BEAUTYMAKE UPMakeover από το Like.com.cy - Η νικήτρια του διαγωνισμού μας στα χέρια...

Makeover από το Like.com.cy – Η νικήτρια του διαγωνισμού μας στα χέρια των ειδικών!

O μεγάλος διαγωνισμός του Like.com.cy, «We make your day like this!», για την Ημέρα της Γυναίκας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες και η μεγάλη στιγμή για τη νικήτρια, Χριστιάνα Τσουτσούκη, έφτασε!

Η σημερινή μέρα, 8η Μαρτίου, ξεκίνησε πολύ διαφορετικά για τη Χριστίνα, αφού με τη βοήθεια ειδικών θα δει μέσα στη μέρα την εμφάνισή της να αλλάζει.

Το total makeover που κέρδισε, αξίας 500 ευρώ, περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και accessories, μακιγιάζ και θεραπεία & χτένισμα μαλλιών.

Ήδη, η Χριστίνα, έχει επισκεφθεί το κατάστημα Pink Woman στη Λευκωσία (22270767) με τη συνοδεία του στιλίστα του Like.com.cy, Γιώργο Χρυσοστόμου, επιλέγοντας ρούχα που θα ανανεώσουν το στιλ και την γκαρνταρόμπα της.

Ακολούθως, η Χριστίνα επισκέφθηκε το κομμωτήριο Apriati στην οδό Δημοσθένη Σεβέρη (22100210) για ένα δωρεάν χτένισμα και θεραπεία μαλλιών, έτσι ώστε να λάμπει κατά την αποψινή έξοδό της.

Σειρά είχε το μακιγιάζ! Η Χριστίνα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών του Juicy K Beauty Salon στην οδό Αρμενίας (22102195), για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ που θα ταιριάζει με το αποψινό outfit της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS