ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYΜάθε ποιοι είναι οι κανόνες στην ενυδάτωση προσώπου και σώματος με την...

Μάθε ποιοι είναι οι κανόνες στην ενυδάτωση προσώπου και σώματος με την αλλαγή εποχής

Μπαίνοντας στη νέα σεζόν, το περιβάλλον και ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και, όπως αντιλαμβάνεσαι, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τη ρουτίνα της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας σου, τόσο του προσώπου όσο και του σώματος για να διατηρηθεί η απαραίτητη ισορροπία. H ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τους επόμενους μήνες!

Γιατί το δέρμα αλλάζει το φθινόπωρο;

Το πρόσωπο είναι διαρκώς εκτεθειμένο στο περιβάλλον, πράγμα που το καθιστά το πιο ευαίσθητο/επιρρεπές σημείο του σώματος στις καιρικές συνθήκες. Με τον κρύο αέρα, τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φθινοπωρινού καιρού δεν είναι καθόλου παράξενο που το δέρμα αφυδατώνεται και χάνει τη λάμψη του αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Πέρα από την αλλαγή του καιρού όμως και ο τρόπος ζωής μεταβάλλεται. Χαρακτηριστικά, το διατροφολόγιο το καλοκαίρι περιλαμβάνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, περισσότερη άσκηση και κίνηση, συνήθειες που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και τα επίπεδα νερού στο σώμα. Για να αναπληρωθεί αυτό το κενό λοιπόν, πρέπει η skincare ρουτίνα να προσαρμοστεί ανάλογα.

Πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στη ρουτίνα ομορφιάς σου να θυμάσαι ότι αυτή πρέπει να γίνει σταδιακά. Αν αποφασίσεις να αντικαταστήσεις το καθαριστικό και την ενυδατική σου, ξεκίνα χρησιμοποιώντας πρώτα το καινούργιο σου cleanser με την παλιά σου ενυδατική για περίπου μία εβδομάδα, πριν την αλλάξεις. Έτσι θα καταλάβεις καλύτερα πώς αντιδρά το δέρμα σου στο καινούριο καθαριστικό και θα είσαι σε θέση να προλάβεις άμεσα ένα πιθανό breakout.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Skin Relief

Μετά τις διακοπές η επιδερμίδα σου χρειάζεται στοχευμένη φροντίδα. Διώξε τη ξηρότητα και τη θαμπάδα με έξυπνα beauty tricks και τα κατάλληλα προϊόντα αν θες να δεις το δέρμα σου απλά να μεταμορφώνεται.

Γνωρίζοντας ότι η ζωή της σύγχρονης γυναίκας είναι απαιτητική, η DIBI Milano αναλαμβάνει να προσφέρει μέσω των προϊόντων της, την επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση του προσώπου μας. Η γκάμα των προϊόντων της DIBI Milano επικεντρώνεται στις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα καθημερινά. Με τα προϊόντα αυτά μπορείς να αποκτήσεις λεία και φωτεινή επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην βελτίωση των σημείων γήρανσης. Διορθώνουν τους αποχρωματισμούς, καταπολεμούν τις κηλίδες, καταπραΰνουν και θρέφουν το δέρμα, ενυδατώνουν, αλλά και καθαρίζουν και αναζωογονούν το δέρμα. Τα σωστά προϊόντα, φέρνουν τα σωστά αποτελέσματα… δεν είναι τυχαίο άλλωστε το motto της DIBI Milano είναι: “A method for beauty!”

LIFT CREATOR: Για επαναπροδιορισμό και τόνωση του προσωπου

ΣΩΜΑ

«Το σώμα σου, είναι ο ναός σου» γι’ αυτό και του αξίζει η καλύτερη δυνατή φροντίδα και περιποίηση!

Πιο πλούσια ενυδατική κρέμα

Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει ότι τα έλαια ενδείκνυνται για το καλοκαίρι και οι κρέμες για τον χειμώνα. Ο λόγος; Ο ζεστός καιρός προστάζει πιο ανάλαφρες και λεπτόρρευστες συνθέσεις, ενώ οι διαρκείς εναλλαγές θερμοκρασίας το φθινόπωρο σε συνδυασμό με την παρουσία λιγότερων μορίων νερού στον αέρα αφυδατώνουν το δέρμα, το οποίο έχει άμεση ανάγκη από κάτι σούπερ ενυδατικό και πλούσιο.

Εντατική απολέπιση

Όσο συνεπής κι αν ήσουν με το αντηλιακό το καλοκαίρι, δυστυχώς ο ήλιος έχει αφήσει τα σημάδια του στο δέρμα σου. Με τη νέα σεζόν λοιπόν, ώρα να ανακτήσεις την απαλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας σου κάνοντας απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα. Και πάλι όμως δώσε προσοχή στις ανάγκες του δέρματός σου. Αν για παράδειγμα, παρατηρήσεις ξηροδερμία, καλό θα ήταν να περιορίσεις την απολέπιση στη μία φορά την εβδομάδα.

Η πολυτελής σειρά Luxurious Aquatic Body Treatment, φροντίζει το ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα σώμα μας, με τον απολαυστικότερο τρόπο.

Τα μοναδικά προϊόντα της σειράς Luxurious Aquatic Body Treatment προσφέρουν μία συναρπαστική εμπειρία στο μπάνιο χαρίζοντας στο δέρμα, τόνωση, ευεξία, προστασία και αναζωογόνηση.

Αφρόλουτρα με απαλά επιφανειοδραστικά και μαλακτικούς παράγοντες, που δεν αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Πλούσιες συνθέσεις με πολύτιμα συστατικά για την επιδερμίδα και αρώματα που αναζωογονούν και χαλαρώνουν. 

Μοντέρνες συσκευασίες που απεικονίζουν την πολυτελή περιποίηση που προσφέρει η σειρά στο δέρμα.

Η κάθε σειρά αποτελείται από τρία μοναδικά προϊόντα:

1.Το 2in1 Body Wash & Moisturizing Cream Συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες ενός καθαριστικού σώματος με εκείνες που προσφέρει μία πλήρης ενυδατική κρέμα. Ο πλούσιος και κρεμώδης αφρός καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και φροντίζει για την καθημερινή της ενυδάτωση. Χάρη στη προηγμένη σύνθεσή του εξοστρακίζει από το δέρμα όλες τις τοξίνες και τους μικροοργανισμούς που το ταλαιπωρούν ενώ παράλληλα το βοηθάει να παγιδεύει την πολύτιμη για αυτό υγρασία, προσφέροντας υψηλή ενυδάτωση και προστασία.

2. Natural Exfoliating Body Scrub Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας τον δερματικό ιστό. H μοναδική του σύνθεση από εκχυλίσματα βοτάνων και δερμοτονωτικές βιταμίνες που ενισχύεται από την έντονη απολεπιστική δράση του αμυγδάλου και της Luffa, χαρίζει στο δέρμα απαράμιλλη λάμψη.

3.Moisturizing Body Cream Μια πολύτιμη ενυδατική κρέμα σώματος που αποτελεί μια απόλαυση για το σώμα. Χάρη στη προηγμένη της σύνθεση που συνδυάζει εκχυλίσματα βοτάνων πλούσια σε άλφα υδροξέα (ΑΗΑ) και φυσικά ενυδατικά έλαια, δυναμώνει το δέρμα  δημιουργώντας έναν πολυ-επίπεδο δίχτυ γύρω από τους ιστούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS