ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYΜε αυτά τα 4 βήματα δεν θα ξαναβγάλεις ποτέ σπυράκια

Με αυτά τα 4 βήματα δεν θα ξαναβγάλεις ποτέ σπυράκια

Όσο κι αν θα θέλαμε να είναι πραγματικότητα, δυστυχώς το γεγονός πως έχουμε αφήσει πίσω μας την εφηβεία, δεν σημαίνει πως η ακμή και τα σπυράκια μας άφησαν κι αυτά.

Το σπυράκι δεν κάνει διακρίσεις, εμφανίζεται πάντα την χειρότερη στιγμή και καταφέρνει να μας εκνευρίσει όσο τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά, αν ακολουθήσετε τα παρακάτω tips, θα μειωθούν αισθητά, ενώ ίσως εξαφανιστούν και δια παντός.

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας

Καθημερινά πιάνουμε άπειρες φορές το πρόσωπό μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Τα χέρια μας είναι βρώμικα και ναι, δημιουργούν σπυράκια κυρίως αν έχετε τη συνήθεια να στηρίζετε το πρόσωπό σας στο σαγόνι.

Καθαρίστε το κινητό σας

Εκτός από τα χέρια μας, το κινητό είναι το δεύτερο πράγμα που μεταφέρει άπειρα μικρόβια και μπορεί να επιδεινώνει την κατάσταση με τα σπυράκια. Καθαρίζετε το κινητό σας λοιπόν με αντισηπτικά μαντηλάκια όσο πιο συχνά μπορείτε ή χρησιμοποιήστε hands free.

Στοχευμένη δράση

Όσο κι αν μπαίνετε στον πειρασμό να «λούσετε» το πρόσωπό σας με προϊόντα (σαπούνια, κρέμες κι ορούς) ενάντια στα σπυράκια πρέπει να συγκρατηθείτε. Η αντιμετώπιση πρέπει να είναι στοχευμένη και τοπική για να μην επιβαρύνετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Άμεση δράση

Μην περιμένετε λεπτό! Αμέσως μόλις νιώσετε πως εμφανίζεται κάποιο σπυράκι δράστε τοπικά με κρέμες. Με αυτό τον τρόπο θα προλάβετε την εξέλιξη και τα στάδια που δεν καλύπτονται από το foundation.

Σωστή διατροφή

Ρυθμίζει σχεδόν τα πάντα στον οργανισμό μας και όπως είναι λογικό και την επιδερμίδα μας, οπότε προσέξτε τι είναι αυτά που τρώτε γιατί ίσως βοηθούν στην εμφάνιση των σπυριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS