ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου

Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς έρχεται με την πολυπόθητη μετακίνηση του Δία στους Ιχθύς που φέρνει μεγάλα ανοίγματα και ευκαιρίες για μερικούς και σίγουρα ψυχική ανάταση για πολλούς, αλλά παράλληλα η αναδρόμηση της Αφροδίτης που άρχισε τον προηγούμενο μήνα, συνεχίζει και καλύπτει ολόκληρο τον Γενάρη, πράγμα που σαφώς φέρνει προβλήματα και προβληματισμούς σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα…

ΚΡΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον  δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δράσης που στοχεύει στην υλοποίηση μεγάλων στόχων και ονείρων και παράλληλα σε ωθεί να εφαρμόσεις πρακτικά την φιλοσοφία σου στην καθημερινή σου ζωή. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα καριέρας και σε σπρώχνει να πετύχεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα στόχων, δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών και σου φέρνει ενδιαφέρουσες και πρακτικές ιδέες μέσα από την επαφή και την επικοινωνία.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικά θέματα και να  θέσεις πιο ψηλά τον πήχυ στην καριέρα σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα σπιτιού και οικογένειας, όπου πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σκέφτεσαι, οργανώνεις και προετοιμάζεις τα επόμενά σου βήματα και σχεδιάζεις νέες ιδέες και στρατηγική στα επαγγελματικά σου, πράγμα που είναι καλό καθώς η διαδικασία αυτή δημιουργεί ένα κανάλι εκτόνωσης της ενέργειάς σου, αλλά προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες και θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να προχωρήσει η ατζέντα σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις όλα εκείνα τα θέματα που το τελευταίο διάστημα τα απωθούσες ή δεν έδινες σημασία με την πεποίθηση ότι θα φτιάξουν από μόνα τους, εφόσον είναι σημαντικά. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει, είτε εσένα μέσα σου είτε εσένα με τον σύντροφο μαζί και να πάρεις αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο των αισθηματικών σου και ανυψώνουν την ψυχική σου ενέργεια. Η περίοδος σε βάζει σε διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική ου ζωή και τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής σου ζωής και αν είσαι σε σταθερή σχέση ο προβληματισμός προχωρά βαθύτερα, καθώς δεν μπορείς πλέον να κάνεις μόνο αυτό που πρέπει, αλλά θέλεις να ξανανιώσεις την αίσθηση που υπήρχε όταν ερωτευόσουν πρώτη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και μπορεί να αυξήσει το άγχος σου γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα ή ακόμη και να αναταράξει αρκετά την σταθερή σου σχέση.  Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του σε ενεργοποιεί αρκετά και σε κάνει να θέλεις να απελευθερωθείς από ιδέες και προκαταλήψεις που σε εγκλωβίζουν και να ανοίξεις έναν καινούργιο δρόμο δράσης,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Ο κυβερνήτης σου παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα μεγάλα σχέδιά σου και τα όνειρα της ζωής σου ή ακόμη και σε θέματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το εξωτερικό ή με ανώτερες σπουδές.  Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα καριέρας και υπάρχουν πολλές ειδήσεις, επικοινωνίες και δεδομένα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που σχετίζονται με ένα σου ταξίδι ή άμεσα ή έμμεσα με το εξωτερικό, όπως επίσης να ξεκινήσεις ένα εξειδικευμένο σεμινάριο ή να ασχοληθείς με τις σπουδές σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου, το άμεσο περιβάλλον σου, τις μετακινήσεις σου και την σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες γύρω από την καθημερινότητα στα επαγγελματικά σου, αλλα και σχετικά με νέες ιδέες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια καινούργια και συμφέρουσα συμφωνία γίνονται κατά την διάρκεια του μήνα, κάτι που δεν πρέπει να το φοβηθείς καθώς παρουσιάζονται και στο μέλλον καινούργιες ευκαιρίες που σε οδηγούν πιο κοντά σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ή σε μια θέση που σε καλύπτει.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Οι σκέψεις σου γύρω από το τι έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο στην αισθηματική σου ζωή αλλάζουν και αυτό μπορεί να σε μπερδεύει και να δυσκολεύεσαι να εκφράσεις πρακτικά τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου προς το αγαπημένο σου πρόσωπο ή την σταθερή σου σχέση με αποτέλεσμα η περίοδος να σε δυσκολεύει κάπως την ομαλή ροή στα αισθηματικά θέματα και να κινείσαι περισσότερο προς την κατεύθυνση της απομόνωσης και του κλεισίματος, παρά προς το μοίρασμα και την ουσιαστική επικοινωνία. Το καλό είναι ότι μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη νωρίς μέσα στον μήνα και έτσι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, ποια όρια και αρχές να διατηρήσεις και ποιους περιορισμούς που θέτεις στον εαυτό σου να ξεπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.  Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, κάνοντας το κλίμα έντονο, με αρκετές προστριβές που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα πολεμικό τοπίο. Οι αντίπαλοι στα επαγγελματικά σου είναι ισχυροί και δραστήριοι και χρειάζεται να δράσεις άμεσα. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις σου σε αυτόν τον τομέα, αλλά και στην επαφή που έχεις με τον σύντροφο σε βαθύτερο επίπεδο. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει ειδήσεις και επαφές που σχετίζονται με τα όνειρα που έχεις και που σε βοηθάνε να αποκρυσταλλώσεις και να κάνεις σαφέστερες τις ιδέες που έχεις γύρω από την ζωή. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις πρακτικές κινήσεις στα οικονομικά σου που στόχο έχουν να φέρεις σε ισορροπία και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας μπορεί να φέρει ανατροπή σε συνεργασίες και να χρειαστεί να κρατήσεις μια όχι και τόσο διπλωματική στάση στην δουλειά σου έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σου αξίζει. Προσοχή και στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα καθώς δίνονται ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα και ίσως ακόμη και να βγεις και κερδισμένος, αλλά ο παρορμητισμός και η ψυχολογία μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπατάλες που σε πάνε πίσω.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή περιπλέκεται και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και ερωτηματικά, ακόμη και αν φαινομενικά τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αντικειμενικά δεν συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Η διαίσθησή σου όμως δεν σε αφήνει σε ησυχία και νιώθεις ότι ο σύντροφος κρύβει κάτι, καθώς η στάση του αλλάζει και αρχίζει να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του ή να απομακρύνεται με τον δικό του τρόπο. Είναι μια περίοδος που το παρελθόν θα σε απασχολήσει, είτε μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είτε μέσα από την σκέψη σου που πηγαίνει πίσω σε καλύτερες και διαφορετικές στιγμές από το παρόν έτσι ώστε να μην παρασύρεσαι από φαντασιώσεις του πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν κάποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.  Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Αυξάνεται το άγχος σου και τρέχεις να προλάβεις εκκρεμότητες. Δεν πρέπει να είσαι βιαστικός γιατί θα υπάρξουν λάθη και χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός με την υγεία σου. Η επιρροή μπορεί να είναι πολύ δημιουργική και αποτελεσματική αν την χειριστείς σωστά! Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα η δράση στοχεύει σε ξεκαθαρίσματα και από τις δυο πλευρές και διεκδικείς με άμεσο τρόπο και χωρίς περιστροφές αυτό που έχεις βάλει στόχο.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση και είναι περίοδος που χρειάζεται να ανατρέξεις στο παρελθόν για να βρεις τις λύσεις ή τις απαντήσεις που χρειάζονται τώρα. Ταυτόχρονα τα οικονομικά σου περνάνε από σκαμπανεβάσματα, κάτι που σε κάνει να αγχώνεσαι. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και μπορείς να βρεις λύσεις γύρω από εκκρεμότητες προς τρίτους, αν και το άγχος σου αυξάνεται και χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές για να έρθουν οι λύσεις. Το ίδιο ισχύει και για την σταθερή σου σχέση όπου χρειάζεται να βάλεις νερό στο κρασί σου για να μπορέσει να βρεθεί κοινό έδαφος επαφής και επικοινωνίας με τον σύντροφο.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου γίνεται απέναντί σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τον δρόμο σου μέσα από σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασία να ελέγξεις και να αναθεωρήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με μια πιθανή αναπροσαρμογή ευθυνών και καθηκόντων. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες πάντως για εξέλιξη και το πελατολόγιό σου μπορεί να μεγαλώσει μέσα από μια πιο στοχευμένη και συνεχόμενη δράση καθημερινά. Στα οικονομικά σου θέματα χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός και υπομονετικός ακόμη, ίσως γιατί τώρα κάνεις μια σημαντική επένδυση για το μέλλον και χρειάζεται να περιορίσεις έξοδα από άλλες πλευρές.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αναδρομή της Αφροδίτης επηρεάζει σαφώς την σταθερή σου σχέση και αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που πρέπει τώρα να λυθούν για να μπορέσεις να συνεχίσεις μπροστά θετικά και με αγάπη, διαφορετικά τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο εσύ δεν τα αντιμετωπίζεις και δεν τα τακτοποιείς. Ο σύντροφος αυτή την περίοδο σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από αυτό που νομίζεις και καλείσαι να προσπαθήσεις να κάνεις μια καινούργια αρχή στην σχέση σου και να θέσεις καλύτερες βάσεις για το μέλλον και την πορεία σας. Αν είσαι μόνος και προς αναζήτηση συντρόφου, υπάρχουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που όμως θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς πριν αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να βρεις μπροστά σου ένα κομμάτι από το παρελθόν σου που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ – ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και έχεις ακόμη την ώθηση να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά πάνω στα σχέδιά σου, να φλερτάρεις διεκδικητικά και με ευθύ τρόπο και να διεκδικήσεις αυτό που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα καθημερινότητας και εργασίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου που ήταν σε αναμονή για μια καλύτερη στιγμή και να δράσεις με επιτυχία στα επαγγελματικά σου, όπου όμως μπορεί να συναντήσεις εντάσεις και αντιπαλότητες, κάτι που δεν πρέπει φυσικά να σε πτοήσει!

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και τα οικονομικά σου και χρειάζεται να κάνεις υπομονή ή να χρησιμοποιήσεις δοκιμασμένες τακτικές που έχουν λειτουργήσει και στο παρελθόν για να δώσεις λύσεις στα τρέχοντα θέματα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να ανοίγει ο δρόμος, κάτι που επιτέλους σε μειώνει το άγχος σου!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και τώρα μπορείς να βρεις λύσεις μέσα από την επαφή και την ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη και να φτάσετε σε συμφωνία και ομόνοια καθώς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και από τις δυο πλευρές.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την υγεία σου και την εργασία σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει υποσυνείδητες πτυχές φέρνοντας στο φως φοβίες και συναισθηματικά συμπλέγματα που καλείσαι τώρα να τα δεις κατάματα και να τα αντιμετωπίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια απαιτητική περίοδος είναι αυτή για τα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς τώρα αυξάνεται ο φόρτος εργασίας σου και το άγχος σου να προλάβεις να διεκπεραιώσεις αυτά που πρέπει αλλα και να μπορέσεις παράλληλα να είσαι εντάξει και με τον χρόνο που απαιτεί η υπόλοιπη ζωή σου. Η εργασιακή σου καθημερινότητα μπορεί να έχει αυτόν τον μήνα ανατροπές, αναβολές και καθυστερήσεις που οφείλονται σε λάθος επικοινωνίες και συνεννοήσεις ή σε συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος που δεν είχαν τακτοποιηθεί όταν έπρεπε και που τώρα ζητούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο σύντροφος γίνεται πιο δραστήριος και επικοινωνιακός και αρχίζει να σου μιλά πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα για τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τα σχέδιά του, πράγμα που αρχικά φαίνεται σαφώς καλό και θετικό, γατί δεν θέλεις να είσαι στο σκοτάδι. Όμως υπάρχουν και κάποιες ιδέες που δεν ανταποκρίνονται στην δική σου θέση και επιθυμία και αυτό μπορεί να προκαλέσει προστριβές και εντάσεις μεταξύ σας ή ακόμη και μια μικρή απομάκρυνση. Είτε είσαι σε σχέση όμως είτε όχι, ο μήνας σε βοηθά να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά στο φλερτ, στην διεκδίκηση και στην τελική σου συναισθηματική και ερωτική ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογενειακή αρμονία, το παρελθόν σου, αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών, δημιουργώντας γενικότερα την ανάγκη να δράσεις άμεσα και γρήγορα, κάτι που μπορεί να φέρει εντάσεις ή ακόμη και δυσκολίες συνεννόησης λόγω ορμητικότητας και έλλειψης προσήλωσης σε σημαντικές λεπτομέρειες. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα δημιουργικών σχεδίων και σημαντικών επενδύσεων, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Το ρίσκο είναι κάτι που δέχεσαι να πάρεις αυτή την περίοδο και καταλαβαίνεις ότι όντως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, τόσο στα σχέδιά σου, όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Δραστηριότητα και γεγονότα αναμένονται επίσης και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με δημιουργικά σχέδια, με τα ρίσκα που έχεις πάρει αυτή την περίοδο, αλλά και με την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν είσαι σε μια σχέση που είναι φρέσκια και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη από τον χρόνο. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας και οι επικοινωνίες γίνονται τώρα πιο ξεκάθαρες, πράγμα που σε βοηθά να κανονίσεις το πρόγραμμά σου και να διαχειριστείς τον φόρτο της εργασίας σου καλύτερα. Πρακτικές ιδέες και λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου ή το άγχος σου τώρα εμφανίζονται και μπορείς να βρεις μια σημαντική βοήθεια σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να ασχοληθείς πρακτικά με τα δημιουργικά σου σχέδια, τα παιδιά σου, να πάρεις κάποιο υπολογισμένο ρίσκο ή ακόμη και να ξεκινήσεις να φλερτάρεις έχοντας σημαντικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα φιλοδοξιών και σημαντικών σχεδίων στα οποία μπορείς να βρεις τώρα υποστήριξη μέσα από φίλους ή άλλα σημαντικά πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα στην εργασία σου και σου δίνει φρέσκιες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις με έξυπνο και σχεδιασμένο τρόπο και να κάνεις την καθημερινότητα σου στην δουλειά πιο εύκολη, αλλά και να έχεις όφελος και πρακτικά αποτελέσματα. Από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να διαφαίνονται στον επαγγελματικό ορίζοντα ευκαιρίες για πιο συμφέρουσες συνεργασίες και για συμφωνίες που ανεβάζουν τον τζίρο ή την επίδραση που έχει το επάγγελμά σου στο ευρύτερο κοινό, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πελατεία σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σε δυσκολεύει στα συναισθηματικά θέματα, ειδικότερα αν είσαι χωρίς ταίρι και έχεις την ανάγκη του έρωτα και της συντροφικότητας και το μυαλό σου δεν αποκλείεται να επισκέπτεται παλιότερες στιγμές που ήσουν με κάποιον και να αναπολείς το παρελθόν. Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση όμως, η περίοδος είναι απαιτητική και χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο τώρα να εκφράσεις με καθαρότητα και σαφήνεια τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου προς τον σύντροφο ή προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην καθυστερείς περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, γιατί ποτέ δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή να ανανεώσεις την σχέση σου, αρκεί να το προσπαθήσεις. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες;

ΖΥΓΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα επαφής με το άμεσο περιβάλλον σου, επικοινωνίας και μετακινήσεων. Υπάρχει βιασύνη και υπερβολή και καλό είναι να προσέξεις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Οι σχέσεις σου επίσης με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα από εντάσεις που προκύπτουν ή εξαιτίας τις απόλυτης στάσης που κρατάνε κάποια πρόσωπα από το στενό σου οικογενειακό περιβάλλον. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή γαλήνη και αρμονία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, δημιουργώντας την ανάγκη να δράσεις έτσι ώστε να φέρεις τις ισορροπίες που λείπουν. Η περίοδος φέρνει κινητικότητα σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών και είναι μια στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να δράσεις στοχευμένα προς όφελός σου.

Ο κυβερνήτης σου παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι, τα έξοδα που χρειάζονται για την διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου διαβίωσης και δεν είναι απίθανο να προκύψουν στην οικογενειακή σου ζωή θέματα από το παρελθόν που νόμιζες ότι τα έχεις αφήσει πίσω. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα δημιουργικότητας, σχεδίων και παιδιών και σου δίνει ιδέες και λύσεις γύρω από το πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα έτσι ώστε να απολαύσεις αυτό που έχει να σου προσφέρει η ζωή, ενώ γίνεσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός στο φλερτ και οι επαφές σου είναι πιο παιχνιδιάρικες τώρα.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να θέσεις καινούργιες βάσεις στο σπίτι και την οικογένεια κάνοντας έτσι ένα καινούργιο ξεκίνημα και βελτιώνοντας πρακτικά τις καταστάσεις και τις σχέσεις.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την τις επαγγελματικές σου επιτυχίες και την καριέρα σου και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δίνει πολλές ευκαιρίες για να επεξεργαστείς θέματα και εκκρεμότητες που σε απασχολούν στην εργασία σου και φέρνει ιδιαίτερη κινητικότητα με εξελίξεις που μπορεί και να σε αναγκάσουν να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις να κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι καιρό. Οι ισορροπίες αυτή την περίοδο ανάμεσα στο επάγγελμα και την οικογένεια είναι εύθραυστες και καλείσαι να δώσεις χρόνο και προσοχή και στο σπίτι.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη στην βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου σαφώς και δεν φωτογραφίζει μια ήρεμη και αρμονική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα μάλιστα αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή βρίσκεσαι σε γάμο. Είναι ένα διάστημα που επανεξετάζεις τις συνθήκες που επικρατούν στα αισθηματικά σου και το μυαλό σου μπορεί να τρέχει στο παρελθόν και σε καλύτερες καταστάσεις που βίωνες κάποτε ή ακόμη και να έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα στην σχέση που νόμιζες ότι είχαν λυθεί, αλλά τελικά ζητάνε ακόμη την προσοχή σου. Στα θετικά της περιόδου είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς πολύ πιο άμεσα και ξεκάθαρα τα ζητήματα και να επικοινωνήσεις συζητώντας και θέτοντας συγκεκριμένα όρια που καλύπτουν και τις δυο πλευρές, χωρίς αυτή την φορά να αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο κυβερνήτης σου θα παραμείνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά και υπάρχει άγχος και ένταση γύρω από οικονομικές απολαβές ή ακόμη και διεκδίκηση που χρειάζεται να κάνεις. Οι συνθήκες ευνοούν το να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους, αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα επικοινωνίας και επαφής με το περιβάλλον σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες εντάσεων και διενέξεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το άμεσο περιβάλλον σου και προβληματίζεσαι σε σχέση με τις διαθέσεις ενός γείτονα ή κάποιου στενού συγγενή, ενώ παράλληλα κάνεις δεύτερες σκέψεις γύρω από μια μετακίνηση ή μια συνάντηση, ίσως εξαιτίας οικονομικού παράγοντα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής αρμονίας και τώρα θέλεις να έρθεις πιο κοντά, να ανοιχτείς και να μοιραστείς σκέψεις ή και αποφάσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ειδικότερα αν πρόκειται για θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα επικοινωνίας και συναναστροφής με το άμεσο περιβάλλον σου ή κάποιον στενό σου συγγενή, ενώ παράλληλα μπορείς να αρχίσεις να σχεδιάζεις κάτι που έχει να κάνει με μετακίνηση ή με μάθηση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τα μεγάλα σου όνειρα και τις προσδοκίες σου, ωθώντας σε να κάνεις αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την γενικότερη φιλοσοφία που έχεις για την ζωή. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες ⇨ εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις .

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από συζητήσεις και επαφές που κάνεις αυτόν τον μήνα αρχίζεις και διαμορφώνεις νέες ιδέες και το όραμα σου αλλάζει γύρω από τα επαγγελματικά σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην καριέρας σου, με αποτέλεσμα να επανεξετάζεις και να αναδιαμορφώνεις την τακτική που εφαρμόζεις έως τώρα και να έχεις διαφορετικά και πολύ θετικότερα αποτελέσματα. Από την άλλη όμως τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα, καθώς είτε μέσα από παρορμητικές αγορές είτε μέσα από απρόβλεπτα έξοδα, το πορτοφόλι σου από κάπου χάνει…

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η διάθεση ανεβαίνει και ταυτόχρονα οι ευκαιρίες για φλερτάρισμα και παιχνίδι αυξάνονται. Είναι μια περίοδος που αν είσαι μόνος και αναζητάς μια καινούργια αρχή, μπορείς να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και μάλιστα οι γνωριμίες που κάνεις μπορεί να φανούν ιδιαίτερα δυνατές και να σε οδηγήσουν σε κάτι πολύ πιο σοβαρό μετά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, το διάστημα σε ευνοεί και μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος που αναγκαστικά χάνεται λίγο μέσα από τον χρόνο και την καθημερινή τριβή και να ζήσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Βέβαια, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σου, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει την έκφραση συναισθημάτων ή να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που θίγουν άλυτα ή μπλοκαρισμένα θέματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, πράγμα που μπορεί και να δυσκολέψει κάπως τις αισθηματικές σχέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αντισταθείς στην παρόρμηση να κρατήσεις κρυφές τις σκέψεις σου και να μιλήσεις ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δίνοντάς του την ορμή και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τους στόχους και να ανοίξεις δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα οικονομικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Τώρα όλα φαίνονται δυνατά και έχεις την δύναμη να υλοποιήσεις πολλά!

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την γενικότερη ψυχολογία σου και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου οδηγώντας σε αναθεώρηση κάποιων αξιών σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις, βάζοντας μια σωστή σειρά σε έξοδα και έσοδα.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, η ανάγκη της επαφής και της συζήτησης μεγαλώνει και υπάρχουν τώρα περισσότερες ευκαιρίες για να γεμίσεις το μυαλό σου με καινούργιες ιδέες και να ανανεωθείς. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Είναι πιθανόν επίσης να προκύψουν προβλήματα και διχογνωμίες με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τον δρόμο σου γύρω από σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο και την οικειότητα που υπάρχει ή με μια σημαντική σου οικονομική εκκρεμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας μπορεί να φαίνεται ότι κυλά ήρεμα και αναμενόμενα, αλλά πολλά αρχίζουν να προετοιμάζονται στον επαγγελματικό σου τομέα, με ευκαιρίες που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν ή που να μην δείχνουν ακόμη την δυναμική τους και να μην τις αντιλαμβάνεσαι πλήρως αυτή την στιγμή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά ενώ προς το παρόν εστιάζεσαι στις ανάγκες που υπάρχουν στην οικογενειακή σου ζωή και στο σπίτι. Φρόντισε να έχεις καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα μιας και προκύπτουν έξοδα που δεν υπολόγιζες.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο παρορμητισμός και η άμεση δράση χωρίς πολλές περιστροφές που στοχεύει κατευθείαν στο ερωτικό σου αντικείμενο σε ευνοεί αυτόν τον μήνα και μπορείς να βιώσεις το έντονο πάθος και την μεθυστική ζάλη του έρωτα , αρκεί βέβαια να μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να ανατρέξει στο παρελθόν και στο τι υπήρχε κάποτε, αλλά να έχεις το βλέμμα σου εστιασμένο καθαρά σε αυτό που υπάρχει τώρα και στο μέλλον. Αν είσαι μόνος λοιπόν και σε αναζήτηση συντρόφου, είναι μια δυναμική περίοδος γεμάτη ευκαιρίες που καλό είναι να μην χάσεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο μήνας σε βοηθά να βιώσεις την ευτυχία και την αγάπη με το ταίρι σου και μπορείς να προτείνεις ιδέες που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας το άγχος και προκαλώντας πολλές περίεργες σκέψεις. Θέλεις να ξεσπάσεις και ίσως να εκδικηθείς και να πάρεις το αίμα σου πίσω σε σχέση με άτομα που σε πλήγωσαν ή που τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι κινούνται πλάγια και ύπουλα. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω έξαρσης και η διέλευσή του σε ενεργοποιεί σε όλους τους τομείς και σου δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να δράσεις και να έχεις άμεσα αποτελέσματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή, με τα οικονομικά σου, με την δημιουργική σου δύναμη και με την καριέρα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και φέρνει ιδέες και έξυπνες λύσεις που σε κάνουν να κερδίσεις περισσότερα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη 2 Ιανουαρίου γίνεται στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα στα θέματα που σε ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο, ενώ ταυτόχρονα θα χρειαστεί να δεις πιο θετικά τα πράγματα καθώς η ψυχολογία σου μπορεί να περνάει από σκαμπανεβάσματα, όσο διαρκεί η επιρροή. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών καλώντας σε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεση δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα και δεν θέλεις να βάλεις τον αυτόματο και να διακτινιστείς κάπου αλλού, αλλά οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος που προκύπτουν αρκετά θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται την προσοχή σου και σε μερικές περιπτώσεις την υπομονή σου, καθώς δεν προχωράνε όλα, ενώ παράλληλα οι εξελίξεις στην επαγγελματική αρένα φαίνονται ότι δεν σε ευνοούν τόσο όσο θα ήθελες και χρειάζεται να αλλάξεις τακτική και προσέγγιση για να μην μείνεις πίσω. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά θετικές ειδήσεις και νέα που σου ανεβάζουν την διάθεση και την ψυχολογία έρχονται για να σου δείξουν τον δρόμο προς την επιτυχία.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου οι αισθηματικές υποθέσεις είναι στο προσκήνιο και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο, καθώς από την μία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και δυσκολεύουν τώρα τα συναισθήματα και την αγάπη να εκδηλωθεί στην σχέση που έχεις, οι αμφιβολίες αυξάνουν και εγκλωβίζουν το μυαλό σου και από την άλλη οι κινήσεις που κάνεις και οι επιθυμίες που τρέφεις σχετικά με μια καινούργια γνωριμία ή για μια φρέσκια σχέση που έχεις δεν ικανοποιούνται έτσι όπως θα ήθελες. Είναι μια περίοδος σαφώς απαιτητική, αλλά ευτυχώς το μυαλό σου μπορεί να λειτουργήσει ψύχραιμα και να βάλει τάξη στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έρχονται από την άλλη πλευρά, αλλά και από εσένα τον ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών και τώρα έχεις την ορμητικότητα να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και να κάνεις φίλους που θα φανούν δυναμικά χρήσιμοι στο άμεσο μέλλον. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα υποσυνειδήτου και αυξάνει το άγχος σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου και να δράσεις βαθύτερα, καθαρίζοντας την ψυχή σου, προσέχοντας παράλληλα τους κρυφούς εχθρούς που δρουν πίσω από την πλάτη σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα που σε κάνουν να αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο και να επηρεάζουν την ψυχολογική σου ισορροπία, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει την ψυχική ανάταση που χρειάζεσαι μέσα από πιο ξεκάθαρες και δομημένες σκέψεις και αποφάσεις που παίρνεις τώρα με μεγαλύτερη σιγουριά και με περισσότερα δεδομένα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή καθώς θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις μια βαθιά βουτιά στο υποσυνείδητό σου αντιμετωπίζοντας κρυφές σκέψεις και φοβίες σου. Είναι μια καλή περίοδος για να αποτανθείς σε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τους φόβους σου, αλλά και να θέσεις τις βάσεις για μια καλύτερη αντιμετώπιση των κρυφών σου εχθρών. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, ενώ παράλληλα φέρνει άγχος στην καθημερινότητα στην εργασία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε ωθεί να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να θέσεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις άμεσα και αποτελεσματικά, αν και θα πρέπει να προσέξεις πιθανές παγίδες και υποσχέσεις άλλων που τελικά δεν γίνονται πραγματικότητα ή το να υπερεκτιμήσεις τις δικές σου δυνατότητες στο τώρα και να κάνεις κινήσεις που δεν μπορείς τελικά να τις προχωρήσεις και να έχεις την έκβαση που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ευνοούνται και σιγά-σιγά εμφανίζονται ευκαιρίες που θα κάνουν το πορτοφόλι σου να παχύνει αρκετά.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η καθημερινότητα της ζωής και οι ευθύνες σε καταβάλλουν και σε κάνουν να χάνεις λίγο από την σπίθα του έρωτα και την ανεμελιά του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά αυτό το συνειδητοποιείς αρκετά νωρίς μέσα στον μήνα και αποφασίζεις να δώσεις χώρο, χρόνο και ενέργεια στον αισθηματικό τομέα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου μέσα από καινούργιες επαφές και γνωριμίες που μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα αρχικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθούν. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος είναι κάπως περίεργη καθώς η άλλη πλευρά κρατά χαμηλούς τόνους και ίσως να σου κρύβει πράγματα ή να κινείται με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι υποσκάπτει την ισορροπία της σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον επιτέλους στο ζώδιό σου και αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.  Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα επαγγέλματος και καριέρας, φέρνοντας αρκετή δράση, εξελίξεις και ίσως εντάσεις και προστριβές, αν δεν προσέξεις μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα στόχων και φιλοδοξιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και φέρνει ανανέωση και δυναμισμό στις φιλικές σου σχέσεις.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και με τα μεγάλα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις για οποία όμως είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η βοήθεια τρίτων προσώπων και δεν περνάνε μόνο από το χέρι σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σε βοηθά να μπορέσεις να καταλάβεις βαθύτερα αυτό που συμβαίνει μέσα σου και έτσι να έχεις μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το πώς  να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και τι αποφάσεις να πάρεις. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή ψυχισμού και σκεπτικού και θα χρειαστεί να δεις διαφορετικά τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ το διάστημα επιρροής μπορεί να φέρει καινούργιους φίλους και γνωριμίες στην ζωή σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα της αισθηματικής σου ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία πλέον στο ζώδιό σου από αυτόν τον μήνα, οι ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη είναι πολλές και δεν περιορίζονται μόνο στα επαγγελματικά σου, όμως σαφώς και μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου και να καταφέρεις να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που προχωράνε την καριέρα ένα βήμα πιο πάνω και κάνουν το όνομά σου να ακούγεται και να συζητιέται. Πρόσεξε όμως σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτόν τον μήνα και μην παρασύρεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που άλλο δείχνουν και άλλο είναι.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα μπερδέματα, οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα και η προσθήκη της ανάδρομης Αφροδίτης στο μείγμα κάνει την αισθηματική σου ζωή να είναι ένα απροσδιόριστο πεδίο εξελίξεων χωρίς τίποτα να είναι ακόμη σταθερό και ξεκάθαρο. Οι επιθυμίες σου κορυφώνονται και σε οδηγούν να σκεφτείς περιπτώσεις που ενώ δείχνουν φιλικές μπορεί και να μην είναι και θέλεις να δεις τι γίνεται, ενώ η αισιοδοξία του Δία σου φέρνει καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να ξεκινήσουν σαν παιχνίδι, κάτι που προς το παρόν σε βολεύει. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, προσοχή τρίτα πρόσωπα που μπορεί να επηρεάζουν και να κινούνται πίσω από την πλάτη σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS