να βελτιώσεις και να αναβαθμίσεις την κατάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή θα στοχεύσεις να εντοπίσεις και θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα, καθώς οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτόν τον μήνα. Δεν αποκλείεται το καινούργιο σου ενδιαφέρον να βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο ή να είναι γνωστό σου μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS