BEAUTYFACE & BODYTips για να καταπολεμήσεις το τοπικό σπυράκι, χωρίς καθόλου προϊόντα

Tips για να καταπολεμήσεις το τοπικό σπυράκι, χωρίς καθόλου προϊόντα

Πονοκέφαλος αποτελεί για τις περισσότερες γυναίκες η εμφάνιση ακμής και ότι προϊόν και αν έχουμε δοκιμάσει, δύσκολα θα φύγει νωρίς.

Συνήθως σε εμάς τις γυναίκες προκύπτει εκείνες τις δύσκολες ημέρες του μήνα ή από κάποια δερματική ανησυχία.

Πάντως εκτός από τις κρέμες που μπορεί να βοηθήσουν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να καταπολεμήσετε τα σπυριά.

Διατηρήστε το δέρμα σας καθαρό

Πλύνετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα με ένα απαλό καθαριστικό για να αφαιρέσετε το σμήγμα, τη λιπαρότητα και άλλες ακαθαρσίες από το περιβάλλον, που μπορεί να φράξουν τους πόρους σας.

Αποφύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας

Το άγγιγμα του προσώπου σας μπορεί να μεταφέρει βακτήρια από τα χέρια στο δέρμα σας, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει την ακμή.

Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά από το πρόσωπό σας, όσο το δυνατόν περισσότερο και προς θεού μην πιάνετε τα σπυράκια.

Χρησιμοποιήστε μια ζεστή κομπρέσα

Εφαρμόστε ένα ζεστό, υγρό πανί στην πληγείσα περιοχή για λίγα λεπτά για να μειώσετε τη φλεγμονή και να “προετοιμάσετε” το σπυράκι να σπάσει καθώς μαλακώνει.

Μην σπάσετε το σπυράκι

Το να σκάσει ένα σπυράκι μπορεί να οδηγήσει σε ουλές και περαιτέρω μόλυνση. Είναι καλύτερο να αφήσετε το σπυράκι να κάνει την πορεία του.

Δοκιμάστε τοπικά μια φυσική θεραπεία

Το λάδι δέντρου τσαγιού, το βότανο αμαμελίδα ή η αλόη βέρα, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των σπυριών. Ταμπονάρετε με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ τοπικά στο σπυράκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS